matiho blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: matiho blog - co nebolo moze byt :)

Odoslaťod meomir 15 Mar 2011 09:44

Vcera som skusal 6tablovat NL20 a stoly sa mi rozpadali, som nestihal nahadzovat nove. Alebo sa mi zmenili na VPIP < 25%... A ty pises LEN? :poklona:
meomir

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Odoslaťod matiapag 15 Mar 2011 12:12

Ne, to je nedorozumenie :) to "iba" znamena, ze uz viac nehram 4 stoly a vzdy si zapnem 6. nevztahuje sa to na tu cislovky :)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod matiapag 18 Mar 2011 19:46

Toto je fakt uz take unavujuce, proste nic, ziaden vysledok, nech robim co robim, stale dokola taketo sessions. Akoze ale to ma uz neskutocne dostava, ze neviem vyhrat ani jeden pot nad 10BB s QQ+, fakt drsne veci. Dnes som mal QQ+ mozno 8x, z toho som dostal 2x walk, 4x mi foldli vsetci PF a 2x na cbet ;) Nie je to az take cudne, pravdaze, ale ked sa to deje 15k ruk, tak to ma uz fakt dost hneva...

Tu je graf, nech nezerem...
Prílohy
piatok.jpg
piatok.jpg (91.91 ) Zobrazená 2336 krát
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod matiapag 19 Mar 2011 17:35

Ach, musim uz dospiet a nepisat furt crying posty... Jedine pozitivum v nich je asi to, ze ked niekto zbada novy post v mojom blogu a klikne mi nanho, tak ujo Vlade ma potom viac kliknuti na konci dna :D A este to aj spati blog...

Dnes je to uz o dost veselsie, takto nejak si predstavujem red line :)
Prílohy
sick_redline.jpg
sick_redline.jpg (105.52 ) Zobrazená 2248 krát
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod matiapag 20 Mar 2011 23:11

Dnes moj blog oslavuje 1. narodeniny! :beer:

Aktivnejsie sa ale pokru venujem az od leta, ale zaklady boli polozene uz vtedy pred rokom :) Som velmi rad, ze som tak ucinil a blog si vytvoril, nie len ze mi spociatku velmi pomohol zlepsit moju hru, ale vdaka nemu som aj blizsie spoznal niektorych ludi z pp.sk, comu sa velmi velmi tesim :) Je tu partia velmi fajn chalanov a verim, ze ma budu sprevadzat na mojej "ceste" aj nadalej :Rose:

Moja hra, samozrejme, presla obrovskym vyvojom a stale nim prechadza! Z tyzdna na tyzden si uvedomujem zlepsenia, ked si prechadzam handy s odstupom casu, tak tam vidim veci, ktore som dovtedy nevidel, aj pri stole sa citim stale lepsie a lepsie :) Ak zapracujem na tom objeme, tak mi snad nebude nic stat v ceste splnit si tohtorocne ciele - beatnut uNL :)

Tak este raz velka vdaka, budem sa snazit vsetku nadobudnutu mudrost posuvat dalej, aby tie vedomosti nevysli navnivoc :)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod ___Mortylen___ 21 Mar 2011 12:05

Nejako ste vsetcia posadnuty tou red line. :trikoza4:
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

Odoslaťod matiapag 21 Mar 2011 22:45

No dnes to bola velka sranda :) Po velmi dlhej dobe som odohral cez pracovny den 2 sessions, ta druha trvala dokonca takmer 2 hodiny, cize 1k handov som nazbieral ako nic :) Chcel som skoncit aj skor, ale drzali ma pri stole takyto ludia

ryba.jpg
ryba.jpg (8.19 ) Zobrazená 1905 krát

Absolutne neviem, skade sa tam zobrali, pretoze uz fakt dlhu dobu som nestretol takeho donora na starsoch, a dnes som ich tam mal 3-4 za jednu session, fakt balada. Prva session bola imo dost fail, kombinoval som NL5/NL10, ale vobec sa mi nedarilo, tak vecer som zapol iba NL5 a slo to pekne ;) Keby davam takyto objem kazdy den, tak hned je to krajsie cele ;)

Pripajam graf, opat ma celkom posluchala aj cervena, aj ked spociatku to vyzeralo kadejako :)

long_Day.jpg
long_Day.jpg (106.49 ) Zobrazená 1949 krát
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod matiapag 25 Mar 2011 16:04

prislo mi tricko z P****Stars a je mi male :D Tak pre buducnost - to ich "L" je ozajstne europske "L" (kedze to prislo aj z UK), a netreba si zbytocne nechat poslat o cislo mensie len kvoli tomu, ze "large" clovek v USA ma 150kg+, ti ostatni su "medium" :D Ale pod koselu bude dobre ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod matiapag 25 Mar 2011 20:29

Niekedy sa aj zadari, vsakze :) Asi sa chce somnou herna patricne rozlucit, tak uvidime, co mi este stihne vyparatit za tych par VPP, ktore chcem este pozbierat pred tym, ako odidem :D Sice je pravda, ze som triafal vsetko mozne, vacsinou to boli imo sety, ale 2BI mam z velmi zaujimavych hier proti regularom, s ktorymi som dokonca mal uz nejaku historiu! ANO, NA NL5, dokonca na starsoch!! Prvy si myslel, ze na J92s mu uverim, ze c/r AI s overparom a nie s draw. Dal som takmer instacall s KJo a ukazal mi T9. Druhy mi zasa moj c/r AI spapal aj s navnadou a na KK7s sa stackol s AQo. Obe tie situacie boli nanajvys nestandardne a doteraz som takmer nikdy nehral svoje ruky takto :) Ale obaja regovia boli naozaj pomerne LAGgy, tak som veril, ze mame aj ja aj oni dostatok bluffov v range na to, aby to bolo profitable, a aby som nemusel hrat ABC :) Potesilo ma, ze mi to vyslo. Tie ruky pridam medzi pokrove partie, urcite sa nieco naucim a pravdepodobne budem aj sprdnuty, ale o to lepsie ;)

Pripajam graf, dnes je to zatial naozaj vesele ;)
Prílohy
sweet.jpg
sweet.jpg (92.64 ) Zobrazená 1744 krát
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod PaulRivers 27 Mar 2011 14:17

uff...aj ja uz chcem taku session ... momentalne som uz -10BI tento mesiac :o
Obrázok používateľa
PaulRivers

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 9 krát/0 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!