Richardov blog... (1 video)
Re: Richardov blog... (dnes smutny)
dost casto sa da stretnut s nazorom ze 'odpalil som len 2 bi mam 10bi swing'
viete ako je 20% vela???
viete ako je 20% vela???
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Skus to video, urcite sa tam da lahsie pohladat nejaky ten leak, ktory si ty neuvedomujes
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
-
Samot10 - Príspevky: 126
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 45 krát/7 krát
hlavu hore, kazdy sme zazili take sessions .. velmi dolezite je vediet, kedy skoncit.. ak uz sam vidis, ze nehras A-game, zbytocne riskujes, mas taky ten pocit ze "ved to stale nemoze mat" .. to je ten cas, kedy sa to vypina.. oddych..a na dalsi den sa to otoci
dont give up
dont give up
-
pokpleja - Príspevky: 213
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 6 krát/12 krát
Skutocne som necakal takuto podporu... Dakujem naozaj...
Viete ono je to pekna blbost, v podstate som odpalil 10 Doll, ktore v podstate nic neznamenaju pre mna v osobnom zivote.
Mne ide len o ten pocit tej prehry... 10 rokov som hraval isty sport, kde som nikdy nedosiahol nejaky vacsi uspech... A to je ten najhorsi pocit, ked sa 10 rokov pozerate na svojich kamaratov, ako si uzivaju slavu na stupni vitazov a vy opat ste vyradeny v tretom kole... Dnes si idem nahrat svoju session, postnem ju sem... Vcera viem, ze po cca 800 rukach som uz robil iste neuvazene rozhodnutia, ktore urcite neprispeli k zlepseniu straty...
Ale aj tak chcem skutocne vsetkym podakovat za podporu, aj ked hravam len NL2 aj tak to pre mna znamena vela...
Priahnem za pocitom výhry...
Viete ono je to pekna blbost, v podstate som odpalil 10 Doll, ktore v podstate nic neznamenaju pre mna v osobnom zivote.
Mne ide len o ten pocit tej prehry... 10 rokov som hraval isty sport, kde som nikdy nedosiahol nejaky vacsi uspech... A to je ten najhorsi pocit, ked sa 10 rokov pozerate na svojich kamaratov, ako si uzivaju slavu na stupni vitazov a vy opat ste vyradeny v tretom kole... Dnes si idem nahrat svoju session, postnem ju sem... Vcera viem, ze po cca 800 rukach som uz robil iste neuvazene rozhodnutia, ktore urcite neprispeli k zlepseniu straty...
Ale aj tak chcem skutocne vsetkym podakovat za podporu, aj ked hravam len NL2 aj tak to pre mna znamena vela...
Priahnem za pocitom výhry...
- RichardJanac
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/2 krát
cele to posobi trosku emo ale v mozno ten internet skresluje.
kazdopadne, ak sa chces posunut, tak si dnes nahraj 20-30 minut session (ak hras napr 4 stoly) a zajtra si ju nahraj znova(z playera)a a okomentuj si ju
zrejme uz pocas toho zistis ze nevies co a preco robis v niektorych spotoch a sam sa hlbsie zamyslis
kazdopadne, ak sa chces posunut, tak si dnes nahraj 20-30 minut session (ak hras napr 4 stoly) a zajtra si ju nahraj znova(z playera)a a okomentuj si ju
zrejme uz pocas toho zistis ze nevies co a preco robis v niektorych spotoch a sam sa hlbsie zamyslis
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Nooo uz som to urobil, presne tak ako si pisal, a ani som si to tu necital ...
Emo nie, neboj Len k***a dost bolo prehravania ) Mal si pravdu v dost vela spotoch ani neviem co som robil, preco som robil... dost vela veci som si nevedel odovodnit, preco to tak robim, preco nie... Lenze to videjko ma 777 Mb... a potrebujem ho dako zmensit... nejake napady?
Emo nie, neboj Len k***a dost bolo prehravania ) Mal si pravdu v dost vela spotoch ani neviem co som robil, preco som robil... dost vela veci som si nevedel odovodnit, preco to tak robim, preco nie... Lenze to videjko ma 777 Mb... a potrebujem ho dako zmensit... nejake napady?
- RichardJanac
v com si to nahraval? ak v camtasii tak to daj vyprodukovat do wmv
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Ano dakujem, uz mi poradil mr_kaktus Ale aj tak to ma skoro 250 ... aby si to potom aj dakto stiahol... ak bude chciet...
- RichardJanac
myslim ze 250 je uz celkom fit aj ked troska na bigger side
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 21 hostí.