Blog uplakanej princezničky (Drobec)
Re: Blog uplakanej princezničky (Drobec)
gamepady a fifa big up, hra-zacni hrat lepsie haha;)
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Tak dlho som do mojho blogu nepostoval tak len kradke info:
Oktober a November: na LA som odohral 5k hands pori mojej novej zalube FIFA11 a Fallout New Vegas a na konci oktobra som presunul cely BR na redbet (bossmedia) kde som chcel moj roll držat v eurovej mene koli upadku usd a koli ponuknutemu 45%RB a aj po viac ako roku som chcel zažit aj zmenu. Dnes je 17 novembra a odchadzam z redbetu spat na LA. Je neskutočne ako v takej velkej herni porovnaním s LA je tak malo fishiek a ak aj nejake boli tak to bud boli shortstaci alebo fishky ktore prišli prehrali vsetko a už som ich nevidel stohoto dovodu a a aj koli posilneniu USD sa vraciam spat do herni zamorenej fishkami. Herna mi inač vyhovovala soft bol príjemný a jednoduchý druhá nevýhoda je v tom že pri výbere penazí sa odčita od sumy 2% čo je celkom haluzne.
Moja hra bola uplne iná kedže sa tam hralo 5max čo sa človeku nedza, ale je to strašný rozdiel je to ovela dynamickejšie a agresivnejsie a je tam vela regov s velkým VPIP/PRF a 3betom a potom ta moja hra aj tak vyzerala ked ma stale niekto tiltoval 3betmi a 4betmi a ked som to pushol vždy maly JJ+ AK ale nakoniec to nedopadlo najhoršie odchazdam s malým plusom tu je graf
Oktober a November: na LA som odohral 5k hands pori mojej novej zalube FIFA11 a Fallout New Vegas a na konci oktobra som presunul cely BR na redbet (bossmedia) kde som chcel moj roll držat v eurovej mene koli upadku usd a koli ponuknutemu 45%RB a aj po viac ako roku som chcel zažit aj zmenu. Dnes je 17 novembra a odchadzam z redbetu spat na LA. Je neskutočne ako v takej velkej herni porovnaním s LA je tak malo fishiek a ak aj nejake boli tak to bud boli shortstaci alebo fishky ktore prišli prehrali vsetko a už som ich nevidel stohoto dovodu a a aj koli posilneniu USD sa vraciam spat do herni zamorenej fishkami. Herna mi inač vyhovovala soft bol príjemný a jednoduchý druhá nevýhoda je v tom že pri výbere penazí sa odčita od sumy 2% čo je celkom haluzne.
Moja hra bola uplne iná kedže sa tam hralo 5max čo sa človeku nedza, ale je to strašný rozdiel je to ovela dynamickejšie a agresivnejsie a je tam vela regov s velkým VPIP/PRF a 3betom a potom ta moja hra aj tak vyzerala ked ma stale niekto tiltoval 3betmi a 4betmi a ked som to pushol vždy maly JJ+ AK ale nakoniec to nedopadlo najhoršie odchazdam s malým plusom tu je graf
-
Drobec37 - Príspevky: 668
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/9 krát
ja som si aj myslel ze tam dlho nevydrzis, z lucky ace sa tazko odchadza... zas mi ides robit zle na nl30?
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
emjayko napísal:ja som si aj myslel ze tam dlho nevydrzis, z lucky ace sa tazko odchadza... zas mi ides robit zle na nl30?
aj ja idem muhah!
-
tucniak napísal:emjayko napísal:ja som si aj myslel ze tam dlho nevydrzis, z lucky ace sa tazko odchadza... zas mi ides robit zle na nl30?
aj ja idem muhah!
Lol som si myslel že tučiniak len žartuje že ide na NL30 a dnes pri moojom navrate na LA hned zbadam že na na NL30 grindí majster tučniak. To čo si bustol roll ?
Naposledy upravil Drobec37 dňa 22 Nov 2010 18:38, celkovo upravené 1 krát.
-
f*ck tak to ho mam zachvilu na 50tke co?
-
mino_o - Príspevky: 360
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 11 krát/28 krát
mino_o napísal:f*ck tak to ho mam zachvilu na 50tke co?
Bacha, pachatel sa podla poslednych informacii pohybuje ja na NL30 a aj na NL50!
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
No to je pekne že nam prišiel oberat fishky na nižšich limitoch la neva stale to vychazda že je tam viac zlych hračov ako dobrých jeden hore dole mi nevadí.
-
ja budem oberat fishky, vy mozete zase mna:)
nemam teraz tolko casu na seriozny grind + sa zmensil roll, takze rekreacne a pre radost z hry sa pohybujem tam, kde sa pohybujem ..tusim si ale idem zmenit nick sakra,,
nemam teraz tolko casu na seriozny grind + sa zmensil roll, takze rekreacne a pre radost z hry sa pohybujem tam, kde sa pohybujem ..tusim si ale idem zmenit nick sakra,,
-
I am there aswell ::o)
-
obivano - Príspevky: 887
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/8 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.