TomMolivan napísal:Je zaujimave, ze ked niekto ma iny nazor tak hned je za to odsudeny. Preco? Iny nazor nemoze existovat?
1.) Je rozdiel medzi "mať názor" a "trepať blbosti".
Príklad: Keby uznávaný astrofyzik prišiel na nejakú konferenciu s tým, že ho cez noc bežne unášajú mimozemšťatia, tak by to tiež nedopadlo dobre.
2.) Táto téma NIE JE otázkou názoru, ale podložiteľných, jednoducho dokázateľných faktov.
Príklad: Je to ako keby 15 ľudí hovorilo, že 2+2 = 4, keď v tom medzi nich prídu dvaja, čo by tvrdili, že 2+2 = 7 a keď by boli vysmiati, tak by sa urazene a počudovane spýtali "To za to, že máme iný názor, ako vy, tak nás hneď odsudzujete? Prečo? Iný názor nemôže existovať?"
tato analogia nie je spravna. to ze 2+2=4 je lahko dokazatelne, ale to ze rozdavanie kariet v online herniach je skutocne nahodne (vramci moznosti sucasnych generatorov nahodnych cisel), este nikto nedokazal. ono sa to ani na zaklade hand history dokazat neda. to by som musel ist urobit ,,inspekciu" priamo do PS, aby som to zistil. a aj keby som to zistil, kto by mi uveril ?
neda sa to dokazat preto, lebo aj coinflip mozem prehrat aj 1000x zasebou, aj nekonecne vela krat ho mozem prehrat. je to sice mala pravdepodobnost ale stat sa to moze.
ale kazdopadne by som bol napriek tomu velmi zvedavy na analyzu janovej HH. minimalne zistit ako casto sa v nich na shortstacku zrazia silne ruky (tie asi nikto nefoldne, iba ak omylom) by nemuselo byt az tak zlozite a vypocitat ako casto sa to ma stat tiez nie.