Ipod + sluchatka
Počet príspevkov: 30 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Ipod + sluchatka
Potrebujem niečo schopné na prehrávanie hudby. Rozmýšľam nad Ipodom.
Môžete mi niekto poradiť, ktorý ipod si kúpiť? nano? touch? prečo? výhody? nevýhody?
Ak je tu niekto, kto sa do toho vyzná...vopred ďakujem za akékoľvek rady
Môžete mi niekto poradiť, ktorý ipod si kúpiť? nano? touch? prečo? výhody? nevýhody?
Ak je tu niekto, kto sa do toho vyzná...vopred ďakujem za akékoľvek rady
-
3flash3 - Príspevky: 1502
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 53 krát/410 krát
Re: Ipod
dam ti sem moju laicku uvahu podla coho som si kupoval svoj(nano).
shuffle som vylucil hned lebo som chcel displej
touch sa mi zdal prilis velky a je to v podstate to iste co iphone len bez moznosti prehravania hudby takze ak by si ho chcel pouzit na behanie alebo posilka alebo ine sporty tak mi pride dost neskladny napr bezne do vrecka
nano-zdal sa mi idealny ,velmi skaldny(posilka,behanie,driving range) tento najnovsi co je uz je dost vymakany takze by mal mat vsetko co potrebujes, siroke spektrum kapacity takze aj tam by si sa mal zmestit
snad som ti aspon trochu pomohol:)
shuffle som vylucil hned lebo som chcel displej
touch sa mi zdal prilis velky a je to v podstate to iste co iphone len bez moznosti prehravania hudby takze ak by si ho chcel pouzit na behanie alebo posilka alebo ine sporty tak mi pride dost neskladny napr bezne do vrecka
nano-zdal sa mi idealny ,velmi skaldny(posilka,behanie,driving range) tento najnovsi co je uz je dost vymakany takze by mal mat vsetko co potrebujes, siroke spektrum kapacity takze aj tam by si sa mal zmestit
snad som ti aspon trochu pomohol:)
-
michael163 - Príspevky: 689
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 63 krát/62 krát
nakup Ipodu na prehravani hudby je to nej, co muzes imo udelat.
Zalezi ti, na co to potrebujes. Ja mel nejdrive 4GB nano, ktery byl fajn, vsechno vpohode, ale kapacita mi nestacila. Koupil jsem si pak 160GB Classic a je to parada. kopa mista, skvela kvalita zvuku, ovladani, styl.. no proste vse novy ipod touch je spis lepsi hracka nez hudebni prehravac (a taky vetsi). Jinak jestli chces ciste jen na hudbu a nepotrebujes moc mista (staci ti 8gb), kup si ten novy ipod nano + opasek, kt. ti z nich udela "hodinky". vypada to dost cool.
Zalezi ti, na co to potrebujes. Ja mel nejdrive 4GB nano, ktery byl fajn, vsechno vpohode, ale kapacita mi nestacila. Koupil jsem si pak 160GB Classic a je to parada. kopa mista, skvela kvalita zvuku, ovladani, styl.. no proste vse novy ipod touch je spis lepsi hracka nez hudebni prehravac (a taky vetsi). Jinak jestli chces ciste jen na hudbu a nepotrebujes moc mista (staci ti 8gb), kup si ten novy ipod nano + opasek, kt. ti z nich udela "hodinky". vypada to dost cool.
-
spax - Príspevky: 840
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/24 krát
Ja mam na predaj (lacno):
http://www.tacp.toshiba.com/gigabeat/
Kapacita 60GB
velka vyhoda je, ze ho mozes pouzivat ako prenosny disk (pripojis k pocitacu a uz len drag&dropujes, ziadne fasisticke iTunes)
Ja mam sice teraz iPhone 4, ale to len preto, ze si nevazim peniaze
http://www.tacp.toshiba.com/gigabeat/
Kapacita 60GB
velka vyhoda je, ze ho mozes pouzivat ako prenosny disk (pripojis k pocitacu a uz len drag&dropujes, ziadne fasisticke iTunes)
Ja mam sice teraz iPhone 4, ale to len preto, ze si nevazim peniaze
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
ja mam pod nano 5ku- pouzivam sice itunes ale drag & drop stylom, ked som mal este 4ku pouzival som winamp ale na tento tusim nemaju plugin.
takze itunes nie je nutnost
ten najnovsi nano mi nejak sympaticky nepride-chcem si intuitivne prepinat v playliste vo vrecku, nie tukat na maly dotykovy displej + tomu odobrali moznost pozerat videa (podla mna aby podporili touch), co obcas vyuzivam v buse a tak
touch je podla mna dost zbytocnost
takze itunes nie je nutnost
ten najnovsi nano mi nejak sympaticky nepride-chcem si intuitivne prepinat v playliste vo vrecku, nie tukat na maly dotykovy displej + tomu odobrali moznost pozerat videa (podla mna aby podporili touch), co obcas vyuzivam v buse a tak
touch je podla mna dost zbytocnost
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
tucniak napísal:touch je podla mna dost zbytocnost
mno podla toho, na co Imo za polovicnu cenu mat iphone 4, z ktoreho sa neda volat a pisat sms... why not? Ofc, je to nespratne, ale hracka je to paradna Odradil by ma od toho aj fakt, ze to fici iba na wi-fi, a teda klasicka 3G siet absentuje, co je dost odveci... Suhlasim s MiskoKvo, ze na prehravanie hudby je jedno, co budes mat vo vrecu podla mna. Ja tam mam mobil, kde mam microSDHC karticku, na ktoru nahadzem vsecko, co len chcem, a ked si ho dam do puzdra, tak sa s nim da aj cvicit
Ak si ako mortylen, tak iphone 4 rulez
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Haha, a este mam na predaj multimedialnu nokiu N86-8mp
OLED display, 8mp fotak a najma je cela stavana ako mp3 player. Mozes ju vysunut a objavia sa tlacitka play/stop >>/<< atd. Samozrejme su k tomu datove karty, tiez je to drag and drop styl, ma to symbian atd. Sikovna vecicka, a za tie peniaze co to ja ponukam, no nekup to
http://conversations.nokia.com/2009/02/ ... mp-videos/
a nie je uplne jedno, na com si pustate muziku. Pokial vam teda slon neprdol do ucha
OLED display, 8mp fotak a najma je cela stavana ako mp3 player. Mozes ju vysunut a objavia sa tlacitka play/stop >>/<< atd. Samozrejme su k tomu datove karty, tiez je to drag and drop styl, ma to symbian atd. Sikovna vecicka, a za tie peniaze co to ja ponukam, no nekup to
http://conversations.nokia.com/2009/02/ ... mp-videos/
a nie je uplne jedno, na com si pustate muziku. Pokial vam teda slon neprdol do ucha
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
___Mortylen___ napísal:a nie je uplne jedno, na com si pustate muziku. Pokial vam teda slon neprdol do ucha
Moze byt, nie som fajnsmeker do muziky a nejake extra rozdiely som medzi jednotlivymi prehravacmi zatial nespozoroval... nebude mat na to ale vacsi dopad headset?
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Počet príspevkov: 30 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 31 hostí.