Uz som davno doma s PP Live Series, bola to celkom rychlovka...
Mal som uz std super fishy stol s 1-2 semi kompetentnymi hracmi, hned prvu ruku som s 84s flopol str8 ale bohuzial nitty pani sice k mojej spokojnosti c/raisla flop, ale na moj 4bet uz zlozila (musel som to tlacit lebo sme tam neboli sami a bola tam aj FD), potom som hral tak 30/25 a bral vselijake male poty a vytvoril si pomerne maniakalny imidz...
No a ten som "zuzitkoval" velmi skoro, UTG raise (uz predtym raisol napr. A9o UTG a nepustil sa ani na reraisne a turne hoci nemal nic, tiez som ho uz 2x 3betol predtym), ja UTG+1 AK reraise, on dost rychlo 3.5x 4bet, ja 4x 5bet shove, ukazal AA
Kedze som predtym nakradol tak som to nejako prezil, po dinner breaku zdublil A9/AJ, ale potom som mal uplne zatmenie mozgu ked som c/f na flope ruku ktora sice nebola nejaka uzasna, ale vzhladom na velkost potu to bolo jasne b/c > c/r >>>>>>>> c/f, ked sa nad tym zamyslim spatne tak mi solidne preskocilo, no a zvysnych 20bb som prehral s OESD vs TP (pricom som to tam nasypal v urcite horsej situacii ako som predtym foldol, kedze som na tu OESD nemal FE)
Proste cele zle, tymto dakujem Popobovi ze tu ruku zatial opisal len Dusanovi a Suddenovi (aspon dufam), a ziadam ho (ich) aby si to nechali pre seba, dost sa za to hanbim
Pozitivum je ze Dusan je na FT ME, takze zajtra GL, plus vyzera to tak 50/50 ze zajtra pojde manzelka na MS zien, mozno ona bude lepsie hajit rodinne farby