x-bat CG fish
Re: x-bat SNG
Tak jsem se nad sebou zamyslel a rozhodnul se, ze nemam zapotrebi sem davat naprosto irelevantni "crying" posty - nikdo z toho nic nema Od ted si dam osobne po papuli za kazdou hovadinu, co sem napisu...
No, a neco pro zasmani z jednech ceskych stranek:
Pokr už nehraju protože jsem přišel na to že herna má určitý matematický software který nějakou dobu dává a navnadí hráče aby více riskoval nebo hráče prostě laitsky řečeno pomotá.
Neexistujou upswingy nebo downsvingy...........Prostě software se rozhodne že dneska mu to nic nedá a basta !!!!!!!
Pokud už hrál někdo výherní automaty tak je to ten samý princyp.
můžete být kvalitní regular hrát 1 handu za 2 hodiny ale pokud se software rozhodne že nedá taj nedá.
U MMT je to taky o štěstí a o tom jak se herně zalíbíte....ti největší štastlivci sedí na finalovém stolu.
já jsem udělal během dvou dnů z 20$------------------ 170$ a během týdne jsem byl na nule
Hrál jsem pokra 2,5 roku ale po tomto zážitku jsem se na to vykašlal a hraju to jen pro zábavu(už v tom nevidím výdělek)
...
Herna z toho má tvůj deposit a 300$ na freerolly cos projel.
Pochybuju že by se herna uživila jen s rake hands
Herny mají svoje žebříčky od 1-100 000 lidí kteří hrajou takže si v pohodě můžou vybrat 1000 lidí které dneska podělá.
Můžeš u toho sedět hodiny hrát dobrý poker ale je to jen stroj a program který tě podělá..a blázen nejsem něco na tom bude chlapi
Někde jsem četl že u stolu sedí i boti
btw. blizici se vikend mam sam pro sebe - tudiz bude spousta casu na poker Projdu turnaje za poslednich 14 dni a neco sem nahazu - budu rad, kdyz se k tomu nekdo vyjadri...
No, a neco pro zasmani z jednech ceskych stranek:
Pokr už nehraju protože jsem přišel na to že herna má určitý matematický software který nějakou dobu dává a navnadí hráče aby více riskoval nebo hráče prostě laitsky řečeno pomotá.
Neexistujou upswingy nebo downsvingy...........Prostě software se rozhodne že dneska mu to nic nedá a basta !!!!!!!
Pokud už hrál někdo výherní automaty tak je to ten samý princyp.
můžete být kvalitní regular hrát 1 handu za 2 hodiny ale pokud se software rozhodne že nedá taj nedá.
U MMT je to taky o štěstí a o tom jak se herně zalíbíte....ti největší štastlivci sedí na finalovém stolu.
já jsem udělal během dvou dnů z 20$------------------ 170$ a během týdne jsem byl na nule
Hrál jsem pokra 2,5 roku ale po tomto zážitku jsem se na to vykašlal a hraju to jen pro zábavu(už v tom nevidím výdělek)
...
Herna z toho má tvůj deposit a 300$ na freerolly cos projel.
Pochybuju že by se herna uživila jen s rake hands
Herny mají svoje žebříčky od 1-100 000 lidí kteří hrajou takže si v pohodě můžou vybrat 1000 lidí které dneska podělá.
Můžeš u toho sedět hodiny hrát dobrý poker ale je to jen stroj a program který tě podělá..a blázen nejsem něco na tom bude chlapi
Někde jsem četl že u stolu sedí i boti
btw. blizici se vikend mam sam pro sebe - tudiz bude spousta casu na poker Projdu turnaje za poslednich 14 dni a neco sem nahazu - budu rad, kdyz se k tomu nekdo vyjadri...
- x-bat
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/5 krát
Tak nam skoncil dasli mesic, jdeme sumarizovat.
Lednove plany byly tyto:
- sledovani videi pouze vyjimecne, tento mesic pojedeme na objem - videi shlednuto dost, na lvl 2$+0.25$ se citim velmi dobre, dosavadni zkusenosti povazuji na tento level dostacujici ... neco malo shlednuto, kazdopadne slo spise o bokovky
- pocet turnaju tedy minimalne 250 ... nesplneno, pouze 204 - duvodem je to, ze jsem 10 dni neodehral ani ruku!!!
- docist Moshmana ... ne, ale zacal jsem ho cist radeji uplne od zacatku, pomalu a poradne i v jinych mistnostech, nez jen na wc
- stale plnit ukoly na F****Tilt Academy ... no problem, skore pekne narusta
- pranim je udrzet ROI na min. 10%, at se bankroll priblizuje k lvl 5$+0.5$ - pokud se podari dodrzet pocet ruk, mel by se zisk za leden pohybovat nad 50$ ... ROI 8,0%, zisk (bez RB a bonusu) 36,45$
Duvodem nizkeho ROI je hlavne 10 denni snura, behem ktere jsem chytnul tak akorat kasel a nachlazeni a vytocil jsem se tak akorat ve dverich, kdyz jsem se obul a nasledne se otacel k zamceni dveri Tech 10 dni udelalo hodne, ale taky me hodne naucilo - nevyplakavat tady jako nejaky teenager, ktery prohral sve kapesne, hrat stale A game.
Mesicni stats:
VPIP 15.4%
PFR 11.4%
3bet 4.3%
agg 2.58
aktualni bankroll 194.3$ (RB + bonusy nepocitam, ty pravidelne odvadim jako prijem na nejake to pivo)
... jestli nekoho zajima graf, tak si ho dokaze jiste najit - stejny nick jako tady..
Co se tyce samotne hry - temer cisty ABC poker, ktery na tomto levelu uspesne funguje, souperi jsou az neuveritelne citelni. Az na vyjimky ala - hrdina dorovna preflop 3bet s T4s, na flopu raise (zbyva mu 1/3 chipu) a na turnu dostane flush Tohle proste fakt neprectu, ale zvyknul jsem si... Aspon se u te hry i hodne zasmeju.
UNOR
1. 250 SNG/mesic se musi stat pravidlem
2. stale hrat 4 stoly najednou - do budoucna je v planu vyzkouset schopnosti hrat az 9 stolu najednou (musim videt vsechny stoly na monitoru a 9 je max, co jde rozumne videt i se HEM stats)
3. ROI opet minimalne 10%, je treba co nejdrive vybudovat bankroll pro 5+0.5$
4. videa opet jen okrajove
5. Moshman
6. bez vyplakavacich postu, toto nema fakt smysl
Tedy nic sloziteho... GL
Lednove plany byly tyto:
- sledovani videi pouze vyjimecne, tento mesic pojedeme na objem - videi shlednuto dost, na lvl 2$+0.25$ se citim velmi dobre, dosavadni zkusenosti povazuji na tento level dostacujici ... neco malo shlednuto, kazdopadne slo spise o bokovky
- pocet turnaju tedy minimalne 250 ... nesplneno, pouze 204 - duvodem je to, ze jsem 10 dni neodehral ani ruku!!!
- docist Moshmana ... ne, ale zacal jsem ho cist radeji uplne od zacatku, pomalu a poradne i v jinych mistnostech, nez jen na wc
- stale plnit ukoly na F****Tilt Academy ... no problem, skore pekne narusta
- pranim je udrzet ROI na min. 10%, at se bankroll priblizuje k lvl 5$+0.5$ - pokud se podari dodrzet pocet ruk, mel by se zisk za leden pohybovat nad 50$ ... ROI 8,0%, zisk (bez RB a bonusu) 36,45$
Duvodem nizkeho ROI je hlavne 10 denni snura, behem ktere jsem chytnul tak akorat kasel a nachlazeni a vytocil jsem se tak akorat ve dverich, kdyz jsem se obul a nasledne se otacel k zamceni dveri Tech 10 dni udelalo hodne, ale taky me hodne naucilo - nevyplakavat tady jako nejaky teenager, ktery prohral sve kapesne, hrat stale A game.
Mesicni stats:
VPIP 15.4%
PFR 11.4%
3bet 4.3%
agg 2.58
aktualni bankroll 194.3$ (RB + bonusy nepocitam, ty pravidelne odvadim jako prijem na nejake to pivo)
... jestli nekoho zajima graf, tak si ho dokaze jiste najit - stejny nick jako tady..
Co se tyce samotne hry - temer cisty ABC poker, ktery na tomto levelu uspesne funguje, souperi jsou az neuveritelne citelni. Az na vyjimky ala - hrdina dorovna preflop 3bet s T4s, na flopu raise (zbyva mu 1/3 chipu) a na turnu dostane flush Tohle proste fakt neprectu, ale zvyknul jsem si... Aspon se u te hry i hodne zasmeju.
UNOR
1. 250 SNG/mesic se musi stat pravidlem
2. stale hrat 4 stoly najednou - do budoucna je v planu vyzkouset schopnosti hrat az 9 stolu najednou (musim videt vsechny stoly na monitoru a 9 je max, co jde rozumne videt i se HEM stats)
3. ROI opet minimalne 10%, je treba co nejdrive vybudovat bankroll pro 5+0.5$
4. videa opet jen okrajove
5. Moshman
6. bez vyplakavacich postu, toto nema fakt smysl
Tedy nic sloziteho... GL
- x-bat
+1 za no crying policy
+1 za metodický přístup
=
2 bezvýznamné kladné body, ale možno potešia
+1 za metodický přístup
=
2 bezvýznamné kladné body, ale možno potešia
Naposledy upravil nelz0n dňa 01 Feb 2011 14:23, celkovo upravené 1 krát.
-
nelz0n - Príspevky: 525
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 13 krát/21 krát
+1 toto sa hned lepsie cita
-
Proky - Príspevky: 575
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 13 krát/16 krát
hm to su musíš hrať asi celkom dlhé session keď 4 stoly/250 turnajov mesačne...
- tomisumi
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 15 krát/10 krát
Nehraji turba, takze turnaj = 45min az hodku - na techto micro stolech to jinak nejde... K tomu chodim do prace, takze odehrat v pracovni den 10 turnaju povazuji za dobre. A priority mam taky jinde, nez prijit z prace a vysedavat do noci u pc
Kazdopadne casem to bude lepsi...
Kazdopadne casem to bude lepsi...
- x-bat
nj, 2 aj pol hodiny denne a tých 250-300 za mesiac sa nahrať dá...ale nejak sa neviem prinútiť zapnúť to každý deň
- tomisumi
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 15 krát/10 krát
300 u me jit musi, jak uz jsem psal - minuly mesic jsem 10 dni neodehral ani ruku... takze kdybych hral pravidelne, tech 300 tam je
- x-bat
No, stale se utvrzuji v tom, ze mam fakt prohlem na HU - vyhravam tak 1:5, coz je malo... aktualni skore mam 0:8. Takze je jasne, co bude dalsi tema ke studiu I pres to jsem bez problemu v plusu, ale je jasne, ze by tomhlo byt daleko vic...
A jedna funny ruka - prvni ruka turnaje
Full Tilt Poker $2 + $0.25 No Limit Hold'em Tournament - t15/t30 Blinds - 9 players - View hand 1151069
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
SB: t1500 50 BBs
BB: t1500 50 BBs
UTG: t1500 50 BBs
UTG+1: t1500 50 BBs
UTG+2: t1500 50 BBs
Hero (MP1): t1500 50 BBs
MP2: t1500 50 BBs
CO: t1500 50 BBs
BTN: t1500 50 BBs
Pre Flop: (t45) Hero is MP1 with A A
3 folds, Hero raises to t90, 4 folds, BB calls t60
Flop: (t195) J 7 4 (2 players)
BB bets t960, Hero raises to t1410 all in, BB calls t450 all in
Turn: (t3015) K (2 players - 2 are all in)
River: (t3015) T (2 players - 2 are all in)
Final Pot: t3015
BB shows 7 3 (a pair of Sevens)
Hero shows A A (a pair of Aces)
Hero wins t3015
A jedna funny ruka - prvni ruka turnaje
Full Tilt Poker $2 + $0.25 No Limit Hold'em Tournament - t15/t30 Blinds - 9 players - View hand 1151069
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
SB: t1500 50 BBs
BB: t1500 50 BBs
UTG: t1500 50 BBs
UTG+1: t1500 50 BBs
UTG+2: t1500 50 BBs
Hero (MP1): t1500 50 BBs
MP2: t1500 50 BBs
CO: t1500 50 BBs
BTN: t1500 50 BBs
Pre Flop: (t45) Hero is MP1 with A A
3 folds, Hero raises to t90, 4 folds, BB calls t60
Flop: (t195) J 7 4 (2 players)
BB bets t960, Hero raises to t1410 all in, BB calls t450 all in
Turn: (t3015) K (2 players - 2 are all in)
River: (t3015) T (2 players - 2 are all in)
Final Pot: t3015
BB shows 7 3 (a pair of Sevens)
Hero shows A A (a pair of Aces)
Hero wins t3015
- x-bat
Tak tento mesic vypada na slusnou horskou drahu - prvni tri dny standart, vse krasne vychazelo, zacal jsem u ryb, na ktere mam read, aplikovat "hero call". Musim se pochvalit, zatim bez problemu...
No, a proc horska draha? Dneska rekordni epic session, 8x SNG, z toho 1x 3 misto... cca. 800 ruk, za tu dobu 1x AA, 1x KK, 1x QQ, 1x JJ, 1x AKs a 1x AK (myslim smrtelne vazne) + kdyz uz jsem pushnul (s rozumem, ne moc casto), tak jsem vzdy nabehnul do silnejsiho Proste bez sance... No, takze po dnesku jsem pekne v minusu. Doufam, ze to byl jen sranda den
btw. toto neni vyplakavani, jen si ten den potrebuji poznacit, at muzu v budoucnu prekonavat rekordy...
No, a proc horska draha? Dneska rekordni epic session, 8x SNG, z toho 1x 3 misto... cca. 800 ruk, za tu dobu 1x AA, 1x KK, 1x QQ, 1x JJ, 1x AKs a 1x AK (myslim smrtelne vazne) + kdyz uz jsem pushnul (s rozumem, ne moc casto), tak jsem vzdy nabehnul do silnejsiho Proste bez sance... No, takze po dnesku jsem pekne v minusu. Doufam, ze to byl jen sranda den
btw. toto neni vyplakavani, jen si ten den potrebuji poznacit, at muzu v budoucnu prekonavat rekordy...
- x-bat
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 22 hostí.