Marianov SNG blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Marianov SNG blog

Odoslaťod haman 07 Apr 2011 00:35

Marian21x napísal:No ja zase naopak, mindonky v tejto situácii nechcem moc raisovať, raisnem na 150/175, on dá väčšinou call, zdá sa mi to vyhadzovanie chipov, najmä s dvoma overkartami len. Hrám to pasívne, a chcem sa dostať lacno do showdownu. Iná situácia je, pokiaľ sú mindonky po PF calle BVB, tam raisujem skoro vždy, ak SB limpne môj BB a donkne flop. Ale tu sa mi to nezdá ideálne.

Ja vychadzam z toho, ze keby checkol, tak cbetujem. A teda mindonk beriem ako "lepsi check".
Cbetoval by si, keby, ze ti checkne flop? Ak ano, si zrejme viac tight ako ja, ake to neznamena, ze to hras horsie, mozno naopak. ;)
Marian21x napísal:No proti dvom callerom najmä ak nie sú z blindov C-bet na A high boarde nedávam, je veľa Ax hand s ktorými tam callujú. Keby bol iba jeden caller, tak dákych 185 by som c-betol, ale takto je veľká pravdepodobnosť, že aspoň jeden z nich to A má, a pochybujem, že by zahodili dáke A9, skôr by odcallovali až po river.

Som prehliadol, ze to je proti 2 superom. :fish: Fakt neviem, ci by som KK proti 2 hracom na Ahigh cbetol :/

Marian21x napísal:
haman napísal:v tejto ostatnej ruke co si pastol, tvoj par na ruke stratil na takom flope vyznam, zaujimave je len to srdcove J co drzis a nasleduje otazka, ci chces hrat svoju draw agresivne alebo pasivne. Zrejme si necakal, ze ta raisne, nemal si na tuto alternativu plan pred tym ako si betol.

Hej, bol som trochu stratený v tej ruke, to priznávam. Ty by si to zahral c/f na takom flope?
To Q ako overkarta ma moc nestraší, keďže aké Q môže hrať limp/callom PF?

Zahral by som check/call. ked sa mi na turne vylepsi ruka, ostavam, ked nie, vzdavam.
No bol to len 2.level, mohol mat hociake broadways s Q. Je otazne, ci mal 2.kartu srdcovu, niektori draw calluju, niektori allinuju. Neviem, ci sa to da precitat bez historie.
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod Marian21x 12 Apr 2011 15:47

Zdravím, dnes ráno som mal jednu handu, u ktorej by ma zaujímalo, ako by ste to zahrali:

Full Tilt Poker $22 + $2 No Limit Hold'em Tournament - t250/t500 Blinds - 4 players
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

Hero (CO): t1100 2.20 BBs
BTN: t3020 6.04 BBs
SB: t1145 2.29 BBs
BB: t8235 16.47 BBs

Pre Flop: (t750) Hero is CO with A :spade: T :spade:
Hero raises to t1000, 1 fold, SB calls t750, BB calls t500

Flop: (t3000) K :heart: T :diamond: 7 :diamond: (3 players)
SB bets t145 all in, BB calls t145, Hero calls t100 all in

Turn: (t3390) 6 :heart: (3 players - 2 are all in)

River: (t3390) 5 :spade: (3 players - 2 are all in)

Súperi boli taký priemer, nič vypuklé, hralo sa pomerne tight. Neviem či nie som v tejto ruke resultoriented, keďže som bol samozrejme bubble boy. By ma zaujímalo, či je tu možné to foldnúť, a so 100 chipmy sa dostať do peňazí, alebo je to easy call. Na flope len jedna overkarta, my máme pár. Keby sme mali o 46 chipov viac, tak neváham a callujem, ale takto neviem. Callujete v takýchto spotoch, aj keby išli PF obaja all in?

Inak som bol prekvapený, ako tight sa hrá medzi 5-6 ráno, všetko poväčšine amíci, a u tých som zvyknutý, že sú viac loose, ale mal som aj bubble, kde blindy boli 500/1000, čo už som dlho nevidel. Kedy sú podľa vás najlepšie časy na sngčka? Pozeral som HEM, že či sa tam nedá vyfiltrovať zisk podľa času, aby som videl, kedy sú najziskovejšie hodiny na hranie, ale akosi tam takú možnosť nevidím.

Gl.
Majo
Marian21x

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 17 krát/4 krát

Odoslaťod 7castle 12 Apr 2011 16:05

Marian21x napísal:Callujete v takýchto spotoch, aj keby išli PF obaja all in?

Tak spot je silne slovo, taketo nieco sa ti stane tak malo ze nemusis nejak vediet co v longrune robit...

PF super, flop je humus, ale imo fold, problem je ze ty potrebujes porazit oboch, pricom SB ma dost nizku motivaciu poslat to na flope bez toho aby mal K a lepsie, cize mas skoro isto max 5 outov proti nemu, nehovoriac este o BB
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod elladan1 12 Apr 2011 16:34

S radosťou pushnem PF, letím a otváram ďalšie SNG :) a ďalej sa tým netrápim, lebo viem, že som to zahral správne a vyhol som sa takýmto ťažkým rozhodnutiam.
Obrázok používateľa
elladan1

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 21 krát/13 krát

Odoslaťod A_Rimmer 12 Apr 2011 20:07

PF ok, flop fold imo. Ved presne pre tento pripad sme to nepushli cele pred flopom, ci? :)
Obrázok používateľa
A_Rimmer

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 88 krát/131 krát

Odoslaťod palo1973 12 Apr 2011 20:34

A_Rimmer napísal:PF ok, flop fold imo. Ved presne pre tento pripad sme to nepushli cele pred flopom, ci? :)

this
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod Marian21x 12 Apr 2011 21:16

Vďaka páni za názory.

No ono to nepushnutie celého stacku malo tlačiť aj na range toho SB, ale je pravda, že ak nedokážem zahodiť pár desín na flope, tak to môžem rovno PF pushovať :D

Nakoniec otočili SB A9 a BB 89.
Marian21x

Odoslaťod haman 12 Apr 2011 22:36

Marian21x napísal:Kedy sú podľa vás najlepšie časy na sngčka? Pozeral som HEM, že či sa tam nedá vyfiltrovať zisk podľa času, aby som videl, kedy sú najziskovejšie hodiny na hranie, ale akosi tam takú možnosť nevidím.

mne sa najviac dari v pracovne dni okrem piatku a v ramci od obeda do olovrantu ;)

V HEM daj Tourneys/Reports a Vyber Time - Hourly report.
haman

Odoslaťod Marian21x 12 Apr 2011 23:07

haman napísal:V HEM daj Tourneys/Reports a Vyber Time - Hourly report.

Super, vďaka.
Vyzerá to, že by som mal hrávať len od štvrtku do piatku, a to od jednej do tretej.

haman napísal:mne sa najviac dari v pracovne dni okrem piatku a v ramci od obeda do olovrantu ;)

No to by si mal upresniť, nie každý má asi rovnako tieto obdobia. U mňa je obed o 16.00-17.00 momentálne :bad:

Inak gratulujem k tiketu na bwine :good:
Marian21x

Odoslaťod haman 12 Apr 2011 23:23

Marian21x napísal:No to by si mal upresniť, nie každý má asi rovnako tieto obdobia. U mňa je obed o 16.00-17.00 momentálne :bad:

heh, ja mavam obedy okolo 14hod, ale myslel som obed vseobecne:

Dvanásť hodín - čas obeda.
Hladný sa ver núkať nedá.
Chutí teplá polievka,
miznú lokše z tanierka.

A olovrat, t.j. 17-18.
Marian21x napísal:Inak gratulujem k tiketu na bwine :good:

este to potvrdit aj nazivo a potom ruky hore.
haman

Predchádzajúca

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 37 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!