Full Tilt Poker
Re: Full Tilt Poker
Mna by zaujimalo,ktori z vas hraju vecerny slovensky freeroll.
- PokerBoy
- Založený: Jún 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
stalo sa vam ze vam zablokovalo učet? mal som stary nick a vytvoril som si novy, nahral som si tam urcity bankroll a ten nick mi teraz uzavreli, ze mam tam ten stary. Mam sancu ze mi tie prostriedky vratia?
- mirlah
- Založený: Máj 2010
dako sa hromadia zablokovane ucty..ale mne to hadam nehrozi ked som si spravil ucet na seba a potom na otca? hravam len na "jeho" ucte
- johnas1024
- Založený: Jan 2011
no pokial to hras na tej istej IP adrese tak aj tebe casom na to pridu, aj ja som mal tie ucty uplne odlisne a stalo sa toto... Takze nehraj na tej istej IP z oboch uctov. Len dufam ze tie prostriedky mi vratia
- mirlah
- Založený: Máj 2010
ja ked som si vybavoval rakeback, tak som si tiez vytvaral novy ucet. Avsak podmienky boli take, ze na tom prvom ucte nesmeli byt ziadne peniaze ani ftp body, vtedy ho F****Tilt berie ako neaktivny. Samozrejme som ho uz potom nepouzival. Radim obratit sa na support a snazit sa im dokazat, ze ste s oboma uctami nerobili ziadne podvody a jednalo sa len o chybu z nevedomosti. resp. teda skusit to tak zahrat
- slemo69
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 30 krát/13 krát
mirlah napísal:no pokial to hras na tej istej IP adrese tak aj tebe casom na to pridu, aj ja som mal tie ucty uplne odlisne a stalo sa toto... Takze nehraj na tej istej IP z oboch uctov. Len dufam ze tie prostriedky mi vratia
Nejde o IP, tu muzes mit klidne stejnou pro 15 uctu. Dulezite je, abys mel kazdy acc na jinou osobu a bankovni ucet (plus informace se musi shodovat), potom ti nehrozi absolutne nic.
Kazdopadne me prijde, ze ty ucty kontroluji, teprve kdyz si zadas o vyber. Pokud jen produkujes rake bez vyberu, tak je to nezajima (zkusenost kamose, co na starech mel asi 10 uctu kvuli first depozitu a teprve kdyz chtel vybrat, tak mu vsechny ucty krome puvodniho zabanovali).
-
VNPK - Príspevky: 158
- Založený: Aug 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/20 krát
karty na stole sú úplne odtrhnuté od reality.Najhorší softwar aký je na nete.
- 62milan
- Založený: Feb 2011
dnes cca od druhej ma F****Tilt nejake problemy, mrzne soft atd
-
pokpleja - Príspevky: 213
- Poďakoval/li: 6 krát/12 krát
keby sa im už konečne úplne rozsypal,aby boli nútený urobiť niečo poriadne.
- 62milan
im už úplne drbe na ruke pri jednom stole bolo teraz JJ QQ KK AA nie sú normálny.
- 62milan
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 1 hosť.