moving up - lolofonov blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: moving up - lolofonov blog

Odoslaťod lolofon 04 Jan 2011 17:06

lolofon napísal:Dik za odpoved, ked budem na PC tak sa pokusim najst nejake priklady k tej druhej otazke ;)

Uf, mam pocit, ze takych ruk som kazdu session odohral aspon 5-6 a zrazu som ani pomocou filtrou takmer ziadne nenasiel, ale myslim, ze som tie filtre nastavil dobre, anyway:

Party Poker $10 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 1105894
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

CO: $9.70
Hero (BTN): $10.00
SB: $10.67
BB: $19.61 - reg 22/18/1.1/WTS 48 - mam aj nejake poznamky, ale nic pouzitelne + aj tak tu nie je klucovy on
UTG: $28.59 - vyzera to byt std rybka - 50/8 po 12 rukach

Pre Flop: ($0.15) Hero is BTN with TObrázok 7Obrázok
UTG calls $0.10, 1 fold, Hero raises to $0.40, 1 fold, BB calls $0.30, UTG calls $0.30

Flop: ($1.25) 5Obrázok 7Obrázok 3Obrázok (3 players)
BB checks, UTG bets $0.59, Hero ???

PF je to mozno trosku close, kedze na blindoch su vcelku aggro hraci, ale nie zase nie su nejake monkeys, takze to je pohoda. Ide mi tu o flop, ci je tu lepsi raise alebo call. Vyhody aj nevyhody oboch su jasne. V tychto situaciach proti weak donkbetom od ryb, ked mam medium made hand sa vaccsinou snazim urobit na flope mensi raise, aby som dokazal lepsie kontrolovat pot na dalsich streetoch, na druhej strane ten pot vsak raisom vlastne nafukujem.. Help :)

edit: inak pekny clanok dnes na hlavnej stranke, mi to pripomenulo, ze preco som vlastne este stale na Party :D
lolofon

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 35 krát/14 krát

Odoslaťod tucniak 04 Jan 2011 19:34

raise optimisticky predpoklada ze na dry boarde ta bude callovat light s 5x/3x/ overs kedze je to dry a nie je tam az tak vela draws alebo tak- tvoja ruka ma ale pomerne zranitelny potencial takze nakolko supera az tak nejak nepozname bol by som ochotny callnut 2x streets aj ked pride overkarta(pokial nezacne nejak namakane potovat alebo tak).
blowovat pot s weak TPNK mi nepride idealne, teda aspon kym nemame lepsie (vyssie uvedene) ready, pride mi to dost thin
ofc da sa to aj raisnut a pripadne checnkut behind turn ak nedonkne aj ten, aspon zistime, ake ma tendencie ked je raisovany jeho donk na dry boarde..

Za tento príspevok od tucniak poďakovali :
lolofon
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod lolofon 07 Jan 2011 00:15

Best day ever. BR cez 600$, miesam NL10 a NL25 a dnes solidna A-game. Strucne, ale vystizne, zajtra sa poobzeram po zaujimavych rukach, ale v poslednom case ich vela nie je, jednoducho ich vacsinou vyriesim sam (teda aspon si to myslim :crazy: ) Inak sa mi zda, ze na NL25 sa podstatne zvysil pocet agresivnych regularov, na druhej strane tam vsak casto vyba viac ryb. Pri table selection si preto musim zacat davat velky pozor, aby nalavo odomna nesedela nejaka 3b monkey, co som doteraz nemusel velmi sledovat...

Obrázok
lolofon

Odoslaťod Mathejs 07 Jan 2011 01:12

Kokos, uz si to skoro zabalil ... Bola by ta skoda :)
Vyzera, ze pauza ti pomohla :good:
Obrázok používateľa
Mathejs

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 27 krát/5 krát

Odoslaťod matiapag 07 Jan 2011 01:28

cool graf :) Aj ja som dal dnes najlepsi den ever, ale s trosku inymi winnings :lol:
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod Kominak 07 Jan 2011 07:41

Pridavam sa, super graf! :) Taktiez som vcera runoval. 213 ruk a 4,5 BI na tom istom limite. Mozno by to skoncilo podobne, ale potom mi frajerka povedala, ze radsej nech skoncim, tak som ju posluchol :)
Kominak

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 36 krát/9 krát

Odoslaťod lolofon 07 Jan 2011 16:45

Dik za podporu, bude aj horsie, ale lepsie uz asi nie :)

Party Poker $10 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1110601
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

BTN: $2.58
SB: $12.09 - vyzera fishy, 32/16/AF 1.5 (19 ruk), ziadne pouzitelne poznamky
BB: $11.89- reg 22/17/3b 3/AF 2.7/WTSD 27/fold-to-cbet 33 (3/9) (314 ruk), videl som ho openlimp/callovat A5o na SB, takze najlepsi pravdepodobne nebude
Hero (UTG): $10.00
MP: $10.40
CO: $16.34

Pre Flop: ($0.15) Hero is UTG with JObrázok JObrázok
Hero raises to $0.40, 3 folds, SB calls $0.35, BB calls $0.30

Flop: ($1.20) QObrázok 2Obrázok 3Obrázok (3 players)
SB checks, BB checks, Hero bets $0.80, SB folds, BB folds
Cbetovat? Aky bude nas plan na dalsie streets? Pre mna je to naozaj dost tesne, mozme ziskat value hlavne z random AcX a KcX (od fishky mozno aj z nizsich diamondov), avsak na c/r musime foldnut. Na druhej strane velku cast ich range-u tvoria imo nizsie PPs, ktore by teoreticky mohli otocit na turne na bluff s tym, ze by som mohol jeden barrel dorovnat (alebo nie?), pripadne by som mohol potom valuebetovat na turne, ak by sa to znova ku mne precheckovalo.
lolofon

Odoslaťod lolofon 26 Jan 2011 22:06

No, takze, ide sa makat, takto to dalej nejde, cervena mi ide niekam daleko na juh, mindset zly, analyza ruk sposobom "a sak to bolo dobre zahrane" stoji za dve veci, treba s tym nieco robit. Dnes som hral prvykrat tento tyzden vcelku s chutou, par veci som za posledne dni aj nastudoval, cervena sa rozbehla opacnym smerom, takze s dneskom spokojnost. Momentalne mam okolo 60BI na NL10 a zacinam si vsimat, ze sa tam citim celkovo nejako lepsie ako na NL25, aj ked to dost casto kombinujem, kedze uz som mal aj o nejakych 100$ viac. Nemyslim si, ze by som bol money scared (aj ked mozno som), ale nieco mi na NL10 vytvara vacsiu pohodu, mozno je to aj tym, ze vsetky sumy su okruhlejsie a mam v tom vacsi prehlad. Pripajam graf za dnesok, ak to nikomu nebude vadit, tak by som do pokrovych partii dnes/zajtra rano postol viacero ruk.

Obrázok
lolofon

Odoslaťod michael163 26 Jan 2011 22:37

vsetko je to o zvyku na sizingy si zvyknes hlavne treba vela objemu! cim viac budes hrat tym lepsie sa adaptujes. neviem aky mas WR ale ak je to viac ako 5ptbb/100 tak by som si vyhradil nejake 2-3BI na shot a skusal az kym sa tam dostanes(nevyjde znova ich nahras na NL10) ved neni dovod ked pekne beatujes NL10 preco by si nemohol aj NL25

zelam GL do boja nech ti to vyjde :gl:
Obrázok používateľa
michael163

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 63 krát/62 krát

Odoslaťod lolofon 26 Jan 2011 22:40

Dik, no 5ptBB veru nemam, pohybujem sa okolo 5BB na vzorke nejakych 30k ruk. Som zmiereny s tym, ze objem davam a budem davat ubohy, poker pre mna jednoducho nie je v zivote priorita a nemam kedy hravat :)
lolofon

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!