Bonusy alebo rakeback?

Ak si neviete rady s niečím ohľadom pokru, opýtajte sa

Bonusy alebo rakeback?

Odoslaťod jagpok 30 Jan 2011 18:39

Ahoj,

neviem ci to tu uz niekde bolo rozoberane, ak ano ospravedlnujem sa.

Zaujimalo by ma, ci je 100% bonus pri registracii vyhodnejsi ako rakeback?

Ci sa oplati najskor v tych herniach vyclearovat vstupne bonusy a az potom sa niekde usadit a hrat na rakeback?

Dik za vysvetlenie.
jagpok

Založený: Jan 2011
Poďakoval/li: 6 krát/0 krát

Re: Bonusy alebo rakeback?

Odoslaťod Chlpo1989 30 Jan 2011 20:45

Zalezi od toho, co chces hrat. Ak hras CG, nejaky welcome bonus nie je zly, ale rakeback je nutnost.
Da sa to spravit aj tak, ako pises ty s tym, ze sa do tej herne uz asi nevratis, kedze nemas rakeback, takze to treba zvazit. Je to asi len na tebe :)

Za tento príspevok od Chlpo1989 poďakovali :
eduard666
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod jagpok 30 Jan 2011 23:39

ano..hravam CG...no skor ma zaujimalo, ci je ten bonus vyhodnejsi ako rakeback...ci ked odohram tolko hier aby som vyclearoval bonus a porovnam to s tym kolko by som mal rakeback..ci sa oplati zapodievat sa bonusmi?
jagpok

Odoslaťod Chlpo1989 30 Jan 2011 23:45

jagpok napísal:ano..hravam CG...no skor ma zaujimalo, ci je ten bonus vyhodnejsi ako rakeback...ci ked odohram tolko hier aby som vyclearoval bonus a porovnam to s tym kolko by som mal rakeback..ci sa oplati zapodievat sa bonusmi?

Rakeback mas stale. Bonus je jednorazovy (ak sajta neponuka nejake ine bonusy alebo reload bonusy). Ak sa chystas grindit na tej sajte cely rok, tak si spocitaj, kolko ruk odohras, kolko odrakujes, aky mas z toho rakeback a porovnaj to s bonusom. Co sa ti oplati viac?

Samozrejme da sa to aj tak robit, ze ak niekde ponukaju dobry bonus, presunies cely roll, vyclearujes bonus a roll zas presunes niekam inam...

Cize pre CG grindera bonus urcite nie je vyhodnejsi ako rakeback.

Za tento príspevok od Chlpo1989 poďakovali :
jagpok
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Odoslaťod jagpok 31 Jan 2011 00:49

viem, ze bonus je jednorazovy...v tom ma nevyhodu...ale napr. clearujem teraz bonus v PS...hram NL10, 4 stoly (cca. 1000ruk denne)...vychadza mi to, ze tych 170VPP potrebnych na uvolnenie $10 bonusu mi trva cca 1.5 dna...takze za mesiac vyclearujem cca. $200
Teraz je otazka, ci keby som mal niekde rakeback okolo tych 30% ci zarobim za ten mesiac tych $200 alebo menej. To akosi neviem posudit.

Ak by to bolo menej, tak by sa mi javil vyhodny takyto postup:
Presuvat bankroll po herniach...v kazdej vyclearovat bonus a potom si vybrat jednu s rakebackom a tam zostat.

Ak by to bolo rovnako tak kaslat na bonusy a ist rovno na rakeback
jagpok

Odoslaťod Chlpo1989 31 Jan 2011 09:25

Z kratkodobeho hladiska su bonusy vyhodnejsie ako rakeback. Cize prist do herne, ze vyclearujes bonus je dobry napad, pokial sa tam ale neskor nechces vratit, kedze stracas narok na rakeback.

Inak je rakeback pre grindera nutnostou.
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Odoslaťod ___Mortylen___ 31 Jan 2011 09:41

Lowstakes CG grinder plati absurdne, absurdne (!!!) mnozstvo rake. Rakeback je nutnost.
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

Odoslaťod jagpok 31 Jan 2011 09:54

Chlpo1989 napísal:Cize prist do herne, ze vyclearujes bonus je dobry napad, pokial sa tam ale neskor nechces vratit, kedze stracas narok na rakeback.

Som nevedel, ze stracam narok na rakeback...teraz tusimponukaju aj bonus aj rakeback, akurat niektore robia deduction bonusu a niektore ani to nie, ci?
jagpok

Odoslaťod jagpok 31 Jan 2011 09:56

___Mortylen___ napísal:Lowstakes CG grinder plati absurdne, absurdne (!!!) mnozstvo rake. Rakeback je nutnost.

To vyznelo akoby pri sa vyssich stakes platilo mensie mnozstvo rake.

Inak vdaka za odpovede
jagpok

Odoslaťod Topolman 31 Jan 2011 10:33

jagpok napísal:
___Mortylen___ napísal:Lowstakes CG grinder plati absurdne, absurdne (!!!) mnozstvo rake. Rakeback je nutnost.

To vyznelo akoby pri sa vyssich stakes platilo mensie mnozstvo rake.

Inak vdaka za odpovede

Ono sa to "absurdne mnozstvo rake" mysli relativne a nie absolutne ;) . Absolutne jasne ze zaplati high stake hrac viac, toe jasne.
Topolman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 7 krát/5 krát

Ďalšia

Naspäť na Otázky začiatočníkov

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 26 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!