MTT Blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: sng & mtt blog - z pokerstrategy 50$ na 1000$ za 90 dni !!!

Odoslaťod Adam_OxO_G 07 Dec 2010 15:59

ja som s pokrom nikdy neskoncil :) len som si dal mensiu pauzu live a grindoval som chvilu na nete ale to ma neuspokojilo a teraz uz zase brazdim BA kluby a Vieden takisto :)
Adam_OxO_G

Založený: Aug 2010
Poďakoval/li: 6 krát/11 krát

Odoslaťod eraserSK 12 Dec 2010 18:57

Ach hram kvaldu na 35 000e..investoval som 10e ale co ma cakalo to radsej som mal vypadnut po addone...jednoducho blind bol uz 10 000 a ste na utg, 2 do ITM a viete ze dalsiu ruku idete all in s random handou tak 10Qo je easz push, vsetci fold uz som sa tesil vsak Bibblind ma random handu samozrejme nasiel A3o a udrzalo mu to...ACH!!! story of my life...continue
Prílohy
sad story.JPG
sad story.JPG (55.7 ) Zobrazená 3174 krát
eraserSK

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 7 krát/7 krát

Odoslaťod eraserSK 12 Dec 2010 22:57

meh nedostal som sa do 35 000 GTD, cely vecer som prehraval vsetko mozne...z kazdej strany dostaval AZ som z 10 MTTs vyhral ten NAJMENSI BUY IN :D parodia stale beziii aj tak sa tesim
Prílohy
2 turbo 105e win deal.JPG
2 turbo 105e win deal.JPG (41.23 ) Zobrazená 3148 krát
eraserSK

Odoslaťod eraserSK 20 Dec 2010 16:11

AH doprial som si nedelne mTTs aj ked mam toho vela v skole a nevladzem uz. Hm celkovo to bola uspesna nedela aj ked som mohol hlavne v stvrt melone na PS vyhrat velke prachy...uvidite dalej na obrazkoch.

Na doxe som skoncil 2. v 5e turbo za asi 90e inak som sa snazil kvalifikovat na 35k a aj 10k...35 vobec neslo ale v 10K som dvakrat bol bliiizko tiketu, ALE to by som v mega pote pri last 10 musel vyhrat AK vs QQ no nebolo mi dopriane.

Co sa tyka sunday stvrt milion...uzasna story, neuveritelny comeback a umiestnenie pri vstupe do ITM, no od polnoci do pol 2 rana som nemaaaaaaal karty absolutne ziadne...teda best karta bola AQs co som musel flatnut lebo akurat EP bigstack raisol silne..a foldol som na cbet na shit flope...
vyletel som button push JQo.. na sb si typek nasiel JJ krasny to setup...dostal som na flope OESD ale aj tak nic v konecnom dosledku.
Prílohy
4 miesto priebezne..megastack.JPG
4 miesto priebezne..megastack.JPG (76.11 ) Zobrazená 2938 krát
stvrt melona 3 miesto zatial.JPG
stvrt melona 3 miesto zatial.JPG (78.41 ) Zobrazená 2940 krát
eraserSK

Odoslaťod eraserSK 24 Dec 2010 15:07

Stastne a vesele vianoce vsetkym citatelom a ludom dobrej pokrovej vole :) Najviac lucku pri stoloch v najblizsich dnoch..konecne bude cas na grindenie 8-)
eraserSK

Odoslaťod eraserSK 27 Dec 2010 14:52

Tak zdravim vsetkych, ale hlavne zaciatocnikov s pokrom.

Slubil som davnejsie, ze napisem ako som presne zacinal s pokrom. Myslim si ze uplnym zaciatocnikom to pomoze 100x viac ako vseliake clanky od hracov co uz zabudli ako zacinali.

Ja som sa zacal pokru venovat priblizne od konca Juna. Zacal som pozerat skoro asi ako kazdy High stakes poker. Doyle Brunson legenda a dalsi znamy mlady hraci hrali o tisice $. No koho by to nenadchlo. Ale vedel som ze cash game neni lahka a rychlo sa da vsetko prehrat.
Ak sa nemylim tak v juni 2010 som sa zaregistroval na pokerstrategy.com. Tu stranku som si vygooglil. Zistil som ze davaju 50$ startovaci capital, staci spravit kviz. Dost vela hracov takto poeticky zacalo hrat , som sa neskor dozvedel, dost ich je aj na pokerportali.

Ked som spravil Quiz, zacal som rozmyslat kam si to ulozim. Nakolko mam daco v hlave dufam teda aspom, rozmyslal som tak ze cim mensia sajta (menej regov) a vacsi rakeback tak tym lepsie. Tak som si zvolil pokrovy room asi s najlepsim RB 33%. Cake poker room. Vtedy sa mi to zdalo ako velmi dobry napad(niekedy som to lutoval kvoli vazne slabemu traffic). Zacal som hravat 1$ Sit n Go. Z prvych 50$ to slo hore dole. Raz plus, potom minus. Pokerstrategy ma nastaveny bankroll protection, to znamena ze nedovoli Vam to hrat vacsie stakes ako mate roll. Ak sa nemylim tak, ak mate roll medzi 50 az 100$ mozte hrat iba 1$, 100 az 150$ tak 2$ sitka a tak dalej. Ak mate nad 1000 VIP bodov alebo 300$ BANKRoll protection sa automaticky vypne a vy mozte vybrat svoje zarobene peniaze, resp. robit snimi co chcete.

Ale podme spat. Kolisal som neskutocne okolo tych 50 az 80$. Potom som si uvedomil, ze v zivote nikdy nic nemate zadarmo, a bez studia to nepojde. Takze som prestal snivat a pozerat iba High stakes poker, a zacal som pozerat videjka na pokerstrategy.com. Tie boli v celku zaujimave a naucil som sa uplne zaklady. Potom som zacal citat clanky, pozerat fora a pred koncom juna cize koncom 4 rocnika VS, som na bestpokertorrents.com stiahol asi 20 GB pokrovych videi. MTT a SNG. Vzdy som este hraval Sit n GO, prevazne DoNy pretoze na Caku bol aky taky traffic. Siel som z 1$ Don a regular sitiek na 2$ stale 10 men, a potom na 3$ Don 6max a skoncil som na 5$ DoN 10men.

V Juli som vobec nemal cas na poker. Roll nebol bohvie jaky, ale v tom problem nebol. Doma mame ovocne sady a otec ochorel, cize vacsina veci zberania a predaja ostala namne a zvysku rodiny co su este 2 clenovia . Len pre zaujimavost sme mali takmer 3 tony marhul . Takze cely Jul som iba studoval a hrania bolo extremne malo.

V auguste, uz nebolo co robit, takze som presiel do aktivne studia. 20 GB pokrovych videi je veeelmi vela hodin. Studoval som priblizne 4 hod denne, hraval som asi 2 hod mozno trocha viac. Stale som dake velke uspechy z toho nemal, aj ked roll som mal na konci augusta okolo 250$ co neni az take zle.

Obrovsky zlom prisiel v septembri 2010. Vzdy ma lakali MTT kvoli ich dynamike a pribehu. Sit n GO hrate 9 ludi, cele je to take staticke. Viete kam s cim sa chcete dostat. V mtt je pribeh. Bohuzial casto aj smutny, ale nakonci moze byt aj velmi stastny . Nakolko som popri SNG studoval MTT dost aktivne, som si 7 septembra povedal ze skusim sa kvalifikovat na caku na 4000$ GTD cez 2$ R/A kvaldu. Podarilo sa mi to. A v ten vecer som hral skoro do polnoci a skoncil som 6. Zdalo sa mi to krasne, vyse 200$ vyhra. Na druhy den som uz nehral SNG ale pustil som si za 5$ 1000GTD turbo. To som bol druhy tusim a vyhral dalsich okolo 150$. A takto sa zacala moja kariera a vstup do poker world . Odvtedy som takmer nehral sitka ale drvil MTTcka. Na caku ich bolo malo. Tak som presiel na neskor na P****Stars, potom na Titan, Doxxbet. Kupil som si nedavno Holdem manager a uvidime. Velka vyhra ma dufam este caka. Nemal som vyhru nad 300$.

Dokonca co sa nestalo. Cely cas ma samozrejme rodina nepodporovala. Mama uz bola zufala ked ma videla pozerat pokrove video alebo hrat este cez leto. Aj ked som zacal troska vyhravat to myslim September, zacalo sa to menit ale nic velke. Teraz ani neviem ale spolu uz urcite mam turnajove vyhry nad 2000$ to spocitam potom v Januari ked dam rocny report . Co som chcel povedat je to ze pod stromcek som dostal profesionalny pokrovy set, pokrovy opasok. A dokonca sme vecer nemali co robit, tak sme hrali poker Ja, sestra, mamina, brat s frajerkou. Mamina brat a frajerka to v zivote nehrali takze naucit ich to bolo velke trapenie ale podarilo sa hadam :D. Tak hadam ze uz ma rodina podporuje. Pre mna je to HOBBY! To je dolezite, kam si poker date vo Vasom zivote.

Btw sestra ma 20 a ked nemam cas alebo chut tak jej poviem ze nech ide hrat ked chce. Nejde jej to az tak zle a je celkom zabavne, ked ju pocujem nadavat za PC. Nakolko sa mi vzdy smeju ze co som taky nervozny ked prehram AA vs 57 a neviem co sa mi este vsetko stalo, tak to je liek na dusu ked pocujem aj inych nadavat .

Tak zaverecne posolstvo, vsetko v pokri je o vedomostiach, ked sa ma niekto pyta na poker, poviem ze je to sport podobny sachu. Musite mat strategiu, musite mat aj psychologicke zrucnosti odhadnut supera, taktika je dolezita, trpezlivost urcite tiez. Neda sa stat poker pro za den ani za dva. Je to beh na velmi dlhu trat. Downswingy su velmi zle a bolestive, mozno ani nie tak na bankroll ak mate Bankroll managment ale skor na psychiku. Vtedy treba mat priatelov co Vas podrzia a poradia.

Dufam ze to niekomu pomoze, ak mate nejake otazky konkretnejsie na pokerstrategy, alebo ake fora atd, kludne sa pytajte  Stastny novy rok, a prepacte ze meskam tak vela bolo toho neuveritelne vela v skole, priatelka-ex, atd.

Za tento príspevok od eraserSK poďakovali - 2:
FreeMan, haman
eraserSK

Odoslaťod keso26 27 Dec 2010 17:12

1/ preco nebola PP.sk sutaz o 10 kil marhul
2/ 20r. sestra - picture is missing
3/ inak v pohode citanie, gl :good:
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod tucniak 27 Dec 2010 17:21

;Dpekny prispevok, suhlasim aj s kesom
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod matiapag 27 Dec 2010 17:23

pekne citanie, uz aj to je taky maly zazrak, ze si vyhral pekne $ hned na prvom MTT, ktory si si zapol, ale to k tomu patri a urcite to vytvorilo super motivaciu, ktoru ziadnym studiom ani grindenim neziskas :) Drzim palce dalej, vela dlhodobo uspesnych MTT hracov iste nie je, a ak ti to takto ide, tak klobuk dolu!

:gl:
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod eraserSK 28 Dec 2010 10:30

keso26 napísal:1/ preco nebola PP.sk sutaz o 10 kil marhul
2/ 20r. sestra - picture is missing
3/ inak v pohode citanie, gl :good:

Tak zacneme:
1) Neviem preco nebola, nebol som kontaktovany adminom, mohlo byt aj o 20Kg :) z toho sa uz da zavarat par flasiek.

2) Vid v prilohe :) Vcera som ju nechal hrat znova 2,2 12 500gtd turbo na PS a zas jej celkom slo az prehrala AA vs K9 a neveriacky nato pozerala, tiez pohlad na nezaplatenie :D

3) Thanksss all

4) Matiapag: Po mesiaci pozerania 4 hod treningovych videii, som si ten run aj zasluzil, a v podstate som kazdy mesiac v pluse niekolko 100$ takze som spokojny, aj ked vacsie vyhry sa mi vyhybaju...dufam ze sa to zlomiii

5) Vcera som si pustil za 10e o 1000e gtd, vysplahlo sa to na skoro 1500e a bol to 6max. Velmi pomala struktura a asi za 30 minut polovica hracov vyletela, absolutne nebrali do uvahy ako su deep, a ze A5 na butne neni nuts :D ... Ja som raz musel foldnut QQ, pri 30bb pushol UTG 4500 stack ?!?! kukam ze co toto ma byt, potom neskor som mu napisal ze som foldol QQ a ze s cim akoze pushoval pri 30bb 4500stack ked siel prvy do potu, lebo to ani s AAA nemozte urobit :wall:
Vyletel som 33 push, a dostal call od 55 jeden talian rozmyslal skoro cely timebank, podla mna to bol zly call od neho. Mal asi iba o 1000 chipov viac, stacky sme mali okolo 15 000.
Prílohy
30095_124482167572716_100000328009108_200060_571201_n.jpg
30095_124482167572716_100000328009108_200060_571201_n.jpg (23.57 ) Zobrazená 2405 krát
10e 1000e gtd regular 14 miesto.JPG
10e 1000e gtd regular 14 miesto.JPG (35.4 ) Zobrazená 2424 krát
eraserSK

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!