Poker=gambling
Re: Poker=gambling
Práveže tam je to dobre, lebo nám aspoň bude môcť byť jedno, ak nám tie plány nevyjdu :-)
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
jonatanko napísal:nezabudajte ze v roku 2012 je koniec sveta cize robit zasadne plany do tohto casu je skutocne otazne.
Tak ja makam len preto aby som si mohol kupit 2 listky na archu...
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
jonatanko napísal:nezabudajte ze v roku 2012 je koniec sveta cize robit zasadne plany do tohto casu je skutocne otazne.
to máš z akej "múdrej" knihy! už začínaš predávať dom/byt/? mal by si pomaly začať..aby si si ešte stihol užiť!
- D21
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 9 krát/5 krát
D21 napísal:jonatanko napísal:nezabudajte ze v roku 2012 je koniec sveta cize robit zasadne plany do tohto casu je skutocne otazne.
to máš z akej "múdrej" knihy! už začínaš predávať dom/byt/? mal by si pomaly začať..aby si si ešte stihol užiť!
Byt mu predali v exekucii, vidno ze nesledujes temu
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
7castle napísal:D21 napísal:jonatanko napísal:nezabudajte ze v roku 2012 je koniec sveta cize robit zasadne plany do tohto casu je skutocne otazne.
čital som stranu dozadu..k tej exekúcii len jedno... NO COMMENT!
Idem radšej spať..od zajtra ma čaká rušný týždeň! Dobrú..
- D21
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 9 krát/5 krát
D21 napísal:....
[ ] thinker
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
7castle napísal:D21 napísal:jonatanko napísal:nezabudajte ze v roku 2012 je koniec sveta cize robit zasadne plany do tohto casu je skutocne otazne.
7castle na kazdeho raz dojde. Skoda ze ta odvykacka na Prednej Hore nevysla.
- jonatanko
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/6 krát
jonatanko napísal:7castle napísal:Byt mu predali v exekucii, vidno ze nesledujes temu
7castle na kazdeho raz dojde. Skoda ze ta odvykacka na Prednej Hore nevysla.
nieco mi uslo?
- rastik
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/8 krát
TomMolivan napísal:A čím konkrétne? Oni sa zase nejak extrémne od mnohých hráčov (low stakes grinderov) nelíšia. Len proste na stakes, ktoré hrajú, im tie winnings robia toľko, že pre nich nemá zmysel zabíjať čas v práci.
mali by sa lisit absolutnym mnozstvom... ak rok-dva grindim lowstakes a progres (=> middle stakes) ziadny, tak to zrejme nema zasadny vyznam (instant lifetime zazob) do buducnosti, alebo ano?
- rastik
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/8 krát
Je naivna predstava ze za svoj zivot budes len v jednej praci. Karieru mozes zmenit cca 3-4 krat zasadne -:))) Flexibilita je kluc k uspechu.
- jonatanko
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/6 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.