normalne obdivujem MTTckarov. vcera som si skusobne hodil new players 1,5k freerol na titane (250 hracov) a k nemu 4,5k guar 5+0,5 USD freez a 7k guar 10+1 USD. Na kazdom freeze bolo tak cez 700 ludi co mi ale prislo ako celkom znesielne oproti tym monster mnozstvam na stars. anyway ine som chcel. motal som sa na kazdom tak cez 3 hodky aby som dvakrat skoncil tesne pred bubble a raz ani neviem kde ale kazdopadne uz dost daleko. Vypadnutia - s 10BB pushujem BvB QKo bum narazam do AK, s cca 9BB niekde na MP pushujem QKo call od QQ a AK!
to aby som pre istotu nemal ani 3 outy. s cca 6 BB pri vysokych blindoch a ante callujem push od UTG fish (openpushol asi 25BB) s AQo na BTN typek otaca.....chvilka napatia.....zase QQ
Nebol som ani nejak rozculeny ale normalne som od znechutenia nemohol asi este dve hodiny spat (ale aspon som rozdal zopar fragov na quakelive
). 7castle, palo, matej zavacky, eraser a vsetci MTTckari klaniam sa az po zem lebo keby som mal tot robit na pravidelnej baze tak za par mesiacov uz as ani neudrzim moc