PokerTracker
Re: PokerTracker
Zdravím, mám problém pri ukazovaní statov na PT3, resp vôbec mi ich neukazuje pri hráčoch.. čo všetko mám mať "zafajknuté" aby mi ukazovalo staty pri hráčoch okrem auto importu???
EDIT: Problém vyriešení
EDIT: Problém vyriešení
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
mozes to riesenie popisat,ja este v PT nepouzivam hud lebo sa mi stym nechcelo babrat,tak sa aspon priucim
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
v podstate som to mal dobre tie nastavenia, len som nedal "Start Auto Import" ale ja sa v tom dosť nevyznám, chcel by som vedieť kde si uložím nastavenia statov myslím ako tie tabulky co su pri hracoch lebo vzdy ked hram novu session tak sa mi to zase da na "default" miesto..
EDIT: problém vyriešený,všetko ohľadom basic HUD na PT3 http://www.pokertracker.com/products/PT ... c=basichud
EDIT: problém vyriešený,všetko ohľadom basic HUD na PT3 http://www.pokertracker.com/products/PT ... c=basichud
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
Ja mam tiez otazocku, dneska som rozbehal to ze mi PS uklada vysledky turnajov aj import do PT3, akurat Houston hlasi problem, dal som si cvicne nejake rebuye a je tam zohladneny len prvy BI
Mame riesenie?
Mame riesenie?
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
mne to z full tiltu zohľadňuje aj rebuye. Neviem či sa to dá nejako nastaviť, aby ti to zohľadňovalo automaticky, ale môžeš to tam nahádzať manuálne
-
elladan1 - Príspevky: 149
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 21 krát/13 krát
elladan1 napísal:mne to z full tiltu zohľadňuje aj rebuye. Neviem či sa to dá nejako nastaviť, aby ti to zohľadňovalo automaticky, ale môžeš to tam nahádzať manuálne
No manualne je to dost nafigu, jednak sa mi to nezda ako efektivne riesenie, a aj keby sa mi to chcelo, realne nemam ako po session zistit kde som kolko rebuyoval...
- 7castle
v HM sa na tom pracuje aby to importovalo samo, problem je totiz v tom ze stars to nedava do summary ale priamo do HH ako
xxx re-buys and receives 3000 chips for $xx.00
xxx re-buys and receives 3000 chips for $xx.00
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Cize nikto netusi ci to realne ide nejako v PT3 spravit?
- 7castle
7castle napísal:Cize nikto netusi ci to realne ide nejako v PT3 spravit?
Stars include rebuys (except if you make a double buy-in) but not add-ons. PT3 imports what is available.
zdroj: http://www.pokertracker.com/forums/view ... uy#p159889
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
pls pomozte: nenaimportovalo mi jednu dolezitu handu do trackera a potreboval by som vediet ako ju tam mam dostat(normalne bezal auto import) hram na microgaming sieti
-
michael163 - Príspevky: 689
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 63 krát/62 krát
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.