ME miniFTOPS - igor "demon" panak

Diskusia o online MTT a SNG turnajoch, HU SNG a live turnajoch (WSOP, EPT, ECOOP...).

Re: ME miniFTOPS - igor "demon" panak

Odoslaťod Chlpo1989 23 Mar 2011 11:04

To podla mna nie je o tom, ci ma na to gule, alebo ci pred nikym nema respekt. To je hlavne o zdravom rozume postavit sa niekomu, kto prevysuje o dost tvoj skill. A podla mna to nie je moc rozumne.
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod marjan556 23 Mar 2011 12:05

maroshluchy napísal:podla mna demon je vynimocny pokrovy hrac prave preto ze takto neuvazuje - demona som vzdy obdivoval preto ako si veri a dokaze merat sily s najlepsimi bez ohladu na okolnosti (na take hry tu nema gule imo nikto) - a je to hrac ktory absolutne nema respekt z nikoho a aj preto bol schopny dosiahnut takyto vynimocny uspech (verim tomu ze uz mu vrta v hlave hansen a pod. HS hraci) :D

myslim ze lotto za $75 podava celkom dost ludi na slovensku

podme vsetci zas rychlo hypovat MTT bink lebo vyhrat tych 100 flipov po sebe urcite vyzadovalo mamutiu davku skillu. aspon zo 10 rozhovorov treba porobit, do noveho casu, markizy ist, telerano uz caka!

ludia su fakt ovce
Obrázok používateľa
marjan556

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 23 krát/30 krát

Odoslaťod ramzey 23 Mar 2011 12:13

ja si pamatam ako demon znicil daga palovica na cashy v hrone o 80k korun este vtedy :D

Takze daco bude pravdy na tom, ze chce hrat s najlepsimi ako pisal Maros.

Btw. pri lotte je tiez edge? :gl:
ramzey

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 111 krát/96 krát

Odoslaťod Volod777ja 23 Mar 2011 12:14

pochvala od Maroša sedí...
Volod777ja

Založený: Aug 2010
Poďakoval/li: 4 krát/4 krát

Odoslaťod maroshluchy 23 Mar 2011 12:17

marjan556 napísal:myslim ze lotto za $75 podava celkom dost ludi na slovensku

ak teda poker je lotto - neni sa o com bavit - chalan trafil jackpot a hotovo...
maroshluchy

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 3 krát/7 krát

Odoslaťod cercerBTSSK 23 Mar 2011 12:29

marjan556 napísal:
maroshluchy napísal:podla mna demon je vynimocny pokrovy hrac prave preto ze takto neuvazuje - demona som vzdy obdivoval preto ako si veri a dokaze merat sily s najlepsimi bez ohladu na okolnosti (na take hry tu nema gule imo nikto) - a je to hrac ktory absolutne nema respekt z nikoho a aj preto bol schopny dosiahnut takyto vynimocny uspech (verim tomu ze uz mu vrta v hlave hansen a pod. HS hraci) :D

myslim ze lotto za $75 podava celkom dost ludi na slovensku

podme vsetci zas rychlo hypovat MTT bink lebo vyhrat tych 100 flipov po sebe urcite vyzadovalo mamutiu davku skillu. aspon zo 10 rozhovorov treba porobit, do noveho casu, markizy ist, telerano uz caka!

ludia su fakt ovce

asi to nebolo myslene celkom vazne...ze marjan ?
to ze ked chces vyhrat turnaj s 45 tisic ludmi - sa jednoznacne musi spojit skill a obrovska davka stastia, to je hadam kazdemu jasne
preco potom tieto komentare - ja uz mam normalne pocit, ze ak sikovny hrac, ktory je nam znamy, nieco vyhra, moze tu ocakavat kritiku...
A preco ...ze sa prihlasil do turnaja a vyhral ?
ludia su fakt ovce - zaujimave...v tomt pripade mozeme len suhlasit :D
cercerBTSSK

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 1 krát/22 krát

Odoslaťod marjan556 23 Mar 2011 12:39

je super ze sa mu to podarilo. good for him. etc. etc.

ale tieto ignorantske hypovacky o tom aky je to uspech a jak obohral 45k hracov ... nigga please ...

keby som to vyhral ja tak v kazdom rozhovore poviem ze to bol z 99% luck a dobry variance streak. pretoze to je proste pravda. cisla, wys. ale sak podme sa vsetci roztiect z toho ked vam to robi dobre.

a ja nekrizitujem demona ale ludi co mu teraz budu liezt do riti pretoze vyhral flipy. wtf.
Obrázok používateľa
marjan556

Odoslaťod Matej Zavacky 23 Mar 2011 12:47

marjan556 napísal:je super ze sa mu to podarilo. good for him. etc. etc.

ale tieto ignorantske hypovacky o tom aky je to uspech a jak obohral 45k hracov ... nigga please ...

keby som to vyhral ja tak v kazdom rozhovore poviem ze to bol z 99% luck a dobry variance streak. pretoze to je proste pravda. cisla, wys. ale sak podme sa vsetci roztiect z toho ked vam to robi dobre.

mat skvelu 1 plusovu cash session nie je iba o stasti? ale byt v tom ziskovy 2roky uz o stasti nie je... Myslim, ze ako tu viaceri vraveli o demonovi ze je to dobry hrac a beatuje v pohode turnaje v blave. Hitol jeden turnaj, ktory je sice o velkej davke stastia ale pri pocte 45 000 hracov tam musi byt aj skill ci to priznas alebo nie, a demon to uz dlhodobo ukazuje. Citim zavist....
Matej Zavacky

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 12 krát/48 krát

Odoslaťod marjan556 23 Mar 2011 12:52

ja zas citim demenciu ked citam posty o tom jak by mal ist hrat nosebleed cash pretoze "sa nikoho neboji" a "jediny tu na to ma gule"

ocakavam ze ma tu zas vsetci zflamuju lebo pisat na tieto fora nieco o realite to sa moc nenosi, tu ficia hlavne pipedreams a iluzie o tom jak budu raz vsetci (zasluzene!) milionari :)
Naposledy upravil marjan556 dňa 23 Mar 2011 12:59, celkovo upravené 1 krát.

Za tento príspevok od marjan556 poďakovali :
TomMolivan
Obrázok používateľa
marjan556

Odoslaťod whale034 23 Mar 2011 12:59

maroshluchy napísal:
ak teda poker je lotto - neni sa o com bavit - chalan trafil jackpot a hotovo...

Jasne, ze mal kopec stastia pri flipoch. Ale videl si ho hrat ten turnaj?

Alebo si cital o handach, ktore zahral?

Podla mna ukazal aj svoje kvality, hlavne v zavere turnaja...aspon co som videl.

Mozem len gratulovat :poklona:
Naposledy upravil whale034 dňa 23 Mar 2011 13:04, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
whale034

Založený: Apr 2007
Poďakoval/li: 24 krát/3 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové turnaje

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!