Wolf's way

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Wolf's way

Odoslaťod vlk25 16 Mar 2011 21:46

A išlo to ešte horsie, pridam graf + jednu super poslednu ruku po ktorej som zabuchol notebook a buchol pästou po stole. Jeho ruku som videl už po flope, začal som tancovať tanec víťaztva a potom prišiel river a tak bolo po tanci.

Amount Won in USD over Hands Played for BellagioLC    .png
Amount Won in USD over Hands Played for BellagioLC .png (47.91 ) Zobrazená 2672 krát

Full Tilt - $0.02 NL (6 max) - Holdem - 5 players
Hand converted by PokerTracker 3

Hero (CO): $2.00
BTN: $2.09
SB: $2.00
BB: $1.95
UTG: $2.00

SB posts SB $0.01, BB posts BB $0.02

Pre Flop: ($0.03) Hero has K :club: K :spade:

UTG raises to $0.07, Hero raises to $0.16, BTN calls $0.16, fold, fold, UTG calls $0.09

Flop: ($0.51, 3 players) 4 :diamond: 7 :spade: 3 :spade:
UTG checks, Hero bets $0.32, BTN raises to $1.47, fold, Hero raises to $1.84 and is all-in, BTN calls $0.37

Turn: ($4.19, 2 players) 9 :diamond:

River: ($4.19, 2 players) 4 :spade:

Hero shows K :club: K :spade: (Two Pair, Kings and Fours) (PreFlop 68%, Flop 79%, Turn 89%)
BTN shows 4 :club: A :club: (Three of a Kind, Fours) (PreFlop 32%, Flop 21%, Turn 11%)
BTN wins $3.92
vlk25

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 35 krát/5 krát

Odoslaťod Accident 16 Mar 2011 22:22

mal by si to brat trochu z nadhladom, si v minuse iba okolo 4BI, na to si proste musis zvyknut, ak ta to do par tyzdnov neomrzi a budes pokracovat, tak budes zazivat ovela horsie situacie.
Accident

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 2 krát/1 krát

Odoslaťod tucniak 16 Mar 2011 22:53

nechcem byt zly ako vzdy, ale mal by si hladat hlavne svoje chyby.
tu ruku si podla teba zahral dobre? :)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod ___Mortylen___ 17 Mar 2011 10:15

Tucniak, nebran si, bud sam sebou! :) Ked nechces byt zly Ty, tak ja budem.
Na NL2 sa netreba vobec balancovat, moj PFR 3bet for value by bol vzdy min. 5x (v tomto pripade $0.35). Kedze je villain UTG, jeho range by teoreticky mala byt silnejsia, cize by mal byt schopny zaplatit aj $0.49 3bet. Po flope sa to uz potom bude hrat samo :)
A prosim Ta vysvetli mi, preco si tancoval uz na flope, ked super ma cca 20% equity. :shock: = vyhra kazdy piaty pot.

Rule of thumb, pokial nevies porazit NL2, porozmyslaj, ci poker je to prave pre Teba. Uz len fakt, ze hras NL2 znamena, ze si busto, hrou, ktoru predvadzas sa urakujes k smrti a na NL10 Ta takymto tempom uvidime najskor tak o rok, ak vobec.

Try harder! :dzejkej:
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

Odoslaťod tucniak 17 Mar 2011 12:05

chcel som, aby popremyslal sam, ked mu to rovno povies tak...:)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod yakuzaaaa 17 Mar 2011 12:42

suhlasim s Mortylen - ako PFR mal byt podla mna na takomto limite jednoznace vacsi a urcite UTG by mi vravela, ze chalan drzi hm 1010+, A10s, AJ, AQ (tu mozno niekt. o mne budu pochybovat ale co uz :D ), AK, KQ mozno... samozrejme aj jeho stats by boli zaujimave ..

zasa tancovanie co ja viem, mierny nesuhlas, pretoze na postupku by mi to nevyzeralo, ale zasa na nejaku jesitnu moznost FLASHu asi spravila svoje, tak chalan pushol..

samozrejme fiska asi na II. strane si povedala, ze 4 skratka staci a RIVER - no smola co uz stava sa..

GL bude horsie :ROFL:
yakuzaaaa

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod vlk25 17 Mar 2011 15:38

Objasnim vam moje myslienkove pochopdy pri tej ruke. Hral som na stole plnom rýb vedel som ze ked CO reraisnem príliš vela tak zloží, preto som chcel zvýšiť pot pred flopom ako to bolo čo najviac možné keďže som mal druhú najlepšiu štartovnú kombináciu som si bol istý že preflop mám navrch. Na počudovanie ma docallovala totalna fish ktorá calluje väčšinu rúk. Statistiky okolo 80/12 prote som vedel ze som vzdy lepší a on netuší čo je to vôbec UTG, OOP, ITP takze to ze by podla toho upravoval svoju range ktora je kvoli statistikam siroka som vylucil. prišiel flop, mal som na neho pozíciu on chackol ( vždy keď trafil top pair tak prvý betuje, nikdy neslowplayuje ) a keďže som stale vedel ze som 100% lepší od neho prišiel z mojej strany valuebet aby som z mojej ruky vytazil co najviac, hned nato od neho prisiel push, a tam som si bol istý že síce trafil ale tým že checkol cakal na dalsiu kartu a nebol si istý silou tej svojej. Ten push už skúšal ako bluff nech zložím ( robil to už pri stole veľa krát a väčšina foldla a nedocallovala ho ).. Preto som to zahral tak ako som zahral. Myslím že to nebolo zahrané katastrofálne a mal som na neho dobrý read. Od pokru si dávam prestávku keďže sa mi pokazil macbook a min týžden bude v oprave :( ale aspon budem čítať cez mobil články a Vaše blogy :)

Doskakavenia o týžden :Bravo:
vlk25

Odoslaťod Chlpo1989 17 Mar 2011 15:45

vlk25 napísal:Na počudovanie ma docallovala totalna fish ktorá calluje väčšinu rúk.
Co ja viem, to ani nie tak na pocudovanie, ako fakt.

on netuší čo je to vôbec ... ITP
To netusim ani ja :D Ale skusim - in the position? Ak ano, tak to je len IP.
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod vlk25 17 Mar 2011 16:19

http://m.sportky.topky.sk/cl/98/61703/P ... banku/?p=3

ITP - Tu som sa to pred nedavnom docital :D
vlk25

Wolf's way

Odoslaťod vlk25 08 Apr 2011 13:02

Takže stále trvá maja uz 3 týždnová pauza bez PC=bez pokru :( budúci týzden sa to vsak zmení a pustím sa do toho naplno. Ak si dobre pametám mam na konte okolo 25$ na FT účte kde nemám rakeback. Rozmýslal som nad tým a chcem sa tu vysplhat aspon na minimum pre cashout 50 dolárov. Tie vyberiem, cez pokerstrategy sprvím quiz dostanem 50$ a vyberiem si nejakú mensiu hernu kde by som chcel clearnut 100% FDB = dokopy okolo 100vky ak budem minimalne BE ( s cim nebudem spokojny ) plus tam poslem mojich 50$ co by bolo dokopy 150$ a mozem sa vrhnut na NL5.

Moj otázka znie akú hernu si mám vybrat... Tu na fóre sa omielaju ( okrem PS a FT ) najcastejsie LuckyAce, Ladbrokes a Wi****m hill... Ktorú by som si mal vybrat ? Asi na ziadnej mi pri uNL nepojde o clearovanie bonusov kedze to tam ani nema velmi vyznam ( najskor pri NL20 ), ale skor rakeback a celkove skusenosti iných s týmito hernami.

Takze otázka akú by ste brali vy ?
vlk25

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!