PopoBA a.k.a psík čo nehryzie

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: PopoBA PLO noob in progress

Odoslaťod wizdo 26 Nov 2010 13:19

popoBA napísal:lebo?

No, neviem keby si to hral vedome tak je to fajn, napr ja normalne hram 6+stolov ale keby som dal 3+ 1stôl s väčším limitom tak to nie je také hrozné, ako keby som to hrla tiltnutý...
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Odoslaťod popoBA 26 Nov 2010 13:26

tak to hej to mas pravdu,ale na tu PLO50 som isiel uz kludnejsi s tym ze si idem pockat na ruku,stacknut sa a padam prec.nastastie to vyslo skoro hned
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod spax 26 Nov 2010 15:40

Lol, jak muze jit nekdo na PLO s tim, ze si pocka na ruku a stackne se? Vzdyt tam, ikdyz mas nuts na flopu, tak turn te casto rychle vrati do reality.
Obrázok používateľa
spax

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 9 krát/24 krát

Odoslaťod popoBA 26 Nov 2010 15:51

narozdiel od holdemu kde je uz na flope vzdy rozhodnute...
Obrázok používateľa
popoBA

Odoslaťod tucniak 26 Nov 2010 17:19

aha takze ked ides cakat na ruku a sa mozes vedome stacknut, tak je to v pohode, mozes regularly hravat nl50 a popriet celu variance a mat lepsiu hourly imo:)

totiz liezt vyssie kde ti variance moze kludne dat dve facky a stoji ta to napr 4x povodny BI ( a to vravim o pripade napr nl50 vs nl100) v downswingu kludu velmi nepridava :D
ze ti to vyslo je len luck imo:)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod spax 26 Nov 2010 17:22

skill imo, nic neni jen tak, kamo. Od tucniaka se moc neuc, on ted sam moc nevi, co by mel delat :DDD jk.
Obrázok používateľa
spax

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 9 krát/24 krát

Odoslaťod popoBA 26 Nov 2010 17:30

lol chalani naozaj to bol len luck??ja uz som bol v tom ze v pohode beatujem PLO50 :D ja to mam v hlave v poriadku to sa vy nic nebojte,pre mna ale neni 100dol bankroll na nete nic co by som si nejak vazil,vcera som po nechutnych cooleroch stratil 10 BI na plo4 tak som si so zbytkom BR shotol jeden one timer.vyslo to a ideme naspet na stvorku a desinu.no prob
Obrázok používateľa
popoBA

Odoslaťod popoBA 29 Nov 2010 15:00

bol som si v sobotu zahrat v 23jke 20+10 jeden rebuy takze sa podelim o zazitky.turnaj som mal free za nazbierane body,platil som si len rebuy ktory som si dal hned na zaciatku.bolo to 8k/10k takze kalkulacky ON a vyratajte si moj starting stack.stol mam super,na vsetkych hracov mam historiu a vlastne vsetci az na nejake 2 vynimky su zli + jeden ktoreho ja osobne povazujem za najhorsieho hraca ever ale dostaneme sa aj k nemu.co trosku nasralo bolo ze sme zacinali hrat len 13ti cize sa hralo bez garantu.postupne sa ale nazbieralo 17 ludi.

vobec prva ruka ktoru hram v prvom leveli su sestky niekde na utg+1.utg limp a ja vidim ze agro hrac za mnou chyta do ruky 200 chipov a ide raisnut takze si beriem iniciativu sam a davam 175.myslim ze cely stol call.flop 8d 6x 2d SB frontbetuje na nejakych 600 (tento hrac to robi uplne vzdy v raisnutom pote OOP pokial ho hocico co len trochu trafi lebo jeho heslo je ze ked povodneho raisora netrafilo musi zahodit lol.hra len svoju ruku a range supera ho absolutne nikdy nezaujima) insta ho davam na flush draw takze viem ze nezahodi a tak si idem budovat pot.insta calluje moj raise.turn Qx a opat donkuje :D opat pretacam a call.river 10x a donk 1/2 potu do tretice.chvilu vaham ci nakoniec predsa len nebudem pozadu a neukaze mi 88 pripadne 9Jdd s ktorymi by sa teoreticky mohol dostat cez dve ulice lebo je fish.v pote uz je cez 7k na blindoch 25/50 a nechcem zbytocne riskovat cely stack takze len call.skandalozne mi ukazuje 89o :shock: :shock: neuveritelne.

druhy vacsi pot beriem ked jak ryba len limpujem niekde utg+1 910s.zapojeny cely stol obv. flop 10h 10s 7h a idem si pre ch/r.nikto nic.turn 9 si checkujem tiez(asi chyba ale stol bol aktivny takze uz ocakavam akciu) MP bet asi polovicu potu,SB call a ja minraise.obidvaja call.SB check to dark a vraj folduje postupku...no neviem neviem...

tretia hra utg raise 3x BB asi 4x call a ja na BB s AcJh call. flop KcJcQc cize celkom obstojny :D check,raisor check MP bet polku potu cely stol call.turn 9c neni moc prijemny a ulica sa cela precheckuje.river tehla a idem si pre ch/c.MP bet polku potu ja crying call a zapojil sa aj povodny raisor.beriem to a mam stack cez 30k

po tejto ruke prichadza moja velka seria.zacala sa ked jeden z mala kompetentnejsich hracov na stole otvara utg na 350 myslim,majster donkbetov z prvej ruky ktory je uz teraz short s nejakymi 4K call a ja na BTN s AA raisujem na 1200.obidvaja call.oh well. flop 10cJc9h.povodny raisor checkoval do darku,donk check a ja cbet cca 2900.raisor ma pretaca na cca 9k a ja insta faceup zahadzujem.otaca mi 78o.wp so shortstackom za chrbtom...

dalej mi 5x prichadza na vsemozne rozne pozicie AKo a AKs.komplet vsetky prehravam ale nastastie nie tak draho,kazdopadne padam asi na 22k

no a teraz hra na ktoru sa bola naozaj radost pozerat.blindy myslim 300/600 utg raise asi 1300 utg+1 3bet na 3k a najhorsi hrac ever sa zapaja na SB! callom.utg call obv. flop 6h Jd 4d a SB insta pushuje asi 25k lol.utg sa kruti ale zahadzuje (zevraj FD) a utg+1 skandalozny call celeho stacku a otaca 65o :D :D povedane recou cisiel a matematiky SB ma momentalne na vyhru 95 percent ze ano.zazraky sa ale nedeju len na pstars cize turn 3 river 7 a utg+1 to berie na str8.co sa spustilo po tomto ma tak vytiltovalo ako uz dlho nic.asi 15 minut SB nakladal ako to moze callovat,ze to neni normalne,ze toto neni poker (to ze calluje 66 OOP na 3bet je ale zda sa fit)atd atd.presli asi 2 orbity a neprestal takze mu kvalitne nalozim neh uz je laskavo konecne ticho ze ma z neho boli hlava a mal by mu namiesto vycitok bozkavat ruky za take cally.absolutne to nepochopil ale aspon zmlkol.vyradujem 10 hraca JQ vs J10 a ideme na final.

efektivny stack tu je okolo 20BB cize moc priestoru na hru neni ale neni to este ani allin festival.jedina hra do ktorej sa zapajam je utg ktore si raisujem s 77 potom ako 2 orbity nic nehram.nikto nic.platene su len 3 miesta takze nemam v plane sediet na chipoch ktore aj tak nemam a nejak sa prefoldovat.preto ked BTN limpuje dorovnavam SB s 67s a po raise z BB na 5k posielam cely stack (25k) 77 mi nedokazal foldnut co uz.na turne gutshot ale asi som ho netrafil :D

Za tento príspevok od popoBA poďakovali - 2:
haman, haro
Obrázok používateľa
popoBA

Odoslaťod popoBA 01 Dec 2010 21:31

vedel by mi niekto odporucit nejakeho dobreho a nie moc draheho veterinara v BA?
Obrázok používateľa
popoBA

Odoslaťod meomir 01 Dec 2010 22:25

popoBA napísal:vedel by mi niekto odporucit nejakeho dobreho a nie moc draheho veterinara v BA?

Co si ochorel?
meomir

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!