SKCZ Poker Master
SKCZ Poker Master
do poradia SKCZ Poker Master sa pocita iba nedelnajsi CZSK freeroll??? alebo hocijake turnaje na expekte???
- mainly_D
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Dnesny SKCZ Poker Master turnaj
Zdravim vsetkych hracov, ktory sa pripravuju na vecerny suboj o dalsie body do rebricka a financne vyhry celkovo 190 USD. Chcem informovat, ze dnes dopoludnia som robil kontrolu ziadosti o zaslanie hesla a opat je tam pekny chaos. Podvodov ako sa patri a tak vas ziadam aby ste si vsetci, ktory chcete mat bezproblemovy vstup na turnaj upravili vase udaje v registracii na Expekt.com a zosuladili si emaily a user name. Tie udaje-emaily, ktore v nasich databazach neexistuju a nedaju sa priradit podla ziadnych inych doplnujucich info ako meno, priezvisko su VYRADENE! Taktiez su vyradene ziadosti, kde v udajoch su zjavne vymyslene udaje ako ulica kjshbfkfb, krajina registracie Dominican republic, telefony s predvolbou +44 a pod.. Prajem pekny den a tesim sa na vecerny turnaj. s pozdravom Expekt support
- expekt
Niektory hraci pre opravu udajov
Prosim hlavne tychto hracov: ondra77, tazicek, speeddy, chrumec, ktori nemaju SK/CZ country v registracii ale zdaju sa byt \"nasi\" aby sa v predstihu pozreli na svoje ucty, 10 minut pre zaciatkom uz nebudeme zasielat hekticke spravy ako minuly tyzden. Dakujem za pochopenie. Expekt support
- expekt
dnesny turnaj
Expekt robi vsetko preto, aby bol turnaj uspesny. Naozaj to nie je lahke, mame dost polskych registracii a pod.
Ale nebojte sa, vsetci zo Slovenska a Ciech heslo dostanu, tak ako tomu bolo doposial kazdy tyzden. Preverujeme si kazdu IP osobitne a myslim, ze uz nebudeme mat problem. Keby ste heslo nedostali, sme tu ako vzdy pre vas, aj ked vybavit tak 60 mailov za 2 hodiny je na infarkt :).
Drzime palce vecer.
Ale nebojte sa, vsetci zo Slovenska a Ciech heslo dostanu, tak ako tomu bolo doposial kazdy tyzden. Preverujeme si kazdu IP osobitne a myslim, ze uz nebudeme mat problem. Keby ste heslo nedostali, sme tu ako vzdy pre vas, aj ked vybavit tak 60 mailov za 2 hodiny je na infarkt :).
Drzime palce vecer.
- roy016
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
pre Speeddy
Zdravim, preveril som este raz vsetky udaje a je to OK, ospravedlnujem sa, zrejme som mal preklep pri mojej predoslej kontrole. Vsetky ucty totiz preverujem osobne nakolko stroj sa da lahko oklamat, pre neho adresa Praha 1234, mesto Praha, stat CZ, meno: Mike a priezvisko Tyson je OK ale clovek z nasich koncin hned pochopi ze nieco nie je v poriadku. Takze good luck vecer, heslo pride ako zvycajne. Expekt support
- expekt
expekt
neni se za co omlouvat je jasne ze Mike Tyson neni ceske nebo slovenske jmeno a ze ma znamy boxer byt v praze ale ze tezke kontrolovat mnoho uctu a rozeznat kdo je a kdo neni cech a slovak kteri heslo dostat maji a kdo je cizinec ktery heslo dostat nema vse v pohode a diky
- Speeddy
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.