Full Tilt Poker
Re: Full Tilt Poker
ci by si sa nepodelil o databazu... ja ale hravam sorthanded. tam asi nebudu ti isti superi, ze ?
- slemo69
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 30 krát/13 krát
no ja NL25 hram zhruba od noveho roka, takze tych mojich 6k hands by ti asi aj tak moc nepomohlo ..
- hapocikipofu
- Založený: Sep 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
Chalani,co ste si objednavali nieco zo shopu,vzdy Vam vsetko prislo?....Mne zatial hej,ale teraz sa mi stalo,ze uz viac ako 2 mesiace mi neprisli sluchadla,co som si objednal..zaujimave,ze ich uz ani nemaju v shope....mam este cakat alebo im skusit napisat na support?
-
Mlachi - Príspevky: 219
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 29 krát/8 krát
bakso.sc napísal:skoda ze F****Tilt berie peniaze z pokerstrategy ako 1.st deposit, a potom za moj skutocny 1.st deposit uz nedostane bonus. na P****Stars som mal peniaze z pokerstrategy a ked som robil po case 1.st deposit tak som bonus hned dostal.
Ja som sa registroval tiež cez pokerstrategy dostal som 50USD a ešte som vložil 200USD a mal som 200USD bonus. Tebe ho nepriznali asi preto, že si vkladal po veľmi dlhom čase od registrácie.
-
elladan1 - Príspevky: 149
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 21 krát/13 krát
Mlachi napísal:Chalani,co ste si objednavali nieco zo shopu,vzdy Vam vsetko prislo?....Mne zatial hej,ale teraz sa mi stalo,ze uz viac ako 2 mesiace mi neprisli sluchadla,co som si objednal..zaujimave,ze ich uz ani nemaju v shope....mam este cakat alebo im skusit napisat na support?
veci mi prisli vzdy max do mesiaca, je tam pisane 6-8 weeks, cize ak ti to po 2 mesiacoch neprislo, tak im urcite napis, ak zmizli aj zo shopu, je mozne ze uz ich vyradili z ponuky a nejako ti to zabudli oznamit, ale to sa mi nejako nezda .. ak tam boli ked si ich objednaval (co ocividne museli, ked si ich objednal ), tak im napis co je s tym, a ak ich uz nemaju, tak poziadaj o vratenie "penazi"
- hapocikipofu
- Založený: Sep 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
Chcem sa spytat, ak vlozim svoj prvy vklad 20eur, tak mi hned pripisu bonus 20eur,alebo musim nieco odohrat? A nevadi ze som tam registrovany nejake 3mesiace a az teraz by som uskutocnil vklad? Diky
- vlences
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
vlences napísal:Chcem sa spytat, ak vlozim svoj prvy vklad 20eur, tak mi hned pripisu bonus 20eur,alebo musim nieco odohrat? A nevadi ze som tam registrovany nejake 3mesiace a az teraz by som uskutocnil vklad? Diky
musis odohrat nejaky rake oni ti to postupne budu posielat a nie nevadi to
- SickBoy...
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Ahoj plnite ftpa ? Myslite ze se to vyplati nebo to je ztrata casu?Ted jsem dal deposit a hraju NL10 rush 6max ,neni rychlejsi 9man pro clearnitu depositu + RAF?
- jankolive
- Založený: Jan 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Mlachi napísal:Chalani,co ste si objednavali nieco zo shopu,vzdy Vam vsetko prislo?....Mne zatial hej,ale teraz sa mi stalo,ze uz viac ako 2 mesiace mi neprisli sluchadla,co som si objednal..zaujimave,ze ich uz ani nemaju v shope....mam este cakat alebo im skusit napisat na support?
Ja som objednaval nejake 3 tricka (kazde po jednom asi po mesiaci) a vzdy to prislo v pohode...
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
objednaval som vela krat a vzdy vsetko prislo..aj ked ipod meskal..v takych pripadoch treba bombardovat support emailmi
takze tvrdo do nich
takze tvrdo do nich
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.