moving up - lolofonov blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

THIS IS BAD

Odoslaťod lolofon 30 Nov 2010 22:00

:fish: :fish: :fish: :fish: :fish: :fish: :fish: :fish: :fish: :fish:

Obrázok
lolofon

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 35 krát/14 krát

Re: moving up - lolofonov blog

Odoslaťod meomir 30 Nov 2010 22:40

A to sa co stalo?
meomir

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Prve decembrove dni s PT3

Odoslaťod lolofon 04 Dec 2010 21:50

No takze uz mam PT3, cize som sa finally zbavil slona, neviem vlastne, preco som to neurobil skor. Anyway, hotrun pokracuje, narozdiel od minuleho mesiaca vsak viac pracujem na hre a verim, ze sa to otoci este na NL10, lebo BR ide celkom pekne dole :)

Obrázok

Jedna ruka:

Bola to prva ruka na stole a s danymi supermi som este nehral, cize unknowns.
Party Poker $10 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1058684
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

SB: $5.33
Hero (BB): $10.00
UTG: $10.60
MP: $6.70
CO: $4.10
BTN: $9.40

Pre Flop: ($0.15) Hero is BB with TObrázok TObrázok
UTG raises to $0.40, 3 folds, SB calls $0.35, Hero calls $0.30
Nechcem sqeezovat a izolovat sa voci lepsej casti ich range, stacknut sa nie som pripraveny, takze coldcall.

Flop: ($1.20) 3Obrázok QObrázok QObrázok (3 players)
SB checks, Hero checks, UTG bets $0.85, SB folds, Hero calls $0.85
Check/call na flope povazujem za najlepsiu moznost, aj do dvoch to pravdepodobne bude cbetovat dost casto, c/r by bol asi overplay. Priznavam vsak, ze som nemal prakticky ziaden plan a to je asi najvacsia chyba v tejto ruke.

Turn: ($2.90) JObrázok (2 players)
Hero checks, UTG bets $2.07, Hero calls $2.07
Tu som si povedal, ze J je pre neho vhodna karta na bluff barrel, takze znova c/c. Jeho sizing zacina byt podozrivo velky a range sa zacina naklanat k value, ale c/f by bol jednoducho too weak imo.

River: ($7.04) 8Obrázok (2 players)
Hero checks, UTG bets $5.01, Hero folds
River c/f s tym, ze pravdepodobne uz na tejto karte nebude 3barrelovat svoje bluffy a betuje iba s value cast jeho range.

Inak na Gladiator freerolle som nehitol nic, bola to totalna ruleta, ale sak to sa dalo cakat. A ak niekto cital az sem a je ochotny dat nejaku sweatku, budem rad :)
lolofon

Odoslaťod Chlpo1989 04 Dec 2010 21:58

Proti unknows je to u mna fold turn. Nemyslim, ze by tam mal nejako moc airu, pretoze na takom boarde cbetuje do dvoch ludi. Dalsia vec je, ze si nemyslim, ze by na turne takto betoval nieco ako AK, KT a pod.
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod emjayko 04 Dec 2010 23:45

fold turn nic viac nic menej :)
Obrázok používateľa
emjayko

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 35 krát/52 krát

Re: Prve decembrove dni s PT3

Odoslaťod Mathejs 05 Dec 2010 15:18

lolofon napísal: A ak niekto cital az sem a je ochotny dat nejaku sweatku, budem rad :)

Ja by som celkom nedbal. Som cerstvy asi 3 tyzdnovy NL10nik :), takze ak si ochotny dat session aj s takoto kategoriou, budem tiez len rad!
Obrázok používateľa
Mathejs

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 27 krát/5 krát

Odoslaťod slemo69 05 Dec 2010 15:43

ja som vypadol na gladiator freerole 375-ty (300 itm), zasa ma to odpalkovalo najprv moje trips nestaci na flush, ktora doskakala na rivri, a potom moje AT nestacilo na KQ, Q samozrejme kde inde, na rivri :D Tu sweatku by sme mohli dat, tento mesiac sa stahujem naspat k rodicom, takze potom budem mat viac casu sa kuknut na technicke problemy mojho notebooku :D
slemo69

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 30 krát/13 krát

Odoslaťod lolofon 12 Dec 2010 20:53

Hmm, vazne uvazujem o tom, ze si dam od pokru dlhodobejsiu pauzu (povedzme pol roka, podla chuti). Dovodov je viac:
    - prilis ma nebavi hrat, lebo casto som unaveny a vsetci vieme plne sustredenie pri pokri je takisto velmi unavne (velmi obdivujem ludi, ktory bez problemov davaju 20k+ ruk/mesiac, mne sa nechce hrat uz po 200 rukach)
    - blizi sa maturita a mal by som viac casu na ucenie
    - psychicky som co sa pokru tyka totalne down, okolo 40k ruk BE na NL10 je katastrofa a ja neviem, ci som az taky retard alebo sa so mnou len pohrava variance
    - mal by som ovela viac casu a mohol by som sa sustredit na futbal a skolu
    - nepresedel by som vianoce pred PC
lolofon

Odoslaťod lolofon 20 Dec 2010 23:09

Tak prestavka od pokru bola znacne kratsia, ako som cakal, zacalo mi to chybat :) Oddnes som zacal hrat 6 stolov, hram trosku jednoduchsie, ale zaroven si uvedomujem ovela viac veci, ktore vplyvaju na moje rozhodnutia. Prameni to asi hlavne z toho, ze som predtym hraval dost casto self-coaching sposobom a to mi pomohlo lepsie sa sustredit aj do buducna. Dnesok:

Obrázok

:Yahoo!:

Len treba zostat pri zemi...
lolofon

Odoslaťod Kominak 20 Dec 2010 23:23

velmi pekne, nech sa dari aj nadalej. Tiez sa mi dnes zadarilo, vyhru mam asi o polovicu nizsiu ale zase na nl4 / nl10. Kde teraz hrajes? stale na Party?

:gl:
Kominak

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 36 krát/9 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!