Posledne dni som sice nieco som stihol odohrat aj napriek kopcu inych veci, ale na druhej strane dost zanedbavam studium. Od zajtra to idem zmenit, musim zanalyzovat kopec ruk, snad sa opat o kusok posuniem. Zacal som hrat 6-8 stolov, snazim sa maximalizovat moje sustredenie a zlepsovat koncentraciu, lebo kedze vela casu na poker nemam, tak sa pokusim naucit odohrat co najviac ruk za kratky cas, uvidime ako to pojde. Dnes to bol naozaj Stedry den (poslednych 700 ruk - cca +6 BI), ale pri vecernej session som sa po priblizne 30 nedokazal naplno sustredit a uvedomil som si, ze ruky uz poriadne neplanujem, nesledujem staty, nerozmyslam riadne nad superovymi ranges atd. Myslim, ze by sa to dalo odstranit kratkymi pauzami, povedzme po 30 minutach, kde by som sa v kratkosti psychicky zregeneroval. Budem v tejto oblasti dost experimentovat, uvidime... Redline nic moc, hlavne v utorok a v stredu som nebol schopny hrat A-game, tak tam sa to aj prejavilo + sa dost nechutne vela 3betovalo...
Inak co sa tyka RL, tak som tento rok zistil, ze prestavam mat rad Vianoce. Je mi to dost nechutne, ze sa zrazu vsetci snazia byt strasne mili, aj ked po cely rok su uplne ini... Co uz, pozitivum je, ze som dostal awesome Agassiho biografiu, z ktorej som zatial precital len par stran, no je to super, odporucam.