naucit sa jednoducho vysvetlovat aby ta to nestalo "strasne vela casu a usilia" tak to musis mat podla mna v zivote vazne tazke, obzvlast ak sa jedna o celkom jednoduchu a dobre formulovanu otazku.
"dobre formulovana otazka"
Skor by ma zaujimalo ako hras napr. AK, AQs, pripadne aj KK, ak pride A-high flop.
toto vobec nieje dobre formulovana otazka kedze sa clovek pyta na 3 odlisne handy aj s variantou po flope kde do hry vstupuje dalsich 7 faktorov, ktore situaciu vyrazne menia a vytvaraju take mnozstvo pokrovych kombinacii ktore mozu nastat ze je prakticky nemozne vysvetlit presne ako hram dane karty. SNG nieje cashgame kde mozes hrat podla tabulky... v SNG su ako karty dolezitejsie faktory, to vsak aby som ti vysvetlil vo fore tak ma bude stat minimalne 30minut casu ak to ma byt fakt komplexne a vystizne.
za druhe, naco by som to robil ked clovek co sa to pyta neviem ani ci hraje SNGcka a ci ma seriozny zaujem sa nieco naucit, alebo len zabrda aby si dokazal ako dobre on hra a ako ja hram zle. V podstate ak ma niekto seriozny zaujem sa nieco naucit, nemam problem venovat mu svoj cas a vysvetlit veci ako hram, ale v opacnom pripade NIE.
za tretie, skus sa fakt zamysliet kolko kombinacii moze nastat ked uvazujes o 3 roznych handach so 7mimi faktormi, ktore sa pohybuju v intervaloch a roznou mierou ovplyvnuju rozhodnutie na stole a potom si pozri ako stupidne znie tvoje vyjadrenie ze ide o "jednoduchu a dobre formulovanu otazku"
nejde o dobru otazku pretoze niesu specifikovane parametre ktore by zuzili okruh moznosti a robili situaciu konkretnejsiu aby sa dala vysvetlit.
Pekny den vsetkym haterom
xbat: hraj 4 stoly to je ideal.