Full Tilt Poker

Diskusia k herni Full Tilt Poker

Re: Full Tilt Poker

Odoslaťod hapocikipofu 18 Jan 2011 15:38

..ja len doplnim, ze by sa malo jednat o obdobie od utorka predchadzajuceho tyzdna, do pondelka .. pricom teda vyplaca sa piatok :)

..inak vsimli ste si, ze "zdrazeli" veci vo FTP Store?
hapocikipofu

Založený: Sep 2010
Poďakoval/li: 1 krát/1 krát

Odoslaťod poldinhoo 18 Jan 2011 16:12

rb na ftp sucks..

a veci pekne zdraželi napr.monitor z 81k na 101k a pod :(
Obrázok používateľa
poldinhoo

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 128 krát/61 krát

Odoslaťod popoBA 18 Jan 2011 16:15

preco rb sucks? a ten monitor si do 2 mesacov berem
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod Chlpo1989 18 Jan 2011 16:19

popoBA napísal:preco rb sucks?

Lebo zmenili metodu rake-ovania a pre Grinderov, co hrali x stolov sa to stalo menej vyhodne. Namiesto 30BI za mesiac dostanu spat 10 :) Tusim to zmenili z dealt (kazdy kto ma karty dostane podiel) na contributed (alebo weight contributed - cize kolko % mas v pote, tolko odrakujes). A kedze niekto hra stylom 14/11, tak RB je o "nieco" nizsi. Hadam som to nepoplietol :D
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod popoBA 18 Jan 2011 16:25

omg to predtym tam bol dealt rakeback?premrhal som zivot
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod ___Mortylen___ 18 Jan 2011 16:52

O dovod viac hrat to aggro monkey stylom ;)
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

Odoslaťod triipik 18 Jan 2011 19:03

nie ..regol som sa na full tilt..zobral bonus cez pokerstrategy 50 dolarov bez prveho vkladu..proste regnutie a cisto iba bonus..je tomu asi tyzden...potreboval bi som poradit kedy mi pride a kolko bodov musim nahrat abi som si o mohol nechat
triipik

Založený: Jan 2011
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod triipik 18 Jan 2011 19:04

poldinhoo napísal:poradime neboj..len sa upokoj:) a napis konkretne info
regol si sa tak, ze si vlozil svojich 50dolarov? -ak ano a zadal si kod a dostal si first depozit bonus- tak svoj bonus si najdes v cashierovi pod polozkou bonus account-tam si mozes sledovat ako ho clearujes-o ziadny bonus neprides, pretoze si ho musis sam nahrat,(tych 50dol.nedostavas hned ale musis nahrat body, za ktore ho dostanes)

dostal si tych 50dolarov z inej stranky?(napr.pokerstrategy)-tak takisto clearujes tento bonus, bonus nestracas nijako,len sa moze stat, ze v casovom limite nestihnes nahrat dost bodov, opat najdes info o tom kolko bodov cashier v bonus account podzlozke,

celkom ti nerozumiem, tak neviem ci som ti pomohol,ked tak sa pytaj dalej,rad ti odpoviem ohladom FTP cokolvek
:gl:

nie ..regol som sa na full tilt..zobral bonus cez pokerstrategy 50 dolarov bez prveho vkladu..proste regnutie a cisto iba bonus..je tomu asi tyzden...potreboval bi som poradit kedy mi pride a kolko bodov musim nahrat abi som si o mohol nechat
triipik

Odoslaťod triipik 18 Jan 2011 19:53

oprvava..regol som sa cez neviem co ale postupoval som podla navodu na 50 dolarovi bonus...nedal som ziadny vklad len som si vitvoril konto...FTP ma akciu ze dostanhes sposobom mojej registracie 50 dolarovi bonus bez vlozenioa akejkolvek ciastky...je to asi tyzden a nic mi nechodi..chchem vediet ci nemnam este nieco re to spravit a kolko bodov musim nahrat alebo ako to budem veduiet ci uz mam dost bodov abi som si ho mohol nehat??
triipik

Odoslaťod hapocikipofu 18 Jan 2011 20:22

ak chces dostat peniaze z pokerstrategy, musis postupovat presne podla ich navodu.. tj spravit ten ich kviz, regnut sa do herne s kodom, ktory ti tam daju..potom prichadza k overeniu konta(tvojej identity), casto chcu poslat kopie nejakych dokladov, aby si boli isti, ze si to ty ..ak toto vsetko spravis a pride ti od nich kladna odpoved, ze vsetko bolo ok, tak potom v priebehu par dni mas peniaze v herni ;)

spravil si toto?
hapocikipofu

Založený: Sep 2010
Poďakoval/li: 1 krát/1 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Full Tilt Poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!