Fuha, po dvoch mesiacoch by som to tu mohol aj trosku updatnut
Takze, what's going on?
Pocas februara som toho ako zvycajne vela nenahral, ale o nejakej nespokojnosti sa neda hovorit. Prebiehalo to celkom solidne, zhruba do 20. feb som hral dost malo, hlavne kvoli tomu, ze ma poker nejako prilis nenaplnal a bavil ma stale menej, a tak som si aj s ohladom na pisomne matury urobil od pokru cca mesancu dovolenku. Celkovo som spozoroval, ze potrebujem raz za cas uplne zabudnut na poker aspon na niekolko tyzdnov, nabrat novu chut, energiu a motivaciu. Negativom je ofc to, ze za ten cas toho dost pozabudam, ale po par sessions sa do toho vacsinou bez problemov znova vratim. Po tejto prestavke som zacal koncom marca hravat, na moje pomery som celkom spokojny s objemom, nerobia mi problemy ani dlhsie sessions.
Celkovo som zacal vo viacerych veciach experimentovat. Jednak som zistil, ze pokial nie som uplne 100%ne naladeny na poker, tak potrebujem nieco popri hrani robit, hocico, moze to byt chat alebo hudba, tj jedno. Viem, ze tak stracam cast sustredenosti, ale keby som v takom rozpolozeni iba cisto hral, tak by moja hra bola este horsia, to uz mam odsledovane + by ma to prilis nebavilo.
Tiez som zacal v poslednych dnoch trosku experimentovat co sa tyka hry. Postflop castejsie vyhladavam vhodne spoty na bluff, obcas aj v dost necakanych situaciach. Viem, ze hranica medzi dobrym kreativnym bluffom a FPS je tenka, aj preto zajtra plaujem zanalyzovat dost ruk. Na grafe to vsak este nie je velmi vidiet, kedze tak hram az posledne dni a to je graf za feb+mar.
Malo by sa to prejavit aj na redline snad, aj ked myslim, ze -10bb/100 nie je az taka katastrofa.
Overall mam z poslednych dni super pocit, mam motivaciu, inspiraciu (takmer) pre vsetko, co robim a uzivam si zivot
btw zajtra ak ma niekto cas, tak by som nejaku sweatku ocenil