Full Tilt Poker

Diskusia k herni Full Tilt Poker

Re: Full Tilt Poker

Odoslaťod slemo69 12 Jan 2011 13:12

ci by si sa nepodelil o databazu... ja ale hravam sorthanded. tam asi nebudu ti isti superi, ze ?
slemo69

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 30 krát/13 krát

Odoslaťod hapocikipofu 12 Jan 2011 13:18

no ja NL25 hram zhruba od noveho roka, takze tych mojich 6k hands by ti asi aj tak moc nepomohlo ..
hapocikipofu

Založený: Sep 2010
Poďakoval/li: 1 krát/1 krát

Odoslaťod Mlachi 12 Jan 2011 14:11

Chalani,co ste si objednavali nieco zo shopu,vzdy Vam vsetko prislo?....Mne zatial hej,ale teraz sa mi stalo,ze uz viac ako 2 mesiace mi neprisli sluchadla,co som si objednal..zaujimave,ze ich uz ani nemaju v shope....mam este cakat alebo im skusit napisat na support?
Obrázok používateľa
Mlachi

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 29 krát/8 krát

Odoslaťod elladan1 12 Jan 2011 14:22

bakso.sc napísal:skoda ze F****Tilt berie peniaze z pokerstrategy ako 1.st deposit, a potom za moj skutocny 1.st deposit uz nedostane bonus. na P****Stars som mal peniaze z pokerstrategy a ked som robil po case 1.st deposit tak som bonus hned dostal.

Ja som sa registroval tiež cez pokerstrategy dostal som 50USD a ešte som vložil 200USD a mal som 200USD bonus. Tebe ho nepriznali asi preto, že si vkladal po veľmi dlhom čase od registrácie.
Obrázok používateľa
elladan1

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 21 krát/13 krát

Odoslaťod hapocikipofu 12 Jan 2011 14:22

Mlachi napísal:Chalani,co ste si objednavali nieco zo shopu,vzdy Vam vsetko prislo?....Mne zatial hej,ale teraz sa mi stalo,ze uz viac ako 2 mesiace mi neprisli sluchadla,co som si objednal..zaujimave,ze ich uz ani nemaju v shope....mam este cakat alebo im skusit napisat na support?

veci mi prisli vzdy max do mesiaca, je tam pisane 6-8 weeks, cize ak ti to po 2 mesiacoch neprislo, tak im urcite napis, ak zmizli aj zo shopu, je mozne ze uz ich vyradili z ponuky a nejako ti to zabudli oznamit, ale to sa mi nejako nezda .. ak tam boli ked si ich objednaval (co ocividne museli, ked si ich objednal :lol2: ), tak im napis co je s tym, a ak ich uz nemaju, tak poziadaj o vratenie "penazi" ;)
hapocikipofu

Založený: Sep 2010
Poďakoval/li: 1 krát/1 krát

Odoslaťod vlences 12 Jan 2011 20:11

Chcem sa spytat, ak vlozim svoj prvy vklad 20eur, tak mi hned pripisu bonus 20eur,alebo musim nieco odohrat? A nevadi ze som tam registrovany nejake 3mesiace a az teraz by som uskutocnil vklad? Diky
vlences

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod SickBoy... 12 Jan 2011 20:18

vlences napísal:Chcem sa spytat, ak vlozim svoj prvy vklad 20eur, tak mi hned pripisu bonus 20eur,alebo musim nieco odohrat? A nevadi ze som tam registrovany nejake 3mesiace a az teraz by som uskutocnil vklad? Diky

musis odohrat nejaky rake oni ti to postupne budu posielat a nie nevadi to :gl:
SickBoy...

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod jankolive 12 Jan 2011 20:27

Ahoj plnite ftpa ? Myslite ze se to vyplati nebo to je ztrata casu?Ted jsem dal deposit a hraju NL10 rush 6max ,neni rychlejsi 9man pro clearnitu depositu + RAF?
jankolive

Založený: Jan 2011
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Chlpo1989 13 Jan 2011 00:24

Mlachi napísal:Chalani,co ste si objednavali nieco zo shopu,vzdy Vam vsetko prislo?....Mne zatial hej,ale teraz sa mi stalo,ze uz viac ako 2 mesiace mi neprisli sluchadla,co som si objednal..zaujimave,ze ich uz ani nemaju v shope....mam este cakat alebo im skusit napisat na support?

Ja som objednaval nejake 3 tricka (kazde po jednom asi po mesiaci) a vzdy to prislo v pohode...
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod poldinhoo 13 Jan 2011 01:23

objednaval som vela krat a vzdy vsetko prislo..aj ked ipod meskal..v takych pripadoch treba bombardovat support emailmi :)
takze tvrdo do nich :)
Obrázok používateľa
poldinhoo

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 128 krát/61 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Full Tilt Poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!