Kaktus on holdem :-)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Kaktus on holdem :-)

Odoslaťod emjayko 08 Dec 2010 11:10

mr_kaktus napísal:Takze momentalne chcem dat co najvacsi objem a sup na NL50 (nehovoriac o tom ze odkedy som videl emjaykov graf z NL50 zoziera ma neuveritelna zavist :D

tfuj to neni pekna vlastnost :D mne nemas co zavidet ja som len ryba co vybera ine, vacsie ryby... :gl: do konca roka nech si nl50 reg :)
Obrázok používateľa
emjayko

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 35 krát/52 krát

Odoslaťod matiapag 08 Dec 2010 13:21

:gl: z tych riadkov je jasne vidiet, ze mas velku chut zlepsovat sa, a to je to najdolezitejsie :) Snad sa bude darit, nech su tie hodiny casu aj nejako odmenene ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod mr_kaktus 15 Dec 2010 10:36

normalne obdivujem MTTckarov. vcera som si skusobne hodil new players 1,5k freerol na titane (250 hracov) a k nemu 4,5k guar 5+0,5 USD freez a 7k guar 10+1 USD. Na kazdom freeze bolo tak cez 700 ludi co mi ale prislo ako celkom znesielne oproti tym monster mnozstvam na stars. anyway ine som chcel. motal som sa na kazdom tak cez 3 hodky aby som dvakrat skoncil tesne pred bubble a raz ani neviem kde ale kazdopadne uz dost daleko. Vypadnutia - s 10BB pushujem BvB QKo bum narazam do AK, s cca 9BB niekde na MP pushujem QKo call od QQ a AK! :D to aby som pre istotu nemal ani 3 outy. s cca 6 BB pri vysokych blindoch a ante callujem push od UTG fish (openpushol asi 25BB) s AQo na BTN typek otaca.....chvilka napatia.....zase QQ :D Nebol som ani nejak rozculeny ale normalne som od znechutenia nemohol asi este dve hodiny spat (ale aspon som rozdal zopar fragov na quakelive :D). 7castle, palo, matej zavacky, eraser a vsetci MTTckari klaniam sa az po zem lebo keby som mal tot robit na pravidelnej baze tak za par mesiacov uz as ani neudrzim moc :D
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

Odoslaťod DevilMayCry 15 Dec 2010 11:13

len ked nieco hitnes povedzme raz za dva mesiace na nejakom solidnom turnaji + dalsie itm tak to moze byt kludne aj viac ako sa ty trapis na cg....cize vseho vsudy je to o tom co komu vyhovuje a kde sa citi najlepsie.....ja som sa uz s cg rozlucil nadobro....proste tomu neviem prist na chut a vyssie vyssie su stale lepsi a lepsi hraci a si rad ked mas na 6maxe 3 regularov (ak ratam aj teba)...to na takom turnaji o 700 hracoch ti zarucujem ze tam najdes podstatne menej solidnych hracov ako 50%......ale potrebujes podstatne viac luck.... :gl:
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod palo1973 15 Dec 2010 12:49

devil celkom dobry post,akurat poslednu vetu by som nahradil:"potrebujes ich nahrat nezmysel"
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod Palo42 15 Dec 2010 13:05

mr_kaktus napísal: 7castle, palo, matej zavacky, eraser a vsetci MTTckari klaniam sa az po zem lebo keby som mal tot robit na pravidelnej baze tak za par mesiacov uz as ani neudrzim moc :D

Ono je to naozaj na prasky hrat mtt-cka....ja som pred mesiacom v priebehu dvoch dni skoncil na 55 rebuy 10. ked som BvB pushoval K,Q za 14BB a dostal som call od K,7..river 7, a dalsi den na 162 freez znovu 10. ked openpushnem 12BB A,K a z blindu ma callne A,K..samozrjme 4 karty do farby pre supera. Za 10.miesto v takomto turnaji beries tak 6-7 nasobok BI...Toto su veci, ktore ma tiltuju na mtt-ckach najviac. Alebo napriklad na 3 rebuy, po 10 hodinach hrania skoncit 9. za 550, pricom 5. uz berie 3k...a to nepocitam asi 6 umiestneni medzi 10.-15.miestom na 16,5 turbe za 230, kde 1. je 6k...Svet mtt-ciek je naramne zabavny.
Palo42

Založený: Máj 2009
Poďakoval/li: 6 krát/9 krát

Odoslaťod DevilMayCry 15 Dec 2010 13:55

palo1973 napísal:devil celkom dobry post,akurat poslednu vetu by som nahradil:"potrebujes ich nahrat nezmysel"

tak tak....jednoznacne palo, priklanam sa k tomu... hranim velkeho mnozstva turnajov sa ciastocne eiliminuje luck tak ako asi vsade:good:

A ked som sa tak zamyslel nad tym ze co vsetko ma tak bavi na mtt tak napr. aj to ze mozem vyhrat turnaj. Proste byt prvy. Byt v top 10 atd.....mozno blbost ale pre mna to ma nieco do seba.
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Odoslaťod Palo42 15 Dec 2010 14:14

DevilMayCry napísal:
palo1973 napísal:devil celkom dobry post,akurat poslednu vetu by som nahradil:"potrebujes ich nahrat nezmysel"

tak tak....jednoznacne palo, priklanam sa k tomu... hranim velkeho mnozstva turnajov sa ciastocne eiliminuje luck tak ako asi vsade:good:

A ked som sa tak zamyslel nad tym ze co vsetko ma tak bavi na mtt tak napr. aj to ze mozem vyhrat turnaj. Proste byt prvy. Byt v top 10 atd.....mozno blbost ale pre mna to ma nieco do seba.

Samozrejme, ze to ma nieco do seby byt v top10, najviac to ma do seba pocit marnosti a nasrania ked ty zoberes 800usd a prvy 15k, alebo treti 9k. Ver mi, ze radsej budem 27. za 600usd v takomto turnaji, lebo zaspava sa potom naozaj blbo.
Palo42

Založený: Máj 2009
Poďakoval/li: 6 krát/9 krát

Odoslaťod Marcel73 15 Dec 2010 14:37

Pre hracov s kopou casu a tvorivym pristupom su MTT dobra zabava. Inak jednoznacne CG, hram kolko potrebujem, nehrozi mi ziadne vypadnutie, menej streu, stabilnejsi prijem :)
Marcel73

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 1 krát/1 krát

Odoslaťod DevilMayCry 15 Dec 2010 16:08

Palo42 napísal: Ver mi, ze radsej budem 27. za 600usd v takomto turnaji, lebo zaspava sa potom naozaj blbo.

tak to s tym spankom mam aj ja niekedy......o druhej rano vypadavam na FT v 80/20 situacii beriem doslova a dopismena len drobne a ked lezim v posteli tak si premietam v hlave mozne scenare dalsieho priebehu turnaja ak by mu ta karta neprisla.....napriek tomu si vecer opat sadnem za stol a snazim sa hrat co najlepsie a opat porazit stovky hracov a ukoristit co najvacsiu sumu z prizepoolu a dokonca pri tom dokazem aj prijemne relaxovat a niekedy aj zabudam na veci ktore ma trapia....proste ma to bavi, je to moja zaluba....este raz ale zdoraznujem - kazdy nech hra co mu ide najlepsie, co ho najviac bavi..... ;)

Marcel73 napísal:Pre hracov s kopou casu a tvorivym pristupom su MTT dobra zabava. Inak jednoznacne CG, hram kolko potrebujem, nehrozi mi ziadne vypadnutie, menej streu, stabilnejsi prijem :)

menej stresu ? tak to si nemyslim.....ja nemam ziadny stres na turnajoch, to pri cg som stresoval az az.....stabilnejsi prijem je tiez otazny...ked sa pozriem na vylsedky mateja tak to sa mi zda celkom stabilne..... :good:
Obrázok používateľa
DevilMayCry

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!