HD-25ky
vymenitelny kabel (NUTS!!! 6 rokov a stale ten isty kabel. Spunty som vyhadzoval kazdy rok kvoli zlomenym kablom)
vymenitelne 'calunenie' + customizable. Kozenka, semis? Cervene, cierne, oranzove, zlte, fialove, you name it
140gramov = 8hodin posluch v praci + 1 hodina posluch pri ceste domov + 3-4 hod posluch doma, aby sme nerusili toto je podla mne neraelne z inym modelom. Su tazke, nepohodlne po dlhsom noseni, velmi basuju a celkovo ten akusticky tlak ktorym vam masiruju lebku (telo pocuva napr. aj kostami, konretne tou pod uchom) vas unavi. HD-25 su plne nastavitelne, musle su male a izoluju zvuk stylom, ze ste schopny sa aj rozpravat
durability - je to sennheiser ja uz mam 3roky vytvoreny fond oprav (tzn. v momente ked sa pokazia kupujem nove) ale nic, ani naznak a to ich vyslovene deriem, popadali na zem, parkrat som ich prisadol, zachytil sa o klucku napriklad a slusne s nimi sklbol atd. Proste tank medzi sluchatkami.
DJ-ing - toto asi nebude nikoho prilis zaujimat, ale su to imo najlepsie sluchatka na DJ-ing ever. Vyrovnane spektrum, vysoka zatazitelnost, neskresluju pri vysokom zatazeni, maly odpor, customizable monitoring options (rozumej kludne ich mozete mat naopak, tzn. pod bradou, alebo napr. na temene hlavy, na cele ako len chcete)
a mohol by som pokracovat.
Moja finalna myslienka je nasledovna, pokial potrebujete uzavrete sluchatka na posluch hudby, studiovy monitoring alebo k iPodu a mate rozpocet +/- 200EUR musite mat VELKY dovod, preco sa nerozhodnut pre HD-25.