Roniov blog :)
Re: Roniov blog :)
no spravim nesi update jak sa mi dari, teda skorej nedari, za poslednych 10 dni som tusim nemal plusovu session, nemohol som vyhrat jeden vasci pot, nikto mi nic nechcel preplatit a ked mi konecnec niekto neco preplatil tak ma suckoutne na river, neviem nezda sa mi ze hra nejak inac jak minuly rok, kde som to v pohode beatoval, mozno som mal vtedy iba run , ale tak vascina hracov sa mi zda ze su horsi jak ja a vasicnou viem co robim, ale aj tak to nejde..
ta redline je uplne strasna, tam musim mat velky leak, ale tak prechadzal som si handy kde som ked som bol otvaral PF a foldil na flope potom aj na turne a aj na river a vascinou mi to zdalo fajn, vascinou to boli ze valubetujem, ale na turn/river pride velmi zla karta a dostavam bud ck/raise alebo lead a nemozem to dalej hrat.. no neviem
rozmyslal som aj nad coachingom lebo to hram jak pussy , ale mam blby comp na to, camtasia mi seka, teamwiever mi tiez nejde najlepsie a este neviem zrovna najlepsie anglicky.
dam si chvilku break, skusim napozerat nejake videa a snad to pojde...
a este nejake handy pripojim
Pacific $50.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1174391
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
SB: $54.20
BB: $56.79
Hero (UTG): $58.73
MP: $50.00
CO: $65.94 aggro reg 34/24 /11 3bet / 45 Afreqvency (54/47/24) /raise cbet 33%(18) / WTSD 28% cez 300H
BTN: $174.04
Pre Flop: ($0.75) Hero is UTG with K K
Hero raises to $1.75, 1 fold, CO calls $1.75, 3 folds
standard open, calluje ma agro hrac...
Flop: ($4.25) Q Q 7 (2 players)
Hero bets $2.50, CO raises to $7.37, Hero calls $4.87
flop je dost dry ale tak standardne cbetujem taketo flopy tak to robim aj teraz... super ma raisuje, ale tak necakal ze ma tu bude raisovat s Qx alebo 77, zvykne raisovat flopy, asi dost casto je to nejaky air tak preto callujem a chcem mu dat sancu bluffnut turn..
Turn: ($18.99) 6 (2 players)
Hero checks, CO bets $18.99, Hero raises to $49.61, CO calls $30.62
turn checkujem aby to skusil ukradnut, on to potuje, cakam ze tu bude pokracovat zo vsetkymi bluffmi z flopu a ja to posielam, lebo necakam ze po calle by mi betol znova river...
River: ($118.21) 2 (2 players)
a druha handa
Pacific $50.00 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 1174401
BB: $69.48 24/17/ 2,3 3bet
Hero (UTG): $65.00
CO: $50.00
BTN: $62.86
SB: $66.7917/12 / 5,4 3bet/ AG freq 35% WTSD 33% /ck/raise23% (26) z toho flop 20%(15) /443 H
Pre Flop: ($0.75) Hero is UTG with A A
Hero raises to $1.75, 2 folds, SB calls $1.50, BB calls $1.25
standard open, dostavam 2 cally od tight regov, cakam ze budu callovat s nizke stredne PP, suited AX nejake broadways
Flop: ($5.25) 9 7 K (3 players)
SB checks, BB checks, Hero bets $2.50, SB raises to $7.37, BB folds, Hero calls $4.87
flop uplne dry ale tak cbetujem, mozu mi callnut 88 9X kX ale dostaval ck/raise od hraca, ktory celkom vela zvykne ck/raisovat..
no tom uplne nepochopil, keby to bolo drawy tak viem ze je to pravdepodobne nejaka draw, ale takto, no neviem, sety by to asi neck/raisoval, skorej sa snazil zapojit do hry aj BB. tak jedine to moze byt bluff ? mozno KX ? ale to tiez neviem
Turn: ($19.99) Q (2 players)
SB bets $14.99, Hero raises to $55.88, SB calls $40.89
river dosla Q a leaduje dost vela a ja som nevedel co s tym, ale stale mi to prislo ako bluff, mozno trafil heart flushdraw alebo pokracuje v bluffe a chce to zobrat.. no neviem, ale poslal som mu to aj ked som nevedel preco ...
River: ($131.75) 7 (2 players)
ta redline je uplne strasna, tam musim mat velky leak, ale tak prechadzal som si handy kde som ked som bol otvaral PF a foldil na flope potom aj na turne a aj na river a vascinou mi to zdalo fajn, vascinou to boli ze valubetujem, ale na turn/river pride velmi zla karta a dostavam bud ck/raise alebo lead a nemozem to dalej hrat.. no neviem
rozmyslal som aj nad coachingom lebo to hram jak pussy , ale mam blby comp na to, camtasia mi seka, teamwiever mi tiez nejde najlepsie a este neviem zrovna najlepsie anglicky.
dam si chvilku break, skusim napozerat nejake videa a snad to pojde...
a este nejake handy pripojim
Pacific $50.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1174391
SB: $54.20
BB: $56.79
Hero (UTG): $58.73
MP: $50.00
CO: $65.94 aggro reg 34/24 /11 3bet / 45 Afreqvency (54/47/24) /raise cbet 33%(18) / WTSD 28% cez 300H
BTN: $174.04
Pre Flop: ($0.75) Hero is UTG with K K
Hero raises to $1.75, 1 fold, CO calls $1.75, 3 folds
standard open, calluje ma agro hrac...
Flop: ($4.25) Q Q 7 (2 players)
Hero bets $2.50, CO raises to $7.37, Hero calls $4.87
flop je dost dry ale tak standardne cbetujem taketo flopy tak to robim aj teraz... super ma raisuje, ale tak necakal ze ma tu bude raisovat s Qx alebo 77, zvykne raisovat flopy, asi dost casto je to nejaky air tak preto callujem a chcem mu dat sancu bluffnut turn..
Turn: ($18.99) 6 (2 players)
Hero checks, CO bets $18.99, Hero raises to $49.61, CO calls $30.62
turn checkujem aby to skusil ukradnut, on to potuje, cakam ze tu bude pokracovat zo vsetkymi bluffmi z flopu a ja to posielam, lebo necakam ze po calle by mi betol znova river...
River: ($118.21) 2 (2 players)
a druha handa
Pacific $50.00 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 1174401
BB: $69.48 24/17/ 2,3 3bet
Hero (UTG): $65.00
CO: $50.00
BTN: $62.86
SB: $66.7917/12 / 5,4 3bet/ AG freq 35% WTSD 33% /ck/raise23% (26) z toho flop 20%(15) /443 H
Pre Flop: ($0.75) Hero is UTG with A A
Hero raises to $1.75, 2 folds, SB calls $1.50, BB calls $1.25
standard open, dostavam 2 cally od tight regov, cakam ze budu callovat s nizke stredne PP, suited AX nejake broadways
Flop: ($5.25) 9 7 K (3 players)
SB checks, BB checks, Hero bets $2.50, SB raises to $7.37, BB folds, Hero calls $4.87
flop uplne dry ale tak cbetujem, mozu mi callnut 88 9X kX ale dostaval ck/raise od hraca, ktory celkom vela zvykne ck/raisovat..
no tom uplne nepochopil, keby to bolo drawy tak viem ze je to pravdepodobne nejaka draw, ale takto, no neviem, sety by to asi neck/raisoval, skorej sa snazil zapojit do hry aj BB. tak jedine to moze byt bluff ? mozno KX ? ale to tiez neviem
Turn: ($19.99) Q (2 players)
SB bets $14.99, Hero raises to $55.88, SB calls $40.89
river dosla Q a leaduje dost vela a ja som nevedel co s tym, ale stale mi to prislo ako bluff, mozno trafil heart flushdraw alebo pokracuje v bluffe a chce to zobrat.. no neviem, ale poslal som mu to aj ked som nevedel preco ...
River: ($131.75) 7 (2 players)
- Ronio
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 8 krát/5 krát
no tak po 2 tyzdnoch smoly sa to snad konecne otocilo, neska som mal celkom fajn session, trafal som asi vsetko co sa dalo cize super, skoda toho suckoutu uplne na konci kde som prehral KK vs JJ ked sme sa stakli na 258s flope ale nevadi..
vcera som mal takisto celkom fajn session,
cele to zacalo ked som si prelistoval nelzonov blog od zaciatku ( inac odporucam pozret ked mate downswing ,ale hlavne je tam vela handov z ktorych sa da co to poucit ako vyberat hracov a podobne.. ) cize mu timto verejne dakujem
a este graf...
vcera som mal takisto celkom fajn session,
cele to zacalo ked som si prelistoval nelzonov blog od zaciatku ( inac odporucam pozret ked mate downswing ,ale hlavne je tam vela handov z ktorych sa da co to poucit ako vyberat hracov a podobne.. ) cize mu timto verejne dakujem
a este graf...
- Ronio
cavte neska som mal jednu myslim ze zaujimavu handu s ktorou by som sa rad podelil...
Pacific $50.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1221179
Hero (BTN): $56.80
dibson85 (SB): $51.28 je TAGy reg 23/ 17 / 6,3 3bet vs steal z SB 11 z BB 12 cize 3betuje celkom dost light/ fold to 4bet zatial 100% (3) / WTSD 18% / AFq 40% (45/31/39) cbet v 3B pote zatial 83%(6) skoro 700h
toni163 (BB): $63.09
tenerifeken7 (UTG): $51.75
proxodvnogi (MP): $50.75
1spanec (CO): $61.94
Pre Flop: ($0.75) Hero is BTN with A K
3 folds, Hero raises to $1.50, dibson85 raises to $4, 1 fold, Hero calls $2.50
standard open z BTN TAG, ktory zvykne 3B light ma 3betuje 4betovat nechcem lebo by mi vascinu horsich handov polozil jeho range je dost siroka a to nejake stredne + vysoke PP AXs broadways
Flop: ($8.50) Q J 4 (2 players)
dibson85 checks, Hero bets $5.00, dibson85 calls $5
flop prisiel premna super, plan bol raisovat cbet a stacknut ho na flope popripade turn, ale on checkuje, co mi pokazilo plan tak raisujem a dosstavam call, Q by asi cbetol ,JQ JJ, QQ, KK, AA urcite tiez, FD tu mas asi moc nemoze, mozno tak T9s
teda vyzera to na nejaky stredny PP ktory ck/foldne na turne, mozno KT ? mozno nejake Q bez kickera s ktorym ma SDvalue a nechce budovat velky pot
Turn: ($18.50) 2 (2 players)
dibson85 checks, Hero bets $10.00, dibson85 calls $10
turn prisiel uplne blank a znova checkuje, tak betujem dalej lebo chcem vyfoldovat jeho handy ktore maju nejake SD value ale znova dostavam call , tu so z jeho range vyhodil stredne PP a JX a ostalo mi tak KT nejake weak Q
River: ($38.50) J (2 players)
dibson85 checks, Hero bets $37.80, dibson85 calls $32.28 all in
river nedosiel najlepsi, netrafil som ziadny out ale znova checkuje ked mat KT tak misol ked ma weak Q tak mi asi nedoplati shove lebo ma aj dost nizke WTSD, tak som to shovol, co si o tom myslite ?
inac ked na to tak spatne pozeram tak som mohol betnut viac flop aj turn, ale zasa takto mam na river skoro potbet co sa zle calluje
Pacific $50.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1221179
Hero (BTN): $56.80
dibson85 (SB): $51.28 je TAGy reg 23/ 17 / 6,3 3bet vs steal z SB 11 z BB 12 cize 3betuje celkom dost light/ fold to 4bet zatial 100% (3) / WTSD 18% / AFq 40% (45/31/39) cbet v 3B pote zatial 83%(6) skoro 700h
toni163 (BB): $63.09
tenerifeken7 (UTG): $51.75
proxodvnogi (MP): $50.75
1spanec (CO): $61.94
Pre Flop: ($0.75) Hero is BTN with A K
3 folds, Hero raises to $1.50, dibson85 raises to $4, 1 fold, Hero calls $2.50
standard open z BTN TAG, ktory zvykne 3B light ma 3betuje 4betovat nechcem lebo by mi vascinu horsich handov polozil jeho range je dost siroka a to nejake stredne + vysoke PP AXs broadways
Flop: ($8.50) Q J 4 (2 players)
dibson85 checks, Hero bets $5.00, dibson85 calls $5
flop prisiel premna super, plan bol raisovat cbet a stacknut ho na flope popripade turn, ale on checkuje, co mi pokazilo plan tak raisujem a dosstavam call, Q by asi cbetol ,JQ JJ, QQ, KK, AA urcite tiez, FD tu mas asi moc nemoze, mozno tak T9s
teda vyzera to na nejaky stredny PP ktory ck/foldne na turne, mozno KT ? mozno nejake Q bez kickera s ktorym ma SDvalue a nechce budovat velky pot
Turn: ($18.50) 2 (2 players)
dibson85 checks, Hero bets $10.00, dibson85 calls $10
turn prisiel uplne blank a znova checkuje, tak betujem dalej lebo chcem vyfoldovat jeho handy ktore maju nejake SD value ale znova dostavam call , tu so z jeho range vyhodil stredne PP a JX a ostalo mi tak KT nejake weak Q
River: ($38.50) J (2 players)
dibson85 checks, Hero bets $37.80, dibson85 calls $32.28 all in
river nedosiel najlepsi, netrafil som ziadny out ale znova checkuje ked mat KT tak misol ked ma weak Q tak mi asi nedoplati shove lebo ma aj dost nizke WTSD, tak som to shovol, co si o tom myslite ?
inac ked na to tak spatne pozeram tak som mohol betnut viac flop aj turn, ale zasa takto mam na river skoro potbet co sa zle calluje
- Ronio
hmm, ja by som to radsej 4betol pre. Kedze to je situacia btn vs blind tak by ta mohol 5betnut all in aj s AJs, AQ atd. vzhladom nato ze na btne mas siroku range pravdepodobne. AK sa nehra velmi dobre po flope ked netrafis. Sux ze nebetol ten flop to by si mal happy stackoff. No ja si myslim ze si to hral po flope dobre ale na riveri si sa mal asi vzdat, pretoze mne to uplne pripada ze on mal Jx s ktorym hra potcontrol, pravdepodobne AJ. Co sa tyka jeho range si myslim ze nemohol mat draw. Jx alebo mensi par s ktorym ta dorovna ked nepridu draws na river. Takze check river aj ked to je dost zbabele hh.
-
kellerman007 - Príspevky: 135
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 27 krát/65 krát
no ze by ma happy stackol pf AJ AQ je podla mna velmi optimisticke sice sme BTN vs blind ale ja otvaram na BTN len nejakych 22% o zatial celi 3 4betom a pokazade foldom, tak sa mi zdalo viac +EV ho flatnut, kde dominujem jeho Ax Kx, ktore moze preplatit ked tradime TP . a urcite by som este calloval behind KK AA
a ten river, no dosla jedna z tych kariet ktoru som nechcel vidiet, bolo mi jasne ze urcite ma SDvalue ale zhladom na nizke WTSD iba 18% je tam nejaka fold equity, to AJ v rangi moze mat urcite, ale moze tam mat nejake Qxs QT mozno KQ, ktore sa mu bude dost zle callovat..
a ten river, no dosla jedna z tych kariet ktoru som nechcel vidiet, bolo mi jasne ze urcite ma SDvalue ale zhladom na nizke WTSD iba 18% je tam nejaka fold equity, to AJ v rangi moze mat urcite, ale moze tam mat nejake Qxs QT mozno KQ, ktore sa mu bude dost zle callovat..
- Ronio
ked ty stealujes tak malo z btn nema on velmi dovod 3betovat QT imo
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
aha jasne, no tak river ck behind by bola asi lepsia moznost v danej situacii
len tak pre zaujimavost mal QTo
len tak pre zaujimavost mal QTo
- Ronio
len tak trosku pomimo. mas nejaky specialny dovod stealovat tak tight z BTN? imo aj sirsi range by bol profitable. sa tam pripravujes o celkom dost value
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
praveze nemam dovod a vobec som o tom nevedel, myslel som si ze otvaram dost loose ,ale nedavno so pozeral staty a bol som prekvapeny. ale tak tento mesiac som si dal challenge dostat to na 30% tak snad sa to podari
- Ronio
kokos ja som si teraz skusil hodit do pokerstovumoj BTN steal range a vyslo mi to na decentnych 51% ale zase tolko otvaram len pri vhodnych podmienkach, anyway aj ak mas v range any Ax, any pair, vsetky broadways, SC a nejake lepsie suited gapperi tak to vychadza na cca 31%
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 41 hostí.