Heads Up HT SNG - P****Stars
Re: From Zero to Hero
jasne ze to muselo byt NL20 sak by ho to ani nepustilo k stolu a urcite by na 1/2 nevydrzal 100 ruk s par dolarmi
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
popoBA napísal:asne ze to muselo byt NL20 sak by ho to ani nepustilo k stolu a urcite by na 1/2 nevydrzal 100 ruk s par dolarmi
Prepáčte, zle som to napísal .
Mareccc1 napísal:mal by si dat nejake cisla z HM pretoze statistika "hral to casto na bluff" to nam moc nepovie a tazko ti poradime.. ale kazdopadne ja by som tie 88 radsej hral na setmining z dovodu utg raisora a multiway potu..
Čo sa týka tohto musím si zakúpiť HM pretože PT3 tu akosi nejde. Setmining hrávam 22-66, zvolil som preto tento spôsob hry pretože som mal dobrú image a tak povediac sa ma hráči báli pretože ak došlo k SD som vždy mal silnú ruku. A ďalší dôvod je že tá fish callovala dosť wide.
popoBA napísal:aky si mal plan OOP na broadway flopoch?
no plán bol taký že mi to všetci až na Fish, ktorá callovala veľké rr, foldnú a na flope cbetnem, nuž bol som toho názora že ak by ma UTG pushol tak má JJ+, AKo, AKs a bol by som evidentne pozadu ... a ak by dorovnal UTG a prišiel by high flop tak c/f ... vychádzal som s toho že mi to UTG, MP foldne a keď že som bol IP proti SB(fish) tak sa mi to zdalo celkom kreatívne .. takéto moves robím dosť často myslíte že zbytočne ohrozujem svoj stack? Mám hrať "len" ABC poker?
- Lucky566
- Založený: Jan 2011
- Poďakoval/li: 21 krát/5 krát
Lucky566 napísal:zvolil som preto tento spôsob hry pretože som mal dobrú image a tak povediac sa ma hráči báli pretože ak došlo k SD som vždy mal silnú ruku. A ďalší dôvod je že tá fish callovala dosť wide.
tzn. na zaklade svojho imagu si 88 otacal na bluff a cakal ze vsetci zlozia
a zaroven si to 3betoval for value lebo fishka casto calluje.tzn na boardoch s 9 a viac moze hocico trafit a nikdy ju neprinutis foldnut a zaroven ani callnut horsie.
tvoje dovody si protirecia imo
Lucky566 napísal:no plán bol taký že mi to všetci až na Fish, ktorá callovala veľké rr, foldnú a na flope cbetnem
fuh tak to je tazky optimizmus si vytipovat kto ti callne a kto foldne mam pocit, pokojne to tam mozes flatovat vzhladom na superov a stacky a setminovat-neviem si predstavit ako to tam 3betom vies hrat profitable
Lucky566 napísal: takéto moves robím dosť často myslíte že zbytočne ohrozujem svoj stack? Mám hrať "len" ABC poker?
mas hlavne premyslat dokladne co a preco robis skor, prosim vas je celkom unavujuce stale citat o 'abc pokri' to je co? tu ked si spravil nieco inkorektne tak je to kreativne a keby flatnes tak je to 'abc?'
mas robit co najviac EV rozhodnutia a szq s 88 to tu zrejme nie je.
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
ok ... myslím si že podľa toho ako hrali tak bol vývoj predvídateľný, určite by som bol radšej keby všetci foldli ale tak možno som mal šťastie a dopadlo to najlepšie ako mohlo ... thx and
- Lucky566
no a ked maju vsetci foldnut nemozes mat radsej ruku ako A5o?
preco sa chces vzdavat svojej equity pre flop 88 s vynikajucou moznostou v multiway pote trafit set?
ake mas k tomu dovody?
preco sa chces vzdavat svojej equity pre flop 88 s vynikajucou moznostou v multiway pote trafit set?
ake mas k tomu dovody?
-
čiže záver je taký že 88 sú až veľmi dobrá handa na sqz?
- Lucky566
Ako tak som si precital tvoj cely blog. A uprimne moc ti neverim. Bo hned prve co ma zarazilo bol tvoj vyrok ze pokrom sa chces zivit. To su silne slova ktore dokaze splnit par desiatok ludi na SVK. Nie som poker pro ani nejaky regular ale myslim ze na zaciatok by si mal mat uplne ine plany . Ale kazdopadne ti fandim a
- bacon11
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
zaver je ze treba ovela viac premyslat a dovodit a hladat vzdy najlepsiu alternativu (postavenu na argumentoch), ano niekedy sa tava ze napr dve volby maju velmi podobne EV. A idealne nepouzivat 'carovnu' formulku 'len' abc poker, minimalne nie v tvojom ponimani
-
Everleaf $0.02/$0.04 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1135654
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
UTG: $5.03
MP: $3.60
CO: $11.67 REG, hral len premium hands, tabloval
BTN: $1.64 Fish
Hero (SB): $9.30 TAG, no bluffing
BB: $3.97
Pre Flop: ($0.06) Hero is SB with K K
2 folds, CO raises to $0.12, BTN calls $0.12, Hero raises to $0.44, 1 fold, CO calls $0.32, BTN calls $0.32
Flop: ($1.36) 7 9 J (3 players)
Hero checks, CO bets $0.72, BTN raises to $1.20, Hero raises to $1.92, CO raises to $11.23, Hero calls $6.94 all in chcel som cbetnúť ale timebank mi došiel, potom som miss clickol a minbetol, CO som odhadoval na QQ
Turn: ($20.28) 2 (3 players - 1 is all in)
River: ($20.28) 7 (3 players - 1 is all in)
Fold po rr?
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
UTG: $5.03
MP: $3.60
CO: $11.67 REG, hral len premium hands, tabloval
BTN: $1.64 Fish
Hero (SB): $9.30 TAG, no bluffing
BB: $3.97
Pre Flop: ($0.06) Hero is SB with K K
2 folds, CO raises to $0.12, BTN calls $0.12, Hero raises to $0.44, 1 fold, CO calls $0.32, BTN calls $0.32
Flop: ($1.36) 7 9 J (3 players)
Hero checks, CO bets $0.72, BTN raises to $1.20, Hero raises to $1.92, CO raises to $11.23, Hero calls $6.94 all in chcel som cbetnúť ale timebank mi došiel, potom som miss clickol a minbetol, CO som odhadoval na QQ
Turn: ($20.28) 2 (3 players - 1 is all in)
River: ($20.28) 7 (3 players - 1 is all in)
Spoiler:
Fold po rr?
Naposledy upravil Lucky566 dňa 22 Jan 2011 18:44, celkovo upravené 4 krát.
- Lucky566
davaj spoiler uz som result oriented ale ten tvoj miniminraise na takom flope je proste otras
btw. na nejaku radu si musis pockat od niekoho kompetentneho:),len nejako nechapem co si chcel dosiahnut tym minraisom
btw. na nejaku radu si musis pockat od niekoho kompetentneho:),len nejako nechapem co si chcel dosiahnut tym minraisom
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 30 hostí.