x-bat CG fish

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: x-bat SNG

Odoslaťod Topolman 07 Mar 2011 22:00

pLAYERsvk napísal:
Skor by ma zaujimalo ako hras napr. AK, AQs, pripadne aj KK, ak pride A-high flop.

ak mas zaujem o plateny coaching tak mi napis na mail alebo sukromnu spravu. Nebudem svoju strategiu rozoberat tuna s niekym kto z toho nema ziadnu hodnotu a mna to stoji strasne vela casu a usilia nieco normalne vysvetlit.

Po pravde neviem ci je toto zrovna spravny pristup na bezplatnom fore, kde si vacsina ludi radi a nic za to nechce...BTW ked sa ti este nepodarilo naucit sa jednoducho vysvetlovat aby ta to nestalo "strasne vela casu a usilia" tak to musis mat podla mna v zivote vazne tazke, obzvlast ak sa jedna o celkom jednoduchu a dobre formulovanu otazku.
Topolman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 7 krát/5 krát

Odoslaťod popoBA 07 Mar 2011 22:30

pLAYERsvk napísal:
Skor by ma zaujimalo ako hras napr. AK, AQs, pripadne aj KK, ak pride A-high flop.

ak mas zaujem o plateny coaching tak mi napis na mail alebo sukromnu spravu. Nebudem svoju strategiu rozoberat tuna s niekym kto z toho nema ziadnu hodnotu a mna to stoji strasne vela casu a usilia nieco normalne vysvetlit.

wtf? hras micro stakes na ktorych si ten najvacsi kral vsetko poznas vsetko vies ,pytas tu love za nejaky nepotrebny "coaching" a nejdes vyssie lebo nemas roll? pure crap uz mi lezes na nervy a to si este len prisiel
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod 7castle 07 Mar 2011 23:40

Topolman napísal:...

popoBA napísal:...

Chalani klidek :crazy:

Ten prispevok je uz 4 dni stary, nejak neskoro ste sa zobudili :D

Ja s vami suhlasim ze pristup pLAYERasvk bol (?) fakt otrasny, ale v jeho blogu som sa mu to snazil vysvetlit trosku ucelenejsie a mam pocit ze to nebolo uplne marne, takze dajme tomu sancu...
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod Topolman 07 Mar 2011 23:45

7castle napísal:
Topolman napísal:...

popoBA napísal:...

Chalani klidek :crazy:

Ten prispevok je uz 4 dni stary, nejak neskoro ste sa zobudili :D

Ja s vami suhlasim ze pristup pLAYERasvk bol (?) fakt otrasny, ale v jeho blogu som sa mu to snazil vysvetlit trosku ucelenejsie a mam pocit ze to nebolo uplne marne, takze dajme tomu sancu...

Neboj sa 7castle, myslim ze seci SNG-interested hraci ta stalkuju :D , cize maju vsetky tovoje prispevky prestudovane. Napriek tomu, zial neviem ci tvoj vystizny prispevok do playerovho blogu padol na "urodnu podu" a bola pochopena podstata. :no:
Topolman

Odoslaťod x-bat 08 Mar 2011 08:40

Ptal jsem se pouze ze zvedavosti - vsichni vime, ze u SNG je treba objem, abychom meli slusny zisk i s nizkym plusovym ROI. A je jasne, ze objem nelze udelat tim, ze clovek bude hrat par stolu :)
Co se tyce me - jasne, ze hraji tak, abych se citil komfortne ja a nenecham se ovlivnovat ostatnima :) Zacal jsem u (necekane) u jednoho stolu, po trech turnajich pochopil, ze je to nuda, tak hral dva... po par dnech dal ctyri a u toho momentalne jsem. S pokerovym umenim jsem vlastne na zacatku, tudiz potrebuji na stolech sledovat uplne vse - a 4 stoly jsou akorat.
x-bat

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 1 krát/5 krát

Odoslaťod pLAYERsvk 08 Mar 2011 14:26

naucit sa jednoducho vysvetlovat aby ta to nestalo "strasne vela casu a usilia" tak to musis mat podla mna v zivote vazne tazke, obzvlast ak sa jedna o celkom jednoduchu a dobre formulovanu otazku.

"dobre formulovana otazka"

toto vobec nieje dobre formulovana otazka kedze sa clovek pyta na 3 odlisne handy aj s variantou po flope kde do hry vstupuje dalsich 7 faktorov, ktore situaciu vyrazne menia a vytvaraju take mnozstvo pokrovych kombinacii ktore mozu nastat ze je prakticky nemozne vysvetlit presne ako hram dane karty. SNG nieje cashgame kde mozes hrat podla tabulky... v SNG su ako karty dolezitejsie faktory, to vsak aby som ti vysvetlil vo fore tak ma bude stat minimalne 30minut casu ak to ma byt fakt komplexne a vystizne.

za druhe, naco by som to robil ked clovek co sa to pyta neviem ani ci hraje SNGcka a ci ma seriozny zaujem sa nieco naucit, alebo len zabrda aby si dokazal ako dobre on hra a ako ja hram zle. V podstate ak ma niekto seriozny zaujem sa nieco naucit, nemam problem venovat mu svoj cas a vysvetlit veci ako hram, ale v opacnom pripade NIE.

za tretie, skus sa fakt zamysliet kolko kombinacii moze nastat ked uvazujes o 3 roznych handach so 7mimi faktormi, ktore sa pohybuju v intervaloch a roznou mierou ovplyvnuju rozhodnutie na stole a potom si pozri ako stupidne znie tvoje vyjadrenie ze ide o "jednoduchu a dobre formulovanu otazku"
nejde o dobru otazku pretoze niesu specifikovane parametre ktore by zuzili okruh moznosti a robili situaciu konkretnejsiu aby sa dala vysvetlit.

Pekny den vsetkym haterom :Rose:

xbat: hraj 4 stoly to je ideal. :good:
Obrázok používateľa
pLAYERsvk

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 32 krát/84 krát

Odoslaťod Topolman 09 Mar 2011 01:17

Okej playersvk, uz sa k tebe nebudem vyjadrovat, nema to vyznam... Uz len to ze si venoval cas pomerne dlhej odpovedi v ktorej sa vykrucas miesto reagovania na otazku co priamo suvisela s tvojou pokrovou strategiou o niecom sveci. Myslim ze mienku o tebe ludia tu uz vytvorenu maju, podla toho ako reagujes a ako sa stavias k veciam. Pouvazuj. Koncim, peace
Topolman

Odoslaťod x-bat 11 Mar 2011 18:40

Tak dnesek je naprosty suckout brutal... nechapu nic :ROFL: Vsechny all-iny, kde slo o slusny stack prohrane, vetsinou na runner-runner str8 ci flush... vemte si tu variaci konecne nekdo, vsak uz se to tahne 200 turnaju... uz nechci 8-)

Full Tilt Poker $2 + $0.25 No Limit Hold'em Tournament - t100/t200 Blinds - 5 players - View hand 1226682
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

BTN: t5315 26.57 BBs
SB: t1960 9.80 BBs
Hero (BB): t2310 11.55 BBs
UTG: t455 2.27 BBs
CO: t3460 17.30 BBs

Pre Flop: (t300) Hero is BB with A :heart: A :spade:
UTG raises to t455 all in, 1 fold, BTN calls t455, 1 fold, Hero raises to t2310 all in, BTN calls t1855

Flop: (t5175) K :heart: Q :club: K :diamond: (3 players - 2 are all in)

Turn: (t5175) 6 :heart: (3 players - 2 are all in)

River: (t5175) 6 :club: (3 players - 2 are all in)

Final Pot: t5175
BTN shows K :club: K :spade: (four of a kind, Kings)
Hero shows A :heart: A :spade: (two pair, Aces and Kings)
UTG shows 7 :spade: 9 :spade: (two pair, Kings and Sixes)
BTN wins t3710
BTN wins t1465

=================================

Full Tilt Poker $2 + $0.25 No Limit Hold'em Tournament - t150/t300 Blinds - 2 players - View hand 1226683

Hero (BTN/SB): t8235 27.45 BBs
BB: t5265 17.55 BBs

Pre Flop: (t450) Hero is BTN/SB with A :heart: J :diamond:
Hero raises to t700, BB raises to t5265 all in, Hero calls t4565

Flop: (t10530) 2 :club: 6 :club: 6 :spade: (2 players - 1 is all in)

Turn: (t10530) J :club: (2 players - 1 is all in)

River: (t10530) 9 :club: (2 players - 1 is all in)

Final Pot: t10530
Hero shows A :heart: J :diamond: (two pair, Jacks and Sixes)
BB shows 5 :heart: Q :club: (a flush, Queen high)
BB wins t10530

============================

Full Tilt Poker $2 + $0.25 No Limit Hold'em Tournament - t40/t80 Blinds - 8 players - View hand 1226691

MP1: t1005 12.56 BBs
MP2: t3750 46.88 BBs
CO: t1025 12.81 BBs
BTN: t1530 19.12 BBs
Hero (SB): t1020 12.75 BBs
BB: t640 8 BBs
UTG: t3180 39.75 BBs
UTG+1: t1350 16.88 BBs

Pre Flop: (t120) Hero is SB with 9 :diamond: A :diamond:
1 fold, UTG+1 raises to t1350 all in, 4 folds, Hero calls t980 all in, 1 fold

Flop: (t2120) 9 :spade: 8 :diamond: A :spade: (2 players - 2 are all in)

Turn: (t2120) T :spade: (2 players - 2 are all in)

River: (t2120) J :club: (2 players - 2 are all in)

Final Pot: t2120
Hero shows 9 :diamond: A :diamond: (two pair, Aces and Nines)
UTG+1 shows T :heart: Q :club: (a straight, Queen high)
UTG+1 wins t2120

================
A tak bych mohl pokracovat...
Prílohy
suckouts_rulez.JPG
suckouts_rulez.JPG (51.39 ) Zobrazená 2185 krát
x-bat

Odoslaťod pLAYERsvk 11 Mar 2011 19:12

toto je uplny standart.. taketo handy ani nezbieraj ani nepostuj.. zbytocne :)

10BI pod EV je uplne normalne.. ved zato mas mat 100BI bankroll aby si nemusel riesit nejake suckouty a kratkodobre stavy.
najme ked hras len micra a nejde absolutne o nic...
Obrázok používateľa
pLAYERsvk

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 32 krát/84 krát

Odoslaťod x-bat 11 Mar 2011 19:41

Ide o to, ze chci vys a ne to, ze se budu dva mesice placat tady :crazy: Nakonec to dopadne tak, ze poslu prasule, abych mel roll na vyssi lvl a bude...
x-bat

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!