Holdem manager

HoldemManager, PokerTracker, SharkScope, Table Ninja atď.

Re: Holdem manager

Odoslaťod haman 25 Feb 2011 11:25

Kvizak napísal:HM vsetko funguje pri cash hrach ale pri turnaji sa mi nezobrazuju udaje na stole

Skontroluj si nastavenie menu/HUD Options/Player Preferences/User for zalozku.
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod vlade 25 Feb 2011 12:07

Kvizak napísal:Vie mi niekto poradit
nainstaloval som si HM vsetko funguje pri cash hrach ale pri turnaji sa mi nezobrazuju udaje na stole, v HM registruje vsetky handy, statistikym table manager mi tiez zobrazuje stol ale na stole nemam ziadny HUD. skusal som to s viacerymi hernami ale nefunguje to, hlavne na F****Tilt.
diky zo odpoved

Aha, skusil som vyhladavat na pokerportali, vpravo hore najdes policko na vyhladavanie, napisal som tam "nefunguje HUD pri turnajoch" a hned som mal odpoved => online-herne/poker-stars-t79-1410.html#p97019
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod Kvizak 25 Feb 2011 13:12

haman napísal:
Kvizak napísal:HM vsetko funguje pri cash hrach ale pri turnaji sa mi nezobrazuju udaje na stole

Skontroluj si nastavenie menu/HUD Options/Player Preferences/User for zalozku.

to mam zaskrtnute aj pre turnaje, dokonca som vytvoril aj nove nastavenie len pre turnaje kde bolo len meno a aj tak nmi to neslo
Kvizak

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Paliking 25 Feb 2011 14:29

pokpleja napísal:mail a heslo je take iste ako na tvoj ucet co mas na ich stranke.. logicky nie? :)

no ja som vyhral licenčný kód asi pred dvomi rokmi a nikdy som s nejakym mailom alebo heslom nič neriešil!
aspon co si pamätam.
Paliking

Založený: Júl 2008
Poďakoval/li: 0 krát/3 krát

Odoslaťod pokpleja 25 Feb 2011 14:35

Paliking napísal:
pokpleja napísal:mail a heslo je take iste ako na tvoj ucet co mas na ich stranke.. logicky nie? :)

no ja som vyhral licenčný kód asi pred dvomi rokmi a nikdy som s nejakym mailom alebo heslom nič neriešil!
aspon co si pamätam.

Aha, tak potom im skus napisat na support .. tam ti uz urcite poradia :)
Obrázok používateľa
pokpleja

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 6 krát/12 krát

Odoslaťod Marian21x 26 Feb 2011 19:25

Zdravím,
už od obeda sa trápim s HEMom, nejde mi HUD na stoloch, včera mi dáko padol Windows práve keď som hral, reštartoval sa mi comp, a odvtedy mi nejde HUD. Keď dám autoimport ako obvykle, tak mi vôbec nevyskočí to okno, kde sa zobrazovali spustené stoly, počet hráčov a pod. Hľadám na ich stránke, či nenájdem dáke info, ako to znova rozchodiť, ale dáko nič čo by pomohlo som zatiaľ nenašiel. Ak by ste dakto vedeli, čo s tým, máte to u mňa ;)
Vďaka

Majo
Marian21x

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 17 krát/4 krát

Odoslaťod matiapag 26 Feb 2011 19:32

No ked sa ti svojvolne restartol PC, tak sa mohlo stat, ze sa ti zmazali dajake registre a take veci. Ak mas WIN7/VISTA, tak skus otvorit HEM tak, ze kliknes na to pravym a das "spustit ako spravca". Popripade skontroluj auto import folder, ci je to ten, v ktorom mas HH. Je to len taka rada, ktoru davam stale, ale vyskusaj, ak si este neskusil ;)

Za tento príspevok od matiapag poďakovali :
Marian21x
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod VNPK 26 Feb 2011 20:21

Kdyz nepomuze nic z toho co ti radi Mati, tak zkus navrat systemu do doby pred tim padem. Mne to takto kdysi pomohlo.

Za tento príspevok od VNPK poďakovali :
Marian21x
Obrázok používateľa
VNPK

Založený: Aug 2010
Poďakoval/li: 1 krát/20 krát

Odoslaťod Marian21x 26 Feb 2011 21:00

Vďaka páni :good:

už to ide, najprv som vypol tú UAC ochranu, nešlo to, potom som stiahol staršiu verziu HEMu, a obnovil to nastavenie, aby sa mi HEM spúšťal ako správca, a už to išlo. Som rád, lebo keď si predstavím, že by som mal nejak obnovovať systém alebo inak sa hrabať v nastaveniach, pri mojom technickom nadaní, asi by to dobre nedopadlo :crazy:
Marian21x

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 17 krát/4 krát

Odoslaťod x-bat 03 Mar 2011 20:08

Nema dnes nekdo nahodou problemy s licencnim serverem? Clovek si chce spustit HEM a bez sance - Error connecting to licence server.
x-bat

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 1 krát/5 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové programy a služby

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!