moving up - lolofonov blog
Re: moving up - lolofonov blog
A to sa co stalo?
- meomir
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
Prve decembrove dni s PT3
No takze uz mam PT3, cize som sa finally zbavil slona, neviem vlastne, preco som to neurobil skor. Anyway, hotrun pokracuje, narozdiel od minuleho mesiaca vsak viac pracujem na hre a verim, ze sa to otoci este na NL10, lebo BR ide celkom pekne dole
Jedna ruka:
Bola to prva ruka na stole a s danymi supermi som este nehral, cize unknowns.
Party Poker $10 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1058684
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
SB: $5.33
Hero (BB): $10.00
UTG: $10.60
MP: $6.70
CO: $4.10
BTN: $9.40
Pre Flop: ($0.15) Hero is BB with T T
UTG raises to $0.40, 3 folds, SB calls $0.35, Hero calls $0.30
Nechcem sqeezovat a izolovat sa voci lepsej casti ich range, stacknut sa nie som pripraveny, takze coldcall.
Flop: ($1.20) 3 Q Q (3 players)
SB checks, Hero checks, UTG bets $0.85, SB folds, Hero calls $0.85
Check/call na flope povazujem za najlepsiu moznost, aj do dvoch to pravdepodobne bude cbetovat dost casto, c/r by bol asi overplay. Priznavam vsak, ze som nemal prakticky ziaden plan a to je asi najvacsia chyba v tejto ruke.
Turn: ($2.90) J (2 players)
Hero checks, UTG bets $2.07, Hero calls $2.07
Tu som si povedal, ze J je pre neho vhodna karta na bluff barrel, takze znova c/c. Jeho sizing zacina byt podozrivo velky a range sa zacina naklanat k value, ale c/f by bol jednoducho too weak imo.
River: ($7.04) 8 (2 players)
Hero checks, UTG bets $5.01, Hero folds
River c/f s tym, ze pravdepodobne uz na tejto karte nebude 3barrelovat svoje bluffy a betuje iba s value cast jeho range.
Inak na Gladiator freerolle som nehitol nic, bola to totalna ruleta, ale sak to sa dalo cakat. A ak niekto cital az sem a je ochotny dat nejaku sweatku, budem rad
Jedna ruka:
Bola to prva ruka na stole a s danymi supermi som este nehral, cize unknowns.
Party Poker $10 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1058684
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
SB: $5.33
Hero (BB): $10.00
UTG: $10.60
MP: $6.70
CO: $4.10
BTN: $9.40
Pre Flop: ($0.15) Hero is BB with T T
UTG raises to $0.40, 3 folds, SB calls $0.35, Hero calls $0.30
Nechcem sqeezovat a izolovat sa voci lepsej casti ich range, stacknut sa nie som pripraveny, takze coldcall.
Flop: ($1.20) 3 Q Q (3 players)
SB checks, Hero checks, UTG bets $0.85, SB folds, Hero calls $0.85
Check/call na flope povazujem za najlepsiu moznost, aj do dvoch to pravdepodobne bude cbetovat dost casto, c/r by bol asi overplay. Priznavam vsak, ze som nemal prakticky ziaden plan a to je asi najvacsia chyba v tejto ruke.
Turn: ($2.90) J (2 players)
Hero checks, UTG bets $2.07, Hero calls $2.07
Tu som si povedal, ze J je pre neho vhodna karta na bluff barrel, takze znova c/c. Jeho sizing zacina byt podozrivo velky a range sa zacina naklanat k value, ale c/f by bol jednoducho too weak imo.
River: ($7.04) 8 (2 players)
Hero checks, UTG bets $5.01, Hero folds
River c/f s tym, ze pravdepodobne uz na tejto karte nebude 3barrelovat svoje bluffy a betuje iba s value cast jeho range.
Inak na Gladiator freerolle som nehitol nic, bola to totalna ruleta, ale sak to sa dalo cakat. A ak niekto cital az sem a je ochotny dat nejaku sweatku, budem rad
- lolofon
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/14 krát
Proti unknows je to u mna fold turn. Nemyslim, ze by tam mal nejako moc airu, pretoze na takom boarde cbetuje do dvoch ludi. Dalsia vec je, ze si nemyslim, ze by na turne takto betoval nieco ako AK, KT a pod.
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
fold turn nic viac nic menej
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
Re: Prve decembrove dni s PT3
lolofon napísal: A ak niekto cital az sem a je ochotny dat nejaku sweatku, budem rad
Ja by som celkom nedbal. Som cerstvy asi 3 tyzdnovy NL10nik , takze ak si ochotny dat session aj s takoto kategoriou, budem tiez len rad!
-
Mathejs - Príspevky: 251
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 27 krát/5 krát
ja som vypadol na gladiator freerole 375-ty (300 itm), zasa ma to odpalkovalo najprv moje trips nestaci na flush, ktora doskakala na rivri, a potom moje AT nestacilo na KQ, Q samozrejme kde inde, na rivri Tu sweatku by sme mohli dat, tento mesiac sa stahujem naspat k rodicom, takze potom budem mat viac casu sa kuknut na technicke problemy mojho notebooku
- slemo69
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 30 krát/13 krát
Hmm, vazne uvazujem o tom, ze si dam od pokru dlhodobejsiu pauzu (povedzme pol roka, podla chuti). Dovodov je viac:
- - prilis ma nebavi hrat, lebo casto som unaveny a vsetci vieme plne sustredenie pri pokri je takisto velmi unavne (velmi obdivujem ludi, ktory bez problemov davaju 20k+ ruk/mesiac, mne sa nechce hrat uz po 200 rukach)
- blizi sa maturita a mal by som viac casu na ucenie
- psychicky som co sa pokru tyka totalne down, okolo 40k ruk BE na NL10 je katastrofa a ja neviem, ci som az taky retard alebo sa so mnou len pohrava variance
- mal by som ovela viac casu a mohol by som sa sustredit na futbal a skolu
- nepresedel by som vianoce pred PC
- lolofon
Tak prestavka od pokru bola znacne kratsia, ako som cakal, zacalo mi to chybat Oddnes som zacal hrat 6 stolov, hram trosku jednoduchsie, ale zaroven si uvedomujem ovela viac veci, ktore vplyvaju na moje rozhodnutia. Prameni to asi hlavne z toho, ze som predtym hraval dost casto self-coaching sposobom a to mi pomohlo lepsie sa sustredit aj do buducna. Dnesok:
Len treba zostat pri zemi...
Len treba zostat pri zemi...
- lolofon
velmi pekne, nech sa dari aj nadalej. Tiez sa mi dnes zadarilo, vyhru mam asi o polovicu nizsiu ale zase na nl4 / nl10. Kde teraz hrajes? stale na Party?
- Kominak
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 36 krát/9 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.