Mathejs napísal:jeho range je super tight => myslim, ze je to vhodna ruka na call
Preco je SC vhodna ruka na call proti super tight rangeu?
Mathejs napísal:jeho range je super tight => myslim, ze je to vhodna ruka na call
dzejkej napísal:Mathejs napísal:jeho range je super tight => myslim, ze je to vhodna ruka na call
Preco je SC vhodna ruka na call proti super tight rangeu?
Mathejs napísal:1)ak zaplati, tak zaplati poriadne
2)som IP, tak mozem betovat A,K high dry bordy ked on checkne
=>bud mam nejaku equity na borde, alebo ak totalne missnem, tak stale tam je fold equity
dzejkej napísal:
1)Nitky platia poriadne, ked Ti dobehne flush alebo ked su koordinovane boardy?
2)Preflop raiser dry A, K high boardy casto checkuje? A to, ze mozes betnut ma nieco spolocne s tym, ze mas SC?
Ak totalne missnes, tak kolko si myslis, ze mas proti super tight rangeu fold equity? Ma to nieco spolocne s tym, ze mas SC?
Nejak nevidim zrovna odpoved na to, preco su konkretne SC dobre proti super tight rangeu a na to som sa pytal.
Mathejs napísal:lebo pri small card bordoch, ktore ja triafam (potrebujem 2pair+) ma on vacsinou overpair.
Mathejs napísal:Ale ak by si mi to chcel ulahcit a potesit ma odpovedou na otazku: "je call s small SC na BTN vs tigh utg open range 2way EV+? ",tak nedbam
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.