Lovi & Mtheace fishing
Lovi & Mtheace fishing
Zdravím. Je piatok večer a keďže sedím doma chorý, rozhodol som sa s kamarátom založiť tento blog. Poker hrávam už celkom dlho, tak vážnejšie asi od septembra minulého roka. Ako študent som si cez leto 2010 zarobil nejaké peniaze a depozitoval som na rôzne herne. Celkom sa mi darilo, ale prestal som dodržiavať BRM, čo sa mi stalo osudným. Bustol som na každej herni. V decembri 2010 som depozitol malý obnos peňazí na FT a začal hrať NL5. V januári som prešiel na NL10 a vo februári som shotoval NL25. Dva shoty mi nevyšli, na tretí krát to už vyzeralo, že sa tam uchytím, ale dostal som celkom nepríjemný downswing. Vrátil som sa na NL10, no stále som iba klesal. Nedokázal som zahrať plusovú session. Značne ovplyvnený touto situáciou som už nedokázal hrať svoju A-Game. Brutálne sa mi začala potápať redline, robil som spewy moves a podobne. Dal som si krátku pauzu od hrania a začal som viac pozerať videá a čítať články, prečítal som aj nejakú knihu. Momentálne hrám NL10 na Fulltilte a skúšam hrať $2.20 HUSngs na P****Stars. V apríli plánujem presunúť roll na LuckyAce alebo Cake Poker. To je na úvod asi tak všetko. Bol by som veľmi rád, keby ste nám pomohli na našej ceste thru uNL . Druhý fetoš by sa mal predstaviť onedlho.
-
Louicek - Príspevky: 39
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 7 krát/1 krát
Re: Lovi & Mtheace fishing
Tak snad aj blog a aj ludia odtialto z pp.sk ti pomozu znovu sa vystverat hore Celkom prijemnym zvykom takto na uvod blogu je postnut sem staty a nechat si ich okomentovat, podla mna je to velmi dobra vec a moze ti to hned a zaraz pomoct najst nejaky leak
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
matiapag napísal::vitaj:
Tak snad aj blog a aj ludia odtialto z pp.sk ti pomozu znovu sa vystverat hore Celkom prijemnym zvykom takto na uvod blogu je postnut sem staty a nechat si ich okomentovat, podla mna je to velmi dobra vec a moze ti to hned a zaraz pomoct najst nejaky leak
Díky za privítanie. Takže hrávam niečo okolo 20/17 až 23/20. Na FT mám po 115k handách staty 20/17; 24 WTSD; 3.5 AF; 5.2 3bet. Hrám ale o niečo agresívnejšie, tieto staty sú trošku skreslené vďaka 16-tablingu na NL5.
Spomínané staty tu:
-
Aha, no tak tie staty vyzeraju uplne v pohodicke, nic mi neudrelo do oci a zda sa to byt v norme, ale mozno som cosi prehliadol
-
Zdravím Moje pokrové začiatky sa datujú asi od začiatku roka 2009, keď som začal hrávať s kamarátmi poker v krčmách a reštauráciach. Naučil som sa, že s 84o nemusím vidieť za každú cenu flop O pár mesiacov sa začal v jednom bistre hrávať poker trochu viac pravidelne, s pokrovým príslušenstvom a s veľkým počtom fishiek ktoré som porážal aj keď som sa čudoval keď niekto zahodil K6o pred flopom Časom sa môj skill trocha zlepšil a začal som oberať rovesníkov o vreckové, neskôr starých gemblerov a popri tom som skúšal shotovať na online pokri. Samozrejme bez BRM a keďže moja hra bola neskutočne úbohá tak mi cash v pokladnici nikdy nevydržal viac ako pár dní.
Neskôr som to začal brať trochu vážne a čítal som články, fóra, pozeral videá ale skill išiel veľmi pomaly hore. Najväčším problémom bol, a ešte aj je, môj BRM, vďaka ktorému sa mi podarilo vždy dostať na začiatok. Po pasívnom prezeraní stránok som sa rozhodol začať aktívne zapájať analyzovať handy s ktorými by som potreboval pomôcť.
Momentálne som dostal staking od kamaráta a hrám na U***et NL10 SH stoly a s agresívnejším BRM plánujem shotovať NL20.
Neskôr som to začal brať trochu vážne a čítal som články, fóra, pozeral videá ale skill išiel veľmi pomaly hore. Najväčším problémom bol, a ešte aj je, môj BRM, vďaka ktorému sa mi podarilo vždy dostať na začiatok. Po pasívnom prezeraní stránok som sa rozhodol začať aktívne zapájať analyzovať handy s ktorými by som potreboval pomôcť.
Momentálne som dostal staking od kamaráta a hrám na U***et NL10 SH stoly a s agresívnejším BRM plánujem shotovať NL20.
-
mtheace - Príspevky: 17
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 5 krát/0 krát
matiapag napísal:Aha, no tak tie staty vyzeraju uplne v pohodicke, nic mi neudrelo do oci a zda sa to byt v norme, ale mozno som cosi prehliadol
imo nizky fold to 3bet. tam bude podla mna stracat. a mozno je to len variancia ale vzhladom na 3bet 5% ma imo nejaky maly fold to 4bet (moze byt len moje zdanie)
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
mr_kaktus napísal:imo nizky fold to 3bet. tam bude podla mna stracat. a mozno je to len variancia ale vzhladom na 3bet 5% ma imo nejaky maly fold to 4bet (moze byt len moje zdanie)
Díky za reakciu. Len by som rád podotkol, že sú to overall staty, myslím, že teraz mám trochu inú 3bet/4bet range. Ale v tých handách sa to stráca. Mohol by som sem hodiť koncom mesiaca staty za 10k hands.
-
Moje staty po 20K hands (staršie sa mi nezachovali z dôvodu krachu PC)
VPIP% 23,7
PFR% 18,9
3bet% 7,4
vs 3bet call% 39,7
4bet range 1,7
Sqz% 7,6
WTSD% 28,8
W$SD% 49,6
Agg 2,87
Flop Agg% 41,3
Turn Agg% 29,6
River Agg% 17,8
Flop Cbet%73,1
Turn Cbet% 54,5
Flop Fold vs Cbet 56,5
Steal 38,5
SB resteal 10,5 fold to steal 84,4
BB resteal 13,5 fold to steal 75,9
EP PFR 11 VPIP 11
MP PFR 13,6 VPIP 14,1
CO PFR 22,9 VPIP 25,2
BTN PFR 31,5 VPIP 36,1
SB PFR 15,2 VPIP 27,3
BB PFR 14,2 VPIP 21,9
dúfam že som sa kdesi nepomýlil lebo som sa s tým hral ručne
VPIP% 23,7
PFR% 18,9
3bet% 7,4
vs 3bet call% 39,7
4bet range 1,7
Sqz% 7,6
WTSD% 28,8
W$SD% 49,6
Agg 2,87
Flop Agg% 41,3
Turn Agg% 29,6
River Agg% 17,8
Flop Cbet%73,1
Turn Cbet% 54,5
Flop Fold vs Cbet 56,5
Steal 38,5
SB resteal 10,5 fold to steal 84,4
BB resteal 13,5 fold to steal 75,9
EP PFR 11 VPIP 11
MP PFR 13,6 VPIP 14,1
CO PFR 22,9 VPIP 25,2
BTN PFR 31,5 VPIP 36,1
SB PFR 15,2 VPIP 27,3
BB PFR 14,2 VPIP 21,9
dúfam že som sa kdesi nepomýlil lebo som sa s tým hral ručne
-
mr_kaktus napísal:imo nizky fold to 3bet. tam bude podla mna stracat. a mozno je to len variancia ale vzhladom na 3bet 5% ma imo nejaky maly fold to 4bet (moze byt len moje zdanie)
a ako to mas ty, reps. ako by to malo byt optimalne? ja to mam na 72%, ale doteraz som si nikdy tento stat nekukal...
@ mtheace -> u teba mi zasa udrel do oci vs 3bet call, to ja mam o polovicu mensie cislo
-
matiapag napísal:
@ mtheace -> u teba mi zasa udrel do oci vs 3bet call, to ja mam o polovicu mensie cislo
ten stat sa nepáči ani mne budem sa s tým snažiť niečo spraviť díky za upozornenie
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 28 hostí.