Hutar blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Hutar blog

Odoslaťod Hutar94 12 Mar 2011 16:07

jop, renderuje mi to lebo prave to ma 700 MB takze avi asi nie je najlepsi format :D
Hutar94

Založený: Máj 2010
Poďakoval/li: 6 krát/0 krát

Odoslaťod Chlpo1989 12 Mar 2011 16:08

Hutar94 napísal:jop, renderuje mi to lebo prave to ma 700 MB takze avi asi nie je najlepsi format :D

.wmv :)
A nechaj tam tie povodne nastavenia (teda ak nahravas v Camtasii)
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod Hutar94 12 Mar 2011 16:52

ok uploadujem, kvalita by mohla byt aj lepsia ale hadam bude stacit
ak nebude vyrenderujem znovu.

http://www.megaupload.com/?d=9NVN8V00

:D mam divny hlas :D ale tak hadam to nebude vadit :D
Hutar94

Odoslaťod Chlpo1989 13 Mar 2011 00:16

Video som stiahol, ale ta kvalita je fakt dost zla. Natacal si to Camtasiou?
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Odoslaťod Chlpo1989 13 Mar 2011 00:41

Par postrehov k hre:

2:20 t2 KJs - call 3betu je dobry. Treba vsak davat pozor na terminologiu. Chalan 3betoval OOP a na flope cbetuje a nie donkuje.

3:14 t3 43s - ak je to limpovany pot, tak sa to da donkovat okolo 3/4 potu. On moze limpovat s uplnym hnojom a "pozriet" si flop. Je to sice dost drawy, ale urcite sa najde dost fold equity na dvoch barreloch aj proti fishke. Samozrejme, ze Ax nam nikdy nepolozi. Neviem, ake mal staty, takze preto len tak vseobecne :) Treba si k nemu hned napisat poznamku, ze limpuje K5s.

4:24 K9o - BvB ak SB limpne, urcite ho treba s takouto rukou raisovat. Velmi vela krat foldne PF, a samozrejme aj dost casto na cbet, kedze limpuju rozne suited karty typu 93s a pod.

6:00 t3 QQ - nevidiet tam velkost betsizingu, ale zda sa mi, ze na tom turne si malo betoval. Na riveri je bet namieste, ale nie takej velkosti. Volil by som ovela mensi bet, nieco pod 1/4 potu. Ak by ta raisol, tak foldujes. Opat poznamka, ze hra pasivne monster nna drawy boarde.

7:42 t2 JTo - callovat by si mal vtedy, ak poznas nejako lepsie supera, cize vies ako hra postflop, co si voci nemu mozes dovolit atd. Aj ked trafis TP a super bude betovat, tak nie si velmi happy, pretoze nemas v podstate kicker. A callovat 3 barrely s TPMK, co ja viem...Skor by som callovaciu range nahradil niecim suited a pod. Takisto sa treba zamerat na jeho fold 3bet. Ak je dost vysoky, tak by som tam 3betoval.
Opat na flope nedonkuje, ale cbetuje. Ten turn je podla mna dost scary prenho. Dorazila FD, ktoru ty mas v rangei. Ak by sme vedeli ci bude na raise schopny zlozit v tejto situaci AJ, tak by som to s kludom bluff raisol a river shovol (neviem, ci sa moc nelevelujem na NL2 :D ).

9:13 t1 JTo - taky board by som necbetoval do dvoch ludi. Ako HU povedzme ale tu ta callne uplne vsetko.

10:24 t2 KJo - kludne callnem cbet. Mas dve overkarty, on bude takyto board casto cbetovat. Na hocijakom scary turne prenho (A,K,Q, hocijake :heart: ) by som prevzial iniciativu. Opat su dolezite staty, ready...

Na dnes staci, pozriem to este zajtra :)
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Odoslaťod Hutar94 13 Mar 2011 09:23

DAkujem, ano cez camtasiu, idem to skusit znovu zrenderovat a uvidim co to spravi.
Hutar94

Odoslaťod Hutar94 13 Mar 2011 11:44

Hutar94

Odoslaťod Ronio 13 Mar 2011 14:21

pozrel som zatial polku, a teda toto by som robil inac:

02:20 to KJs by som skorej foldol PF, proti neznamemu,

03:15 tu FD by som potleadol, keby mal ten limper nejake lepsie Ax Qx by otvaral ostatne lahko vyfoldujes na flope/turne

4:40 BVB by som K9o otvaral ked sb limpuje, dost casto ti foldne FD a ked nie, mas poziciu a vies zobrat pot cbetom

5:24 hovoris ze ti tam nic nezapalti, ale praveze tam ti zaplati 77+ draws, na turne mozes betovat v pohode viac okolo 35c
river by som asi checkol behind, ked mu dam range na flope turne 77+ FD 45 tak ti asi foldne vsetko horsie a callne/raisne lepsie

7:40 to TJo fold PF super vyzera celkom TIGHT a este ked otvara UTG bude mat uzku range, a ked trafis TP a dostanes akciu casto si horsi, cize sa zbytocne dostanes do problemov, keby to bolo suited by som to skorej calloval

9:34 to TJo ck behind sa mi zda fajn,ked cbetnes a ti to shovne ten short to musis callovat, na co nemame zrovna dobry hand

10:00 kebyze mas fold to 3bet staty by bolo fajn, a este by som si pozrel jak casto otvara super zo SB aby som mal aku taku prestavu co moze mat, ked otvara viac wide by sa to dalo 3betnut PF ti tam dost casto foldne podla mna

11:15 A5o by som raisoval limpovany pot,

12:00 AQs by som 3betoval, zasa by to chcelo fold to 3bet si pozret aky ma sice super vyzera dost tight ale na BTN ma asi sirsiu open range, nemame poziciu ani iniciativu tak vascinou ked misnes musis CK/foldnut flop, ked 3betnes moze ti tam polozit dost casto,

14:28 A2s na BTN by som otvaral mas poziciu

15:40 preco by si chcel to AJo raisovat ?? aby ti foldol vsetko horsie a callol/reraisol vsetko co ta bije? super ma PFR 5% otvara zo skorej pozicie cize tam asi nebude otvarat moc horsieho jak AJo tak to mozes PF aj zhodit

17:40 s tym AKo kludne cbetuj viac, chces natlacit co javiac $$ do potu aby si sa mohol stacknut na turne/rivri a ten river shove , ked checnes ti moze checknut behind Ax, Jx ktore bijes a s ktorymi ta moze callnut

19:20 KJs by som necalloval OOP, bud 3bet alebo fold sa mi zda lepsie OOP sa to straasne zle hra, vascinou casu missnes a musis ck/foldnut,

21:10 ck behind TJo turn/rver tiez, co horsie ti tam callne ??

a jako dal by som si pozor na niektore staty,hovoris ze chalan ma fold to cbet 67% a mas nanho 30 ruk tak to nema vobec vypovednu hodnotu

a este by som sa snazil hrat viac tight OOP a viac agresivnejsie s dobrymi handami,
Ronio

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 8 krát/5 krát

Odoslaťod Hutar94 13 Mar 2011 15:16

Ronio napísal:pozrel som zatial polku, a teda toto by som robil inac:

02:20 to KJs by som skorej foldol PF, proti neznamemu,

aj ked staci dorovnat tak malo?

10:00 kebyze mas fold to 3bet staty by bolo fajn, a este by som si pozrel jak casto otvara super zo SB aby som mal aku taku prestavu co moze mat, ked otvara viac wide by sa to dalo 3betnut PF ti tam dost casto foldne podla mna

ats sa pocita aj small blind? ako casto by mal zahodit aby sa to oplatilo?

11:15 A5o by som raisoval limpovany pot,

a potom, postflop vseobecne hrat ako tieto slabe esa?

12:00 AQs by som 3betoval, zasa by to chcelo fold to 3bet si pozret aky ma sice super vyzera dost tight ale na BTN ma asi sirsiu open range, nemame poziciu ani iniciativu tak vascinou ked misnes musis CK/foldnut flop, ked 3betnes moze ti tam polozit dost casto,

je dost tigh na velkej vzorke a za 200 ruk ani raz nezlozil na cbet. takze ak ma PF dorovna tak na flope nezahodi a bud prehram alebo musim barelovat viac co je dost riskantne, nie?

14:28 A2s na BTN by som otvaral mas poziciu

znovu, ako teda hrat vseobecne postflop? kedze dost casto nas minimalne jeden dorovna

19:20 KJs by som necalloval OOP, bud 3bet alebo fold sa mi zda lepsie OOP sa to straasne zle hra, vascinou casu missnes a musis ck/foldnut,

3bet? nie je to moc agresivne?

diky moc :)
Hutar94

Odoslaťod Hutar94 13 Mar 2011 15:20

Chlpo1989 napísal:Par postrehov k hre:

6:00 t3 QQ - nevidiet tam velkost betsizingu, ale zda sa mi, ze na tom turne si malo betoval. Na riveri je bet namieste, ale nie takej velkosti. Volil by som ovela mensi bet, nieco pod 1/4 potu. Ak by ta raisol, tak foldujes. Opat poznamka, ze hra pasivne monster nna drawy boarde.

tusim 26c

7:42 t2 JTo - callovat by si mal vtedy, ak poznas nejako lepsie supera, cize vies ako hra postflop, co si voci nemu mozes dovolit atd. Aj ked trafis TP a super bude betovat, tak nie si velmi happy, pretoze nemas v podstate kicker. A callovat 3 barrely s TPMK, co ja viem...Skor by som callovaciu range nahradil niecim suited a pod. Takisto sa treba zamerat na jeho fold 3bet. Ak je dost vysoky, tak by som tam 3betoval.
Opat na flope nedonkuje, ale cbetuje. Ten turn je podla mna dost scary prenho. Dorazila FD, ktoru ty mas v rangei. Ak by sme vedeli ci bude na raise schopny zlozit v tejto situaci AJ, tak by som to s kludom bluff raisol a river shovol (neviem, ci sa moc nelevelujem na NL2 :D ).

tak na to by som asi odvahu nemal

9:13 t1 JTo - taky board by som necbetoval do dvoch ludi. Ako HU povedzme ale tu ta callne uplne vsetko.

ani pri vyskoych fold to flop cbet ?

diky :) tesim sa
Hutar94

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!