To rozdelenie penazí na Sunday milion special je choré dostanes sa na FT po 15+ hodinách a dostaneš 40 000 dolarov za 9 miesto a prvý má 1,65 mega slušný 1 table sitngo ale úplná lahôdka je HU o 500 000 dolárov ten kto skončí 2. bude asi dosť smutný, že vyhral 1,1 mega ale časom ho to pri pohľade na cashier prejde
No, ja som tiez neuspel v tej kvalde na SM, tak som si z nudy pustil 1 FPP hyper turbo rebuy kvalifikaciu na S 1/4M, kde som vyhral vtupenku dokopy za 6 FPP a po 5h a 51min hry som skoncil 101vy a zobral som spokojnych 224 $
Chcel by som sa vas opytat ako je to s vyberom penazi na P****Stars. vyber som dal na bankovy ucet. moja otazka je ale ci mi malo peniaze z hracskeho uctu strhnut hned ako som to zadal potrebne udaje, alebo musim pockat na schvalenie a potom mi ich az strhnu. lebo ked zadam vyber v B**n tak sa mi hned odrata dana ciastka, aj ked to este nieje shvalene. pytam sa lebo neviem ci ma cakat na schvalenie alebo mam znova zadat vyber.
Ak si dobre pamatam, strhnut by to malo hned, potom cakas chvilu na spracovanie/schvalenie a nasledne par dni na prevod... ak si si neni isty mas tam jednak History a tiez "pending cashouts", z toho by ti malo byt jasne v akom stave je prevod... a ak nie je, napis na support
dakujem. naozaj to nepreslo. nechapem ale preco. dokonca som tam mal aj ulozene vsetky udaje. dal som znova potvrdit a uz mi to aj stiahlo peniaze. este raz dakujem za pomoc.
ahojte chcem sa spýtat na ten freerol co sa hra dnes .. zaregistroval som sa vcera preklikom ako to bolo potrebne aby som dostal .. vstupenku a vstupenku nemám .. neviete poradit co mám spravit .. alebo to moze byt preto ze osm sa iba nedávno regol ? dik