dzejkej napísal:...
..to sa celkom hodi Vianocami, nie ?
dzejkej napísal:...
emjayko napísal:nice, potesi pred vianocami... uz len vycihat spravny cas na cashout
grulo napísal:Nevie niekto ako vyvoj meny vplyva na peniaze v herni?
Napr. mam na Bwine 1000e na mojom accounte. V lobby to je cca.1300$, kedze na stoloch sa hra s dolarmi.
Kurz sa po mesiaci zmeni z 1.3$=1e na 1.5$=1e. Budem mat po tejto zmene v lobby 1500$, za predpokladu, ze som mesiac nehral?
grulo napísal:Nevie niekto ako vyvoj meny vplyva na peniaze v herni?
Napr. mam na Bwine 1000e na mojom accounte. V lobby to je cca.1300$, kedze na stoloch sa hra s dolarmi.
Kurz sa po mesiaci zmeni z 1.3$=1e na 1.5$=1e. Budem mat po tejto zmene v lobby 1500$, za predpokladu, ze som mesiac nehral?
keso26 napísal:grulo napísal:Nevie niekto ako vyvoj meny vplyva na peniaze v herni?
..myslim, ze na B**n sa Ti prerataju peniaze kurzom prave vo chvili ked sa prihlasis do klienta, ked sa odhlasis, tak sa prerataju spat s rovnakym kurzom. Na to aby to bolo tak ako pises, by si potreboval mat zapnuteho klienta 2-3 mesiace aby sa ti to oplatilo a aj to by ti asi potom klepli po prstoch
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.