moving up - lolofonov blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: moving up - lolofonov blog

Odoslaťod lolofon 20 Dec 2010 23:31

Kominak napísal:velmi pekne, nech sa dari aj nadalej. Tiez sa mi dnes zadarilo, vyhru mam asi o polovicu nizsiu ale zase na nl4 / nl10. Kde teraz hrajes? stale na Party?

:gl:

Vdaka :)
Jo, stale na Party, chcem zbierat pokerstrategy body kvoli studiu a v ramci toho poriadny rakeback nedostanem. Jedine, nad cim som uvazoval bolo PokerHeaven alebo LB, ale zatial ostavam na Party kvoli lenivosti a hlavne kvoli softu. Ryb je tu stale vcelku dost, akurat trosku selektovat musim, ale da sa...

Tiez prajem GL
lolofon

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 35 krát/14 krát

Odoslaťod Chlpo1989 20 Dec 2010 23:34

Velmi pekny graf :) Po prestavkach to byva vzdy vesele, clovek nevymysla tolko hluposti a hra jednoducho.
Ako vidim, zachvilku sa vsetci stretneme na LB :D

Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod Kominak 20 Dec 2010 23:44

Chlpo1989 napísal:Velmi pekny graf :) Po prestavkach to byva vzdy vesele, clovek nevymysla tolko hluposti a hra jednoducho.
Ako vidim, zachvilku sa vsetci stretneme na LB :D

ja to vidim dost podobne, nemal si robit taku dobru reklamu svojimi grafmi :D
Kominak

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 36 krát/9 krát

Vianocny update

Odoslaťod lolofon 24 Dec 2010 21:56

Posledne dni som sice nieco som stihol odohrat aj napriek kopcu inych veci, ale na druhej strane dost zanedbavam studium. Od zajtra to idem zmenit, musim zanalyzovat kopec ruk, snad sa opat o kusok posuniem. Zacal som hrat 6-8 stolov, snazim sa maximalizovat moje sustredenie a zlepsovat koncentraciu, lebo kedze vela casu na poker nemam, tak sa pokusim naucit odohrat co najviac ruk za kratky cas, uvidime ako to pojde. Dnes to bol naozaj Stedry den (poslednych 700 ruk - cca +6 BI), ale pri vecernej session som sa po priblizne 30 nedokazal naplno sustredit a uvedomil som si, ze ruky uz poriadne neplanujem, nesledujem staty, nerozmyslam riadne nad superovymi ranges atd. Myslim, ze by sa to dalo odstranit kratkymi pauzami, povedzme po 30 minutach, kde by som sa v kratkosti psychicky zregeneroval. Budem v tejto oblasti dost experimentovat, uvidime... Redline nic moc, hlavne v utorok a v stredu som nebol schopny hrat A-game, tak tam sa to aj prejavilo + sa dost nechutne vela 3betovalo...

Obrázok

Inak co sa tyka RL, tak som tento rok zistil, ze prestavam mat rad Vianoce. Je mi to dost nechutne, ze sa zrazu vsetci snazia byt strasne mili, aj ked po cely rok su uplne ini... Co uz, pozitivum je, ze som dostal awesome Agassiho biografiu, z ktorej som zatial precital len par stran, no je to super, odporucam.
lolofon

Odoslaťod Mathejs 24 Dec 2010 22:41

:gl: Parada, ze si sa vzchopil :gl:
Len tak dalej a ziadne vyplakavanie ! :D
Inac, som sa dnes dostal ku zaujimavemu clanku na cardrunners. PIsal si, ze si sa nesustredil a pod. som si to precital a som si uvedomil, ze ako brutalne zalezi na kazdom detaile... :
http://www.cardrunners.com/cr_forums/sh ... sprune=100
Obrázok používateľa
Mathejs

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 27 krát/5 krát

Odoslaťod matiapag 24 Dec 2010 22:56

lolofon napísal:Inak co sa tyka RL, tak som tento rok zistil, ze prestavam mat rad Vianoce. Je mi to dost nechutne, ze sa zrazu vsetci snazia byt strasne mili, aj ked po cely rok su uplne ini...

tomuto velmi nerozumiem. Isteze je to zarazajuce, ze ludia su taki iba pocas Vianoc, ale imo o tom to cele je! Ake by mali Vianoce caro, keby ludia nie su lepsi pocas nich kvoli tomu, ze strasne mili aj pocas roka? :D Samozrejme srandujem, ale nie uplne... Ja som rad, ze v ludoch sa prebudza ta nejaka dobrota a sympatickost aspon pocas sviatkov, ked uz po zvysok roka su to nenazrane svine :) Ak by som si mal vybrat medzi tym, aby boli ludia nice iba pocas sviatkov alebo vobec, tak by som nevahal! Aspon je ta zmena atmosfery badatelnejsia a prave preto si treba uzit tychto par tyzdnov co najviac :)

:santa: :hohoman:

A :gl:, ten graf vyzera nice, ocividne aj :fish: sa rozhodli ti dat dajaky darcek k Vianociam ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod lolofon 24 Dec 2010 23:08

Mathejs napísal:...

Vdaka :) Ten link by som si rad pozrel, ale:
vBulletin Message

lolofon_pp, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.

Account mam aktivovany, neviem kde je chyba :(

matiapag napísal:...

No mohol som cakat, ze so mnou nebudes suhlasit :D No urcite lepsie, ked sme taki aspon chvilu ako vobec, ale jednoducho sa mi to zda strasne umele, neviem, tazko sa mi tie pocity opisuju :)
lolofon

Odoslaťod matiapag 24 Dec 2010 23:21

no ja tiez rozumiem tomu uhlu pohladu, cez aky sa na to pozeras... na druhej strasne si neviem predstavit, ze by v mojej mysli prevladal taky nazor. Mne sa proste s prichodom Vianoc switchne nejaky mod v mozgu a som najstastnejsi clovek na svete no matter what :) Nie ze by som bol pocas roka zachmureny alebo cosi podobne, to v ziadnom pripade, som velmi cheerful, ale na Vianoce sa tesim ako male decko a tak si ich aj uzivam a verim, ze su na tom podobne aj mnohi, co v konecnom dosledku aj vytvara ten pocit prijemnej atmosfery a kindness of people (sry za anglo-slova, proste sa mi hodia niekedy do reci viac, ako tie z nasej slovenskej reci materinskej :P)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod Mathejs 25 Dec 2010 00:36

lolofon napísal:
...Account mam aktivovany, neviem kde je chyba :(

ked sa odhlasim tiez mi to nejde, som na to nemyslel. Ak vravis, ze mas account, tak skus ist vo fore do Micro-Stakes-NL-(.25-.50nl-and-under), zoradit si temy podla poctu pozreti a je to 4.te zvrchu.
Obrázok používateľa
Mathejs

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 27 krát/5 krát

Odoslaťod lolofon 25 Dec 2010 08:13

Snazil som sa to tam najst, ale proste mi to nezobrazuje ziadne thready. Kliknem na tu sekciu micros a vypise mi, ze neobsahuje ziadne thready.
lolofon

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!