x-bat CG fish

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: x-bat SNG

Odoslaťod A_Rimmer 16 Feb 2011 19:48

elladan1 napísal: V tom tvojom príklade: nechám sa odblindovať a potom môj push dorovná slabšia ruka a prehrám, redline pôjde väčšinou dole, lebo moja equity bude v momente pushu často nižšia ako na začiatku turnaja, a ten push nie je brutálne ziskový...

Neviem ako to berie HEM. Ci redline nejde automaticky vzdy hore ak ides AI s lepsou rukou proti horsej. Nie som si isty, to by asi bolo treba vygooglit.
Obrázok používateľa
A_Rimmer

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 88 krát/131 krát

Odoslaťod x-bat 16 Feb 2011 21:20

Pekna diskuze...
Kdyz uz jste zacali s temi grafy, tak sem hodim dva - jak mam spravne chapat tu red line? Krome toho, ze absolutne nemam luck (jinak by zelena byla nad cervenou).

Únor - na konci grafu jde pekne videt, jak vypadal dnesek - prvne z kopce, pak jsem to srovnal na -2,5BI
Obrázok

Celkový
Obrázok
x-bat

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 1 krát/5 krát

Odoslaťod A_Rimmer 16 Feb 2011 21:34

x-bat napísal:Pekna diskuze...
Kdyz uz jste zacali s temi grafy, tak hodim za tento mesic - jak mam spravne chapat tu red line? Krome toho, ze absolutne nemam luck (jinak by zelena byla nad cervenou).

Tazko povedat x-bat, redline je tazko vysvetlitelna zahda medzi nebom a zemou.... :) Ked ide dlhodobejsie dole, tak myslim, ze je nieco zle. Mozes mat aj smolu, ze vzdy narazis do KK a vtedy pojde dole a nic s tym nespravis, ale dlhodobo by to byt nemalo.
Ja ked pozeram na svoj graf, tak mi RL nikdy nesla dole 100+ turnajov, tak ako to tu mas ty. Mam tam samozrejme tiez nejake pady, ale vzdy ked mi isla RL dlhsie (20-30 turnajov) dole, tak som sa zamyslel, postudoval, pohadzal nejake ruky do wizarda, nieco zmenil v hre a hned sa umudrila a isla hore. :)
Moj graf vyzera tak, ze redline v podstate rovnomerne stupa a zelena osciluje okolo nej. :)
Obrázok používateľa
A_Rimmer

Odoslaťod elladan1 16 Feb 2011 22:19

Ono to funguje tak, že HEM v turnaji spočíta "luck" v all in konfrontáciách a odpočíta ho od skutočných winnings. Pod pojmom "luck" v tomto prípade rozumej rozdiel medzi "expected equity" (expected value) a výslednou equity.
Obrázok používateľa
elladan1

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 21 krát/13 krát

Odoslaťod x-bat 17 Feb 2011 08:52

Tak samo, ze delam chyby, ale momentalne se me vazne 14 dni drzi smula - vcera jsem z tech 12 turnaju opet 4x vyletel na runner-runner str8 ci flush ci prohral na 1-6 out. Ten prvni cerveny pad v grafu je to same - taky jsem tady "nadaval", ze nechytnu ani chripku. U stolu si dokazu vsechny kroky zduvodnit (nerikam, ze vzdy dobre), urcite nehraji na nahodu... Navic si myslim, ze tech cca. 100 turnaju (i podle reakci ostatnich) neni vzorek na to vedet, jestli delam neco spatne :)

Ale vcera jsem zacal upravovat styl na vice agresivni - do ted jsem mel v prumeru prakticky 16/12/3bet 4.0 a to byl mozna kamen urazu - az moc casto jsem cekal na slusnou kombinaci a ty prohraval. Proste premyslim, jak ten pad zastavit a vratit se zpet na viteznou vlnu :)

btw. uvazuju, ze tady soupnu komplet nejaky turnaj, zajimaji me nazory - ne komentovane video (nemam mikrofon), ale zkonvertovany pres http://www.pokerhandreplays.com/ (ten link tady mam pro sebe, at to doma jednoduse dohledam). Pokud se samo najde nekdo, kdo se mi k tomu vyjadri.
x-bat

Odoslaťod x-bat 17 Feb 2011 11:03

Zacinaji me z toho vecneho vysedavani v praci + u pokeru zada, takze na dnes a zitra jsem naplanoval "studijni" session - dam herni pauzu a projdu poradne hand history + soupnu sem 1-2 turnaje pres ten converter.

pozn. pro me: free push calculator http://www.holdemresources.net/hr/beta/calculator.html
x-bat

Odoslaťod A_Rimmer 17 Feb 2011 15:56

x-bat napísal:... na dnes a zitra jsem naplanoval "studijni" session - dam herni pauzu a projdu poradne hand history + soupnu sem 1-2 turnaje pres ten converter.

To je najlepsie co mozes urobit, ked sa nedari. A kludne soupni, niekto ochotny sa urcite najde. :)
Obrázok používateľa
A_Rimmer

Odoslaťod tomisumi 17 Feb 2011 16:44

Počul som že nieje príliš good sa presne pushovať to, čo to ukáže. Calling range súperov (hlavne na týchto limitoch) bývajú oveľa širšie než s akými počíta Nash calculator ;)
tomisumi

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 15 krát/10 krát

Odoslaťod x-bat 17 Feb 2011 20:06

Jasne, z vlastni zkusenosti vim, ze na mem limitu je to u spoustu hracu "any two anytime" :ROFL:
x-bat

Odoslaťod x-bat 17 Feb 2011 20:28

Tak jo panove, az mi pomuzete rozebrat prvni turnaj, tak uploadnu dalsi :) Takze plnou parou do me :fish: A predem vsem diky za namahu...
http://www.pokerhandreplays.com/multihands.php/id/36261

btw. tak jsem fcil prolistoval jeste par turnaju a pekne veci jsem tam nasel :) hlavne hraji fakt velmi tight a to neni minimalne na tomto lvl vubec dobre - ryby hraji veeeelmi citelne... ale na tom se uz pracuje...
x-bat

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 13 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!