V dnešnej časti série Osobnosti PokerPortal.sk vám prinášame rozhovor s jedným z najznámejších hráčov, ktorý sa na našom fóre pohybuje. 7castle alias Vladimír Sedmohradský je úspešný turnajový pokrový profesionál, ktorý dosahuje dobré výsledky či už online alebo na živých turnajoch. Zdravím 7castle. Mohol by si sa stručne predstaviť pre tých, ktorí ťa nepoznajú?
7castle: Mám 31 rokov, som pár rokov šťastne ženatý a som bývalý advokát, momentálne sa venujem len pokru.
Ako si sa dostal k pokru a aké boli tvoje začiatky, koľko už hráš?
7castle: Ako všetci, cez nejakú home game, kde sme ani nevedeli, že sú nejaké blindy, potom ma pred letom 2007 kamarát prvý raz zobral do pokrového klubu (vďaka VCH), paralelne som nejako začal hrať na Bwine online, najprv som všade prehrával, hoci nie veľa, no a potom sa to nejako začalo otáčať. (smiech)
Prečo si sa rozhodol zo začiatku pre SNG?
7castle: Ani neviem, tak to nejako vyšlo.
Momentálne si sa teda preorientoval na MTTs. Pri SNG si vydržal takmer 3 roky, bolo ťažké s nimi skončiť?
7castle: Ani nie, končil som tak, že som ledva prežil asi 170BI downswing, na také niečo som vôbec nebol pripravený, ale musel som napriek tomu hrať celé dva ďalšie týždne vkuse, aby som dokončil milestone bonus a bol aspoň breakeven, takže sa mi SNG absolútne znechutili,...
Zobraziť celý článok