Lovi & Mtheace fishing
Re: Lovi & Mtheace fishing
Ked mas na stole 3 calling stations (fishky), tak je v podstate nerealne mat redline v pluse. Takze sa vybodni na redline a keep valuebeting
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Takže keďže teraz na PS prebiehajú tie milestone hands, zahral som si hodinovú session na PS NL5, že možno sa mi podarí uluckovať tú handu. Bohužiaľ sa neporadilo. Hral som 12-18 stolov. Prehral som tri veľké handy: Týpkovi dobehol backdoor flush, potom som s KK narazil do AA a nakoniec som flopol 33 set do týpkovho QQ setu.
-
Louicek - Príspevky: 39
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 7 krát/1 krát
Zo včerajšej session by som sa rád opýtal na túto ruku. Bol to dobrý spot pre squeez? Alebo to radšej zahrať na set mining? Keď už som dostal dva cally, bol tento flop vhodný pre cbet? Díky
Full Tilt Poker $10.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1253273
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
BTN: $3.50
SB: $11.21
Hero (BB): $10.15
UTG: $9.66 33/14 // 22hands
MP: $10.00
CO: $5.12 40/15 // 40hands
Pre Flop: ($0.15) Hero is BB with J J
UTG raises to $0.40, 1 fold, CO calls $0.40, 2 folds, Hero raises to $1.80, UTG calls $1.40, CO calls $1.40
Flop: ($5.45) 7 Q 4 (3 players)
Hero bets $3.00, UTG raises to $7.86, CO folds, Hero folds
Full Tilt Poker $10.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1253273
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
BTN: $3.50
SB: $11.21
Hero (BB): $10.15
UTG: $9.66 33/14 // 22hands
MP: $10.00
CO: $5.12 40/15 // 40hands
Pre Flop: ($0.15) Hero is BB with J J
UTG raises to $0.40, 1 fold, CO calls $0.40, 2 folds, Hero raises to $1.80, UTG calls $1.40, CO calls $1.40
Flop: ($5.45) 7 Q 4 (3 players)
Hero bets $3.00, UTG raises to $7.86, CO folds, Hero folds
-
ja keď hrám s neznámymi hráčmi,resp s tými, na ktorích nemám žiadne poznámky ani ruky, tak 3betujem z blindov len QQ+ a tuto flatujem JJ aj TT .. mám potom jednudoché rozhodovanie na flope po tom raise je to už clear fold myslim
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
Osobne sa mi tu ten squeeze zda dobry, s velkou pravdepodobnostou su to dve ryby, takze nejaka value v tom 3bete bude. Co sa tyka cbetu, tam je to dost tesne imo, zaviselo by to od toho, co som za tych par ruk na nich spozoroval, ale ako default by som cbetoval s planom check/foldnut na turne (proti silnemu betu).
- lolofon
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/14 krát
3bet je podla mna ok, ale musis vediet, co na takomto flope. imo 3betujeme for value, to je jasna vec. ale z toho utg moze este kludne vzniknut reg, zalezi od toho, ci sme ho videli limpovat, showdownut blbost a pod.
tento flop cbet podla mna urcite, kedze sme 3way, potencialne proti 2 fishkam, a s JJ na Q-high mozme kludne tahat value z nizsich pp, popripade nejakeho hitnuteho 2. paru a pod, zavisi od toho, aku wide range im das v 3betovanom spote.
tento flop cbet podla mna urcite, kedze sme 3way, potencialne proti 2 fishkam, a s JJ na Q-high mozme kludne tahat value z nizsich pp, popripade nejakeho hitnuteho 2. paru a pod, zavisi od toho, aku wide range im das v 3betovanom spote.
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Díky moc všetkým
-
u mna je to skor call. na UTG mame malu vzorku sice nema plny stack (1. indikator rybovitosti) ale zas otvara UTG 4x co moze byt pre zmenu indikatorom toho ze ma aspon sajnu. anyway ak aj prepokladame ze obaja su ryby, tak imo musime cakat ze nas s velkou pravdepodobnostou callnu obaja a hrame 3way OOP. cize ja by som volil pasivnejsiu moznost call PF a zariadit sa na flope. btw. nejaky read na gresivitu na flope si nemal? pretoze pri odds ake dostavas (teda ak dobre ratam UTG je po raise AI) to imo moze byt este aj call
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
Squeeze sa mi paci preto, lebo 'silnejsi hrac' sa vyjadruje prvy a nevie, co spravi ta short 50bb fish. Ta si moze kludne povedat, fuck it, a shipne Ti to allin.
Board je super dry, a UTG raisuje Tvoj pomerne silny lead co mi pride ako overkill. Je jasne, ze z value raise hands neporazas absolutne nic ale srsly, co tu raisuje. Sety? A to uz preco? No urcite nie preto, aby vytlacil rybu z potu. Two pair hands su takmer neexistujuce a coldcallovat AA, KK s rybou v pote a potom ju vytlacit po super nice 'nicoho sa nebojime' boarde?
Nedava mi to cele zmysel. Ano, mozno len nevie, ze AQ a KQ sa tu 'nemoze' raisovat. Nenavidim taketo spoty. Len si myslim, ze pokial by si uvazoval o stack-offe na boarde napr. 4 7 T tak na 4 7 Q sa to da tiez
Board je super dry, a UTG raisuje Tvoj pomerne silny lead co mi pride ako overkill. Je jasne, ze z value raise hands neporazas absolutne nic ale srsly, co tu raisuje. Sety? A to uz preco? No urcite nie preto, aby vytlacil rybu z potu. Two pair hands su takmer neexistujuce a coldcallovat AA, KK s rybou v pote a potom ju vytlacit po super nice 'nicoho sa nebojime' boarde?
Nedava mi to cele zmysel. Ano, mozno len nevie, ze AQ a KQ sa tu 'nemoze' raisovat. Nenavidim taketo spoty. Len si myslim, ze pokial by si uvazoval o stack-offe na boarde napr. 4 7 T tak na 4 7 Q sa to da tiez
- Za tento príspevok od ___Mortylen___ poďakovali :
- Louicek
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
mne sa ten vseobecny nazor aka 3bet nejak nepozdava, resp.viem si predstavit 3bet na izolovanie CO ked by som mal viac readov na UTG ale za tychto okolnosti su imo 2 moznosti:
1. UTG je fish - budeme hrat 3way OOP
2. UTG je reg - ma uzky range na UTG ak nam tam nalezie sme behind 100% pripadne este si sem tam zaflipujeme plus sa moze ukecat na call aj s nejakou marginalnejsou rukou kedze bude cakat ze CO callne - sme nazad v bode 1
1. UTG je fish - budeme hrat 3way OOP
2. UTG je reg - ma uzky range na UTG ak nam tam nalezie sme behind 100% pripadne este si sem tam zaflipujeme plus sa moze ukecat na call aj s nejakou marginalnejsou rukou kedze bude cakat ze CO callne - sme nazad v bode 1
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 35 hostí.