Holdem manager
- sharkey
- Založený: Máj 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
Re: Holdem manager
Kto mate prosim verziu HM 1.11.06b alebo 1.11.06a ?
A hrate SNG / MTT?
Prosim skuste v Tourney / Reports / Overall si pozrite bez filtrov kolko vam ukaze ruk dokopy a potom:
vytvorte filter podla buyinu - Edit Filter / Main filters zalozka, predvolene tam je 0 az 10000. zmente to na 0 az dajte 5.5 alebo 50.5 (dolezite je to desatinne cislo).
Dajte Save and Close c i vam to ukaze nejake realne cisla a potom znova chodte do EDIT filter a ci vam to napise chybu Unhandled exception alebo vas to pusti normalne do editacie Filtra.
Ja mam totiz verziu 1.11.05e a toto mi robi, neda sa zadat desatinne cislo do buyinu ani cez bodku ani ciarku. A ked to robia aj nove verzie, tak neni dovod upgradovat.
Dik za pomoc, zaberie vam to 2 minuty max.
A hrate SNG / MTT?
Prosim skuste v Tourney / Reports / Overall si pozrite bez filtrov kolko vam ukaze ruk dokopy a potom:
vytvorte filter podla buyinu - Edit Filter / Main filters zalozka, predvolene tam je 0 az 10000. zmente to na 0 az dajte 5.5 alebo 50.5 (dolezite je to desatinne cislo).
Dajte Save and Close c i vam to ukaze nejake realne cisla a potom znova chodte do EDIT filter a ci vam to napise chybu Unhandled exception alebo vas to pusti normalne do editacie Filtra.
Ja mam totiz verziu 1.11.05e a toto mi robi, neda sa zadat desatinne cislo do buyinu ani cez bodku ani ciarku. A ked to robia aj nove verzie, tak neni dovod upgradovat.
Dik za pomoc, zaberie vam to 2 minuty max.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
ja mam HM proffesional verziu 1.11.04 co je starsia asi ako mas ty a podla desatinnej ciarky som nevedel selektovat turnaje.
- svatos21
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 5 krát/5 krát
neviete mi niekto poradit presiel som teraz na win 7 stiahol som najnovsi update hm... hud mi nabehne so zakladnymi statistikami, ruky sa importuju vsetko na paradu, ale ked chcem pridat/odobrat/upravit nejaku statistiku v hude tak ma to fakuje a nic to nespravi... takisto ak chcem pouzit naimportovane nastavenia, dam aply, ok a hud si ide furt svoje zakladne...
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
Skus sa pozriet, ci mas predvoleny layout, alebo ci to mas ku konkretnej sajte. Ja som s tym mal problem, ked som isiel na LA. Potom som zbadal, ze napriklad default nastavenie mi neberie, musel som prepnut na pacific network a az potom to islo.
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
a volakam sme sa pohli...pod layoutom pacific uz ma to neignoruje... len neviem preco mi to nebere naimportovany layout
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
Zdravim,jak je to s verzi small stakes do jaký velikosti BI je ? a kolik potom stojí vylepší na full verzi?nikde to nemůžu najít děkuji.
- b0bin4k
- Založený: Mar 2011
b0bin4k napísal:Zdravim,jak je to s verzi small stakes do jaký velikosti BI je ? a kolik potom stojí vylepší na full verzi?nikde to nemůžu najít děkuji.
Limits covered: .25/.$50 No Limit, .50/$1 Limit and up to $22 buy-in tournaments, upgrade bude stat s najvacsou pravdepodobnostou 35$
-
admin - Príspevky: 22452
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
Super děkuju,ještě jak to funguje zaplatim to přes kartu visa a oni mi na email pošlou licenčmí klíč a už funguju ? nebo ?
- b0bin4k
- Založený: Mar 2011
b0bin4k napísal:Super děkuju,ještě jak to funguje zaplatim to přes kartu visa a oni mi na email pošlou licenčmí klíč a už funguju ? nebo ?
Toto neviem, mozno bude vediet niekto druhy, alebo priamo support holdem manageru.
-
admin - Príspevky: 22452
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.