Marian21x napísal:No ja zase naopak, mindonky v tejto situácii nechcem moc raisovať, raisnem na 150/175, on dá väčšinou call, zdá sa mi to vyhadzovanie chipov, najmä s dvoma overkartami len. Hrám to pasívne, a chcem sa dostať lacno do showdownu. Iná situácia je, pokiaľ sú mindonky po PF calle BVB, tam raisujem skoro vždy, ak SB limpne môj BB a donkne flop. Ale tu sa mi to nezdá ideálne.
Ja vychadzam z toho, ze keby checkol, tak cbetujem. A teda mindonk beriem ako "lepsi check".
Cbetoval by si, keby, ze ti checkne flop? Ak ano, si zrejme viac tight ako ja, ake to neznamena, ze to hras horsie, mozno naopak.
Marian21x napísal:No proti dvom callerom najmä ak nie sú z blindov C-bet na A high boarde nedávam, je veľa Ax hand s ktorými tam callujú. Keby bol iba jeden caller, tak dákych 185 by som c-betol, ale takto je veľká pravdepodobnosť, že aspoň jeden z nich to A má, a pochybujem, že by zahodili dáke A9, skôr by odcallovali až po river.
Som prehliadol, ze to je proti 2 superom. Fakt neviem, ci by som KK proti 2 hracom na Ahigh cbetol :/
Marian21x napísal:haman napísal:v tejto ostatnej ruke co si pastol, tvoj par na ruke stratil na takom flope vyznam, zaujimave je len to srdcove J co drzis a nasleduje otazka, ci chces hrat svoju draw agresivne alebo pasivne. Zrejme si necakal, ze ta raisne, nemal si na tuto alternativu plan pred tym ako si betol.
Hej, bol som trochu stratený v tej ruke, to priznávam. Ty by si to zahral c/f na takom flope?
To Q ako overkarta ma moc nestraší, keďže aké Q môže hrať limp/callom PF?
Zahral by som check/call. ked sa mi na turne vylepsi ruka, ostavam, ked nie, vzdavam.
No bol to len 2.level, mohol mat hociake broadways s Q. Je otazne, ci mal 2.kartu srdcovu, niektori draw calluju, niektori allinuju. Neviem, ci sa to da precitat bez historie.