ME miniFTOPS - igor "demon" panak
Re: ME miniFTOPS - igor "demon" panak
To podla mna nie je o tom, ci ma na to gule, alebo ci pred nikym nema respekt. To je hlavne o zdravom rozume postavit sa niekomu, kto prevysuje o dost tvoj skill. A podla mna to nie je moc rozumne.
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
maroshluchy napísal:podla mna demon je vynimocny pokrovy hrac prave preto ze takto neuvazuje - demona som vzdy obdivoval preto ako si veri a dokaze merat sily s najlepsimi bez ohladu na okolnosti (na take hry tu nema gule imo nikto) - a je to hrac ktory absolutne nema respekt z nikoho a aj preto bol schopny dosiahnut takyto vynimocny uspech (verim tomu ze uz mu vrta v hlave hansen a pod. HS hraci)
myslim ze lotto za $75 podava celkom dost ludi na slovensku
podme vsetci zas rychlo hypovat MTT bink lebo vyhrat tych 100 flipov po sebe urcite vyzadovalo mamutiu davku skillu. aspon zo 10 rozhovorov treba porobit, do noveho casu, markizy ist, telerano uz caka!
ludia su fakt ovce
-
marjan556 - Príspevky: 292
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 23 krát/30 krát
ja si pamatam ako demon znicil daga palovica na cashy v hrone o 80k korun este vtedy
Takze daco bude pravdy na tom, ze chce hrat s najlepsimi ako pisal Maros.
Btw. pri lotte je tiez edge?
Takze daco bude pravdy na tom, ze chce hrat s najlepsimi ako pisal Maros.
Btw. pri lotte je tiez edge?
- ramzey
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 111 krát/96 krát
pochvala od Maroša sedí...
- Volod777ja
- Založený: Aug 2010
- Poďakoval/li: 4 krát/4 krát
marjan556 napísal:myslim ze lotto za $75 podava celkom dost ludi na slovensku
ak teda poker je lotto - neni sa o com bavit - chalan trafil jackpot a hotovo...
- maroshluchy
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/7 krát
marjan556 napísal:maroshluchy napísal:podla mna demon je vynimocny pokrovy hrac prave preto ze takto neuvazuje - demona som vzdy obdivoval preto ako si veri a dokaze merat sily s najlepsimi bez ohladu na okolnosti (na take hry tu nema gule imo nikto) - a je to hrac ktory absolutne nema respekt z nikoho a aj preto bol schopny dosiahnut takyto vynimocny uspech (verim tomu ze uz mu vrta v hlave hansen a pod. HS hraci)
myslim ze lotto za $75 podava celkom dost ludi na slovensku
podme vsetci zas rychlo hypovat MTT bink lebo vyhrat tych 100 flipov po sebe urcite vyzadovalo mamutiu davku skillu. aspon zo 10 rozhovorov treba porobit, do noveho casu, markizy ist, telerano uz caka!
ludia su fakt ovce
asi to nebolo myslene celkom vazne...ze marjan ?
to ze ked chces vyhrat turnaj s 45 tisic ludmi - sa jednoznacne musi spojit skill a obrovska davka stastia, to je hadam kazdemu jasne
preco potom tieto komentare - ja uz mam normalne pocit, ze ak sikovny hrac, ktory je nam znamy, nieco vyhra, moze tu ocakavat kritiku...
A preco ...ze sa prihlasil do turnaja a vyhral ?
ludia su fakt ovce - zaujimave...v tomt pripade mozeme len suhlasit
- cercerBTSSK
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/22 krát
je super ze sa mu to podarilo. good for him. etc. etc.
ale tieto ignorantske hypovacky o tom aky je to uspech a jak obohral 45k hracov ... nigga please ...
keby som to vyhral ja tak v kazdom rozhovore poviem ze to bol z 99% luck a dobry variance streak. pretoze to je proste pravda. cisla, wys. ale sak podme sa vsetci roztiect z toho ked vam to robi dobre.
a ja nekrizitujem demona ale ludi co mu teraz budu liezt do riti pretoze vyhral flipy. wtf.
ale tieto ignorantske hypovacky o tom aky je to uspech a jak obohral 45k hracov ... nigga please ...
keby som to vyhral ja tak v kazdom rozhovore poviem ze to bol z 99% luck a dobry variance streak. pretoze to je proste pravda. cisla, wys. ale sak podme sa vsetci roztiect z toho ked vam to robi dobre.
a ja nekrizitujem demona ale ludi co mu teraz budu liezt do riti pretoze vyhral flipy. wtf.
-
marjan556 napísal:je super ze sa mu to podarilo. good for him. etc. etc.
mat skvelu 1 plusovu cash session nie je iba o stasti? ale byt v tom ziskovy 2roky uz o stasti nie je... Myslim, ze ako tu viaceri vraveli o demonovi ze je to dobry hrac a beatuje v pohode turnaje v blave. Hitol jeden turnaj, ktory je sice o velkej davke stastia ale pri pocte 45 000 hracov tam musi byt aj skill ci to priznas alebo nie, a demon to uz dlhodobo ukazuje. Citim zavist....
- Matej Zavacky
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 12 krát/48 krát
ja zas citim demenciu ked citam posty o tom jak by mal ist hrat nosebleed cash pretoze "sa nikoho neboji" a "jediny tu na to ma gule"
ocakavam ze ma tu zas vsetci zflamuju lebo pisat na tieto fora nieco o realite to sa moc nenosi, tu ficia hlavne pipedreams a iluzie o tom jak budu raz vsetci (zasluzene!) milionari :)
ocakavam ze ma tu zas vsetci zflamuju lebo pisat na tieto fora nieco o realite to sa moc nenosi, tu ficia hlavne pipedreams a iluzie o tom jak budu raz vsetci (zasluzene!) milionari :)
Naposledy upravil marjan556 dňa 23 Mar 2011 12:59, celkovo upravené 1 krát.
- Za tento príspevok od marjan556 poďakovali :
- TomMolivan
-
maroshluchy napísal:
ak teda poker je lotto - neni sa o com bavit - chalan trafil jackpot a hotovo...
Jasne, ze mal kopec stastia pri flipoch. Ale videl si ho hrat ten turnaj?
Alebo si cital o handach, ktore zahral?
Podla mna ukazal aj svoje kvality, hlavne v zavere turnaja...aspon co som videl.
Mozem len gratulovat
Naposledy upravil whale034 dňa 23 Mar 2011 13:04, celkovo upravené 1 krát.
-
whale034 - Príspevky: 205
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/3 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.