Richardov blog... (1 video)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Richardov blog... (dnes smutny)

Odoslaťod RichardJanac 17 Feb 2011 15:15

Tesne pred bustnutim bankrollu sa mi uvolnil daposit bonus... Aspon daco :)
RichardJanac

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 0 krát/2 krát

Odoslaťod RichardJanac 17 Feb 2011 16:01

Takze video je upnute...
Je troska v zlej kvalite, ale da sa z neho vycitat vsetko co potrebujete...
Myslim si ze je tam velmi vela chyb, a ze urcite budete mat co vytknut... Dakujem za strpenie a z chuti do mna... :fish:

Kód: Vybrať všetko
http://www.upnito.sk/subor/c6735ffcbb167bd9327f3f3e6fdd3bce.html
RichardJanac

Odoslaťod matiapag 17 Feb 2011 16:26

hm, 250 MB a v zlej kvalite? :shock:
to si asi nedal do wmv, pretoze ja ked tam dam 35 minutove video aj s komentarom, tak to je perfektna kvalita a ma to 80MB a rozlisenie 1400*1200
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod Kominak 17 Feb 2011 17:07

skoda ze to odtial neviem stiahnut, stale to vypise nejaky eror
Kominak

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 36 krát/9 krát

Odoslaťod haman 17 Feb 2011 18:04

mne to taha.
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod pokpleja 17 Feb 2011 18:17

stahujem, este dnes snad stihnem pozriet ;)
napisem nejake postrehy, je uz na tebe, nakolko ti pridu relevantne :)
Obrázok používateľa
pokpleja

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 6 krát/12 krát

Odoslaťod pokpleja 17 Feb 2011 19:27

zatial pozrete 27 min.. :

1) Bankroll Management .. nema zmysel hrat, ak mas nejake 3BI, ako si sam povedal, bojis sa o prachy, nehras A-game, sam sebe tym skodis.. ak mas pri stole 30c, odhadzes sa na 15 a potom ti pride nejake Ax, necuduj sa ze dostanes par callov a prehras to..
odporucil by som ti nejake vyukove stranky, odkial sa da ziskat nejaky startovny kapital a s tym by sa uz dalo rozumne pustit do NL2

2) prva hra, tie 55 : call na BTNe je OK, po tom min3bete, ktory vyzera dost fishy a jeho calle, by som to asi tiez dorovnaval.. po flope checkujeme, ak vsetci checkli po turne, je mozne ze len drzia nejake overs k flopu a nejakym rozumnym betom by si ich mohol prinutit to zahodit, ak by si dostal nejaky raise, ofc foldujes .. na riveri nema samozrejme zmysel nic robit

pytal si sa tam, ci cakat s rozhodnutim alebo instaklikat na tie buttons tam .. ja osobne ak mam nejaky trash v MP, hned to odkliknem a venujem sa inde, ale ak je to ruka hratelna, pockam si ako sa vyvinie stol a potom sa rozhodnem ;)

hovoril si ze si tam prehral nejake AK vs A6 ci co, taketo suckouty vypusti z hlavy hned ako sa stanu, absolutne sa s tym netrap

3) ATs v podstate raisnut mozes, SH urcite.. na flope to bud checkuj, alebo betuj poriadne (nejakych 15c) .. na turne ti to opat checkuju, mas navyse str8 draw, proti takymto fishkam by som si mozno dovolil aj 2nd barrel

4) 88 - openrais 4BB je uplne OK, ten call na shove je otazny, hovoris sam, ze nerad hras flipy a musis brat do uvahy, ze nebude ti to robit s nejakymi any2, pravdepodobne tam ma nejake JJ+ ..

5) QJo , mas tam limp na BTNe, pf call je OK .. taketo limpnute flopy lubim bet/foldovat pretoze tam ludia naozaj mozu mat velmy wide range, ak si tam dostal ten rr od BTN, tak easy fold, aspon u mna

6) moc som nepochopil ten tvoj shove ked tam bol 5card flush, v pote bolo myslim (ak som dobre videl 25c) a ty to tam posles, kvoli rake je to absolutne zle imo, a naozaj len malokto ti to tam foldne ..

7) AJo po openraise u mna fold

8 ) TT - je tam openraise, toto calluj pre set value.. ak uz si sa rozhodol 3betovat a dostal 4bet, tak ten call moc nedava zmysel .. jasne ti tam hovori, co ma .. pokial teda nemas nejaky read, ze je to uplny blazon :)

tot moje postrehy zatial, neviem, ak to dopozeram tak sem nieco hodim..uprimne, moc sa mi nechce, ale urcite sa najdu taki co to pozru cele .. :D
Obrázok používateľa
pokpleja

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 6 krát/12 krát

Odoslaťod 3flash3 17 Feb 2011 20:18

Ja len dva postrehy...pozrel som prvých 8 minút...
AT ruka: ja by som c-betol viac ako 1/2 potu...
Píšem hlavne kvôli tomu, že si v tej ruke na riveri rozprával, že ťa doplatia s horšími esami a podobne...to je všetko fajn, len si zabudol na jednu veľmi dôležitú vec...bol spárovaný board a kicker si mal na stole (K) ...nie ako si sa domnieval ty...takže by som ti v dobrom chcel poradiť, aby si si preštudoval od začiatku pravidlá...lebo takéto veci musíš mať v malíčku, ak sa chceš posúvať ďalej ;)
Ja len toľko, možno to dopozerám v noci, keď budem mať čas a napíšem ti k tomu viac.
PS: nehraj 4 stoly, keď nie bankroll ani na tie 4...to je úplne zbytočné
GL
Obrázok používateľa
3flash3

Založený: Feb 2008
Poďakoval/li: 53 krát/410 krát

Odoslaťod RichardJanac 17 Feb 2011 22:22

Vrelo dakujem za ochotu a pripomienky....

Takze dnes vecer som si zapol 2 stoly miesto 4-och... A prisiel som na nasledovne, z tohto obdobia pred dnesnym vecerom...

1, Mozno bola chyba v tom, ze som si myslis ze vsetci proti mne su fish pritom som bol ja
2, Nikdy som superovi neveril, ze asi ta jeho handa moze byt aj lepsia
3, Nezapajal som vsetky mozgove zavity...

A dnes som konecne v pluse, nie vo velkom, ale v optimalnom... :)

A musim sa pochvalit, asi prvykrat v zivote som foldol dva pary proti setu... :D A Q vs trips 2-jok... aj ked tento hrac s trips nakoniec prehral, lebo fish vedla neho prisla run run farba... Ale celkom to dvihne naladu, ked si tak poviete ze ste precitali hru :) aj ked sa to tazko foldovalo, usetril som 1 BI :)
RichardJanac

Odoslaťod Chlpo1989 17 Feb 2011 22:25

RichardJanac napísal:
A dnes som konecne v pluse, nie vo velkom, ale v optimalnom... :)

Imo cim vacsi, tym optimalnejsi :D
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 16 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!