Hutar blog
Re: Hutar blog
no tie staty su na moj vkus dost tight neviem, ako pohodlne sa na svojom limite citis, ale ak mas nad vacsinou superov edge, tak by si sa nemal bat hrat tie ruky Ono nic nie je zle na tom byt tight, ale pripravujes sa o tonu value. Att to steal je strasne nizky (da sa aj zdvojnasobit imo), 3bet strasne nizky, to je proste AA/KK a mozno polovica casu AK/QQ. Ak aj 3betujes iba for value (co je na NL2 OK), tak musis mat sirsiu value range. Pretoze si mozes byt isty, ze KJs je PF nuts, a teda to mozes easy 3betnut s tym, ze mas proste ovela lepsiu ruku, ako super... Urcite by si mal hrat, otvarat a 3betovat viac ruk, teda ak si komfortne usadeny na limite a beatujes ho.
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Casto narazat na hracov ktory 3betuju aj slabe ruky ale ovela castejsie ty hraci 3betuju normalne ( co sa mi zda divne ) AA, KK QQ, AK + nejake AQ a JJ. ten 3bet je nizky no co sa tyka AK. na starej vzorke som mal AKo po dost velkej vzorke v minuse a tak som s nim prestal chodit PF AI. A ja sa aj snazim hrat viac loose, otvaram na LP suited conectory, hram vsetky pary len nejak nekradnem blindy. neviem preco mam take nizke cisla. porozmyslam o tom videu, urcite mi vela poviete. 2 alebo 4 stoly? ale ta coaching session? nevenovali by ste mi niekto tak hodinku v tu sobotu v noci? tak medzi 21:00 - 3:00
edit: hram na stars a tam su aj microlimit hraci vzdelany. teda v ramci ich moznosti
edit: hram na stars a tam su aj microlimit hraci vzdelany. teda v ramci ich moznosti
- Hutar94
- Založený: Máj 2010
- Poďakoval/li: 6 krát/0 krát
myslite ze video zo 4mi stolmi je ok? chcem aby tam bolo viac ruk lebo na 2 stoloch sa toho nemusi moc udiat.
- Hutar94
Hutar94 napísal:myslite ze video zo 4mi stolmi je ok? chcem aby tam bolo viac ruk lebo na 2 stoloch sa toho nemusi moc udiat.
Nahraj 4 stoly a nasledne to okomentuj. Ak chces live komentovat, tak urcite nie viac ako 2 stoly.
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
diky , akou formou by som to mal komentovat? ze si spustim video v nejakom prehravaci a budem sa vyjadrovat k roznym rukam?
- Hutar94
Presne
Skus pozriet video JK@Tucniak NL200 akym stylom to nahravali.
Komentovat by si to mal takym sosobom, ze hovoris v podstate svoje myslienkove pochody. Preco otvaras tu ruku, s akym zamerom, preco 3betujes, aky mas plan na jednotlive streets, preco co a ako si zahral. Jednoducho budes rozpravat to, co si pri hrani myslis
Skus pozriet video JK@Tucniak NL200 akym stylom to nahravali.
Komentovat by si to mal takym sosobom, ze hovoris v podstate svoje myslienkove pochody. Preco otvaras tu ruku, s akym zamerom, preco 3betujes, aky mas plan na jednotlive streets, preco co a ako si zahral. Jednoducho budes rozpravat to, co si pri hrani myslis
-
aj vam sa zda ze ked pocujete svoj nahraty hlas znie divne?
- Hutar94
Hutar94 napísal:aj vam sa zda ze ked pocujete svoj nahraty hlas znie divne?
jj, ale uz som si zvykol a aj ked rozpravam iba normalne, tak si uvedomujem, ze ako ostatni pocuju ten hlas Vtipne to je cele...
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
hotovo, obcas som trepal blbosti, ale tak moje prve video. mozno mam trochu dost divny hlas ale prislo mi to trochu schyzo tak som obcas divne intonoval
akurat rozmyslam ako ho rozumne exportovat
akurat rozmyslam ako ho rozumne exportovat
- Hutar94
Hod ho na Megaupload a potom SEM.
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.