Duracelov Blog (fotky sestier inside!)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Duracelov Blog (fotky sestier inside!)

Odoslaťod duracelbb 10 Nov 2010 17:19

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 8948_n.jpg sry za kvalitu ale nechce sa mi s tým drbať ale toto už nieje možné :wall: :wall:
duracelbb

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/4 krát

Odoslaťod AjoPP1 10 Nov 2010 17:20

A kde studuju sestry?? :D Nevadi, ze su zadane, ved hadam maju nejake dalsie hot kamaratky :D
GL v pokri ti este prajem, skoro som zabudol :gl: :lol2:
AjoPP1

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 4 krát/1 krát

Odoslaťod AjoPP1 10 Nov 2010 17:21

Haha to bol urcite meomir s tym Royalom :crazy:
AjoPP1

Odoslaťod meomir 10 Nov 2010 21:12

Vela :gl: zelam.

Chytim 6 Royalov a uz si tu niekto prdel robi... :D . Jeden by som mal zo srandy foldnut..
meomir

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Odoslaťod duracelbb 12 Nov 2010 03:02

znechutený z celého dňa a hlavne tohto konca :-! Podarilo sa mi vyhrať freeroll na doxxbete 5e..následne som vyhral 0,50 sngčko čiže +10 eur..pustil som si ešte dva 2e turnaje ale z toho nič vždy, out tesne pred ITM...čakaním na 5freez si dávam cashku NL4...zo začiatku sa mi celkom darí,ale sadnú ku stolu dve fishky a 13eur v :bad: .... Proste prehral som každú jednu ruku s nimi,raisnem si AK on call flop K37 ja bet on call turn 2 ja bet on call river x ja bet on call a ukáže mi 72o :wall: o 2 hry na to K10d raise 4xBB flop krásny K103 a backdoor flush. ja bet fishka call turn 5 mi už robí aj FD,ja bet on call river 2 ja bet on call a dement ukazuje 22 :bad: :bad: a zakončil to ten freez 5e...4ruka Q10 na buttne...predomnou žiadna akcia len limpy..ja si to raisnem na 120...jeden call. Flop Q105 ja bet chlap call,už začnem šípiť problémy, turna J a viem že je zle..betujem chlap ma pretáča tak posielam plnú s dvoma pármi..ukazuje KJ a je mi jasné čo bude nasledovať ako river pri mojom dnešnom šťastí :) tadáááá a krásne sa na mňa usmieva 9tka :bad: zostáva mi 270chipo ktoré o dve ruky nato posielam s A8s chlap callne s J9o a turn river J9 a dovidenia. Zajtra sa radšej budem venovať celý večer frajerke,lebo čo sa mi deje posledné dni,tak nad tým sa mi až rozum pozastavuje že aké ruky prehrám. Najviac ma asi aj tak dostala ruka moje AA vs A6o vs 66 :) krásny river 6 a bol som vonku :o

možno si poviete že toto sa stáva,ale ja sa z toho neviem nejak dostať vždy keď idem do nejakeho spotu tak už podvedome viem že prehrám a ono sa to naozaj stane,chlapovi doskáče taká blbosť nad ktorou sa len pousmejem že nevadí,ale ono mu to ďalšiu ruku zase doskáče a takto furt. :w4444x2: poker dúfajme zapnem až nedelu,lebo chcem stráviť pekný kludný víkend a ne vynervovaný z dementov na nízkych limitoch...Gl ! :gl:
duracelbb

Odoslaťod dzejkej 12 Nov 2010 08:27

Uplne je z toho postu vidiet, ze si tie ruky prilis beries a mas nabeh na tilt :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod duracelbb 12 Nov 2010 12:56

dzejkej napísal:Uplne je z toho postu vidiet, ze si tie ruky prilis beries a mas nabeh na tilt :).

ja viem..preto si dám tento víkend pokoj od neho,lebo to čo sa mi postávalo za posledný týždeň nieje možné. Prečítam nejaké články a kuknem videá. Hádam sa dám dokopy vnútorne a budem sa cez to dostávať lahšie :x Lebo s mojou "kludnou povahou" keď vybuchem po chvíli to je ťažko :angel:
duracelbb

Odoslaťod AjoPP1 12 Nov 2010 16:42

V pohode, takych situacii sa ti este stane, ja si pamatam ked ma stackol typek s 25o a ja som mal AA a bol som este aj pf raisor :) Hlavne v cashke si davaj pozor na ruky ako TPTK a neoverplayuj ich, ja som na tom uz stratil par BB, proste nenafukuj nejak velmi pot pokial nemas nuts a TPTK v cashi rozhodne nie je nuts, to je ten rozdiel ze v turnaji ak travis TPTK tak automaticky to tam posielas(samozrejme s prihliadnutim na fazu).
AjoPP1

Odoslaťod AjoPP1 12 Nov 2010 16:44

a este tu sa posprtaj v tomto linku, urcite ti to nieco da
http://forumserver.twoplustwo.com/69/mi ... ds-430489/
AjoPP1

Odoslaťod duracelbb 19 Nov 2010 01:38

tak od online pokru som si dal vpodstate tento týždeň oddych,až na jeden svk freeroll na PS. A dnes nanešťastie frajerka musela ostať v škole (trenčín) tak som sa rozhodol ísť po dlhom čase navštíviť milion club v banskej bystrici kde sa hral študentský 3e +R :) blindy 50/100 po 30min...začiatočný stack 3k. U kamaráta sa informujem že čo za chalanov som dostal ku stolu tak ma celkom potešil,lebo po mojej lavici ( sedel som na seat 4) sedelo 6rýb...druhá ruka dostávam na BB AKs všetci po mojej lavici call až po seat 1 kde už sedel kamoš a ten fold,došlo to ku mne a ja bet na 600,dostal som 3cally, flop K74, ja bet ,chalan call,druhy fold. Turn A ja bet chalan call( rozmýšlam wtf ten čo má ) river 2 ja bet chalan po dlhom rozmýšlaní calluje, ukazuje 43o :fish: :lol2: ale to čo sa deje na stole to sa nedá popísať,chalanisko si tam všetky páry vrátane és iba lipmuje a podobne a raisuje preflop 89o 56o a takto,najhoršie na tom že mu to chodilo..Ale spať k vývoju...následne sa nachipujem keď moj raise na AA callne chalan jediný na stole..flop AQj ja chceck on chceck turn 4 ja bet on call river J ja chceck a on sa kukne kolko más chipov a zahlási AI,ja insta call a ukazuje k10. Následne som presunutý nadruhý stol kde sem tam niečo ukradnem,vyhrám poflope a pod. po 2 hodinách v hre ostalo 9 hráčov a tak ideme FT... ja po addone asi 36k stack a na FT sa začína hrať do blidnov 500/100 takže som spokojne na tom. Hneď druhá ruka stola naznačila že to bude divoké, chalanisko so stackom 17k posiela AI z utg s K2s další mu to callne s K10 ja na blinde K2h ale zahadzuje...showdown a flop K22 xx...o pár hier nato svoj stack skoro zdvojnásobujem keď si z CO raisujem A10h za 3k a všetci fold až na SB,čo je CHl, a callne ma. Flop 1022 on bet 5k( odhadol som ho na dve over karty ako KQ KJ) turn 4 on bet 5k ja call river 10...on po dlhom rozmýšlaní bet 14k predomnou už niečo cez 20 tak posielam AI a chalan fold. Ukázal KJ.. Nakoniec smolne vypadáva keď pushuje svoje 77 a super ho callne so 66,river 6 a sme ITM v 4 luďoch :) nejak do toho celý čas netlačím a kradnem, a pod. ostávame 3 a ja si udržujem stack okolo 86k. Blindy 2/4 a v hre celkovo okolo 230k chipov.....dorazila ma hra keď ja na dealerovi foldnem a SB raise na 12k BB call... flop AQQ. SB bet BB call turn 3 SB bet BB call,river 2 SB push AI BB po asi 2min rozmýšlaní a so slovami ja viem že nič nemáš calluje s KJ :D sb ukazuje A10 :lol2: :fish: tí dvaja sa nejak nevzájom vyradia a ide sa do HU kde ja mám okolo 90k a chalanisko 120...na začiatku mi nič nechodí a tak sa odhadzovávam až mi príde ruka 77...ja bet 20k pri blindoch 4/8, on call flop A44 ja push on call a ukazuje 66 turn river blank a tak sa stávam CHL..mám okolo 160k a ďalšiu ruku dostávam AKs na BB zahlásím AI a počujem: no čo už call ukazuje 87o flop 865 xx a som zase tam kde som bol :wall: o pár hier vyhrávam AI moje AQ do jeho AJ keď následne o dve ruky prehrávam moje KQ vs jeho AK preflop...nejakými hrami sa mi podarilo nahrabať stack okolo 130k a tak navrhujem split.. ja 60 on 56, súhlasi po troch rukách ktoré foldujem..následne dealer zahlási že by ste niečo aj pre dealerov mohli nechať a ja Okay.. Mne vypláca 60e a chalaniskovi na druhom miesto 50 :D :D a poberám sa spokojný domov :)

Ak niekto z nudy budete mať čas a zrovna nebudete v arcade card clube tak pre easy money navrhujem práve tento klub.. Sry že neuvádzam nejaké hodnoty betovania ale vôbec sa mi nechce :D iba som tým chcel objasniť že čo za hráčov to tam hráva :) v podstate ten report je o ničom,ale mám dobrý pocit z výhry, tak som sa chcel podeliť :D 60e za Bi+add je celkom slušné, len škoda že frajerka mi chodí už štvrtky domov a ja sa musím venovať jej lebo cez týždeň nebývame spolu :x

inak hralo sa mi zdá okolo 23 hráčov a vyzbieralo sa okolo vyše 150e, aj keď nič moc ale pred víkendom potešia takto lahko zarobené peniažky :) ;)
duracelbb

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 20 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!