*wwssoopp* napísal:jasne ked niekto vyhra 600 000 dolcov v kariere na live tak je za tym velka davka stastie ked nikto vyhra par dolarov v tisickach sbgecok a mtt a je to super dobry hrac...dokonca profesional nemam slov pan 7castle...dufam ze svojou genialnou hrou oslnite nas vsetkych na wpt bratislava.
Pocuj ja som ti nieco urobil ked ma tu stale s takym nasadenim riesis?
Ja zo seba nerobim osobnost ani pokroveho majstra sveta, rozhovor som dal lebo ma oslovili, profik som lebo ma to zivi (a ako si uz snad pochopil taketo chapanie pojmu tu ma vacsina), ked mas pocit ze profik je len ten kto robi 100K+ rocne tak ok, profik nie som, spokojny?
Tiez nechapem tie ironicke poznamky o genialnej hre, ja o sebe nic take ani nepriamo netvrdim, ale nechapem preco by som nemohol mat svoj nazor na Daga alebo kohokolvek ineho, ak je pre teba jedine meradlo zisk tak potom to mas lahke, v prvej 5ke naj hracov su Eastgate, Cada a Yerry Jang... to akoze ked sa stane zazrak a dneska vyhram SM tak uz zrazu budem podla teba super hrac, profik a zacnes ma respektovat alebo co?