lolofon napísal:Dik za odpoved, ked budem na PC tak sa pokusim najst nejake priklady k tej druhej otazke
Uf, mam pocit, ze takych ruk som kazdu session odohral aspon 5-6 a zrazu som ani pomocou filtrou takmer ziadne nenasiel, ale myslim, ze som tie filtre nastavil dobre, anyway:
Party Poker $10 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 1105894
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
CO: $9.70
Hero (BTN): $10.00
SB: $10.67
BB: $19.61 - reg 22/18/1.1/WTS 48 - mam aj nejake poznamky, ale nic pouzitelne + aj tak tu nie je klucovy on
UTG: $28.59 - vyzera to byt std rybka - 50/8 po 12 rukach
Pre Flop: ($0.15) Hero is BTN with T 7
UTG calls $0.10, 1 fold, Hero raises to $0.40, 1 fold, BB calls $0.30, UTG calls $0.30
Flop: ($1.25) 5 7 3 (3 players)
BB checks, UTG bets $0.59, Hero ???
PF je to mozno trosku close, kedze na blindoch su vcelku aggro hraci, ale nie zase nie su nejake monkeys, takze to je pohoda. Ide mi tu o flop, ci je tu lepsi raise alebo call. Vyhody aj nevyhody oboch su jasne. V tychto situaciach proti weak donkbetom od ryb, ked mam medium made hand sa vaccsinou snazim urobit na flope mensi raise, aby som dokazal lepsie kontrolovat pot na dalsich streetoch, na druhej strane ten pot vsak raisom vlastne nafukujem.. Help
edit: inak pekny clanok dnes na hlavnej stranke, mi to pripomenulo, ze preco som vlastne este stale na Party